• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne, ja jsem si docela zvyknul, co mam namapovano dobre sit tak chytam vsechno bez problemu. Navic jsem dodneska nevedel o tom novem sextant modu, co ti prednostne bude vyvolavat potvory z receptu, co jeste neznas, to taky zni super.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Vzhledem k tomu že výslovně zmiňují jen chycení předpokládám, že ano.
    Nicméně za mě skoro bych řekl změny dostatečný, už teď mi to přišlo ok, jenom snad trochu upravit spawnrate a bude to super. Teoreticky by to na večer už mělo být live, tak uvidíme...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takze kdyz koupim potvoru, kterou jsem jeste nechytil, tak se mi odemkne i recept? to bych mohl udelat dalsi challenge... :)

Forum - Announcements - 3.2.1 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2110610
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Bestiary Rares and Legendaries can no longer spawn in Oba's Cursed Trove. Nets are no longer usable in this Map.
    Muzem to zkusit znova :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ano :) myslim ze jo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Se mi podarilo konecne spawnout Eldera na 15, zkousel nekdo jak to je presne s tim oteviranim pres jiny acc na accountu? Jsem v questu u 11/15 teprve, a jestli to spravne chapu, tak s tim bych mohl dal eldera trikrat na teze mape? Protoze mi prijde, ze fakt bude asi rychlejsi zalozit dalsi char a projit s nim do map, nez ho zabit jednou a cekat az se mi na 15 zjevi znova... :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: zase teoreticky se ti misto cursy vejde defenzivni aura a ja se snazim dopocitat, zda se mi vyplati grace.. zatim mi vychazi, ze kdyz si odpustim jeden unikat (rukavice) a dam tam rare na es a resisty, mohl bych mit 7,5k es a 10k evasion bez flasky ..

nevim nevim, zda to staci, spis to vypada, ze boty taky nebudou sin treks ani voidwalker :) osud tohoto amuletu tedy zavisi na tom, zda pojedu hybrid nebo cistej es (pro druhe plati co rikas)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: neni, na hc resis problem s nedostatkem ES a ten amulet nedavat v podsate nic, takze ti da jen ten specialni mod a curu bez many. Sice uzitecny, ale rare amulet s int, es a es% nenahradis.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: vim o tom, ale myslim, ze to bude posledni vec, kterou si poridim :D tech variant je spousta a me se hodi jen ten despair .. a na hc jeste o neco tezsi ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: btw Impressence amulet v chaos verzi ti umozni mit despair v blasphemy za 0 reserved many. Jsem ho vcera dropnul z red eldera tak ho ted pouzivam i pro svoje fire totemy, ale pro ED mi to prijde jako docela BiS...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: netusim co dela poeplanner, existuje path of building a ta pocita vsechno a jak ma, takze neni duvod pouzivat na buildy neco jinyho.

A na T15 a hc se ptej asi nekoho jinyho, tam jsem na hc jeste nebyl:)
    A na hc chces mit asi temp chain porad nahozeny resp optimalne temp+enfeble
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Vzhledem k tomu, že při on/off u efw se mění množství % u ES/life, tak se zdá že ano
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: jojo, vratim se k predchozi myslence disciplina+grace+enfeeble z blasphemy + temporal chains a despair on hit .. kolik es a evasion potrebuju na t15? Cil byl spocitat si itemy, zda je to nebo neni dobrej napad ..

tzn. energy from within to taky zapocitalo dobre?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: na aury používám toto: https://poe.mikelat.com/
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: jsem si spatne precetl ten gem, diky :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: Ta chestka dava aury vsem krome tene, pouziva se jen u support buildu, takze ti to pocita spravne. Koukni na best of showr nebo jak se jmenuje
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    trosku jsem si naplanoval novy build a nevim, zda mi planner pocita dobre .. poradite mi? ed+contagion occultist

je to na hc, luk+soul strike, ve victario's influence discipline+grace+blasphemy(temporal chain, enfeeble, despair), zbytek jsem cvicne nahazel a vyslo mi 5600 es .. prijde mi, ze to nezapocitalo aury ani energy from within .. mate s tim nastrojem nekdo zkusenost?

rady ke gearu i stromu vitany :)

PoE Planner - For Exiles, By Exiles
    https://poeplanner.com/...AAAAAsAosCFAAHATIAAAABtAAAAAEeAAAAARQAAAABAQAAAAEFAAAAAQEAAAAEBwAAAAAAAA==
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: resp thunderboltova grafika vyjde na ranec :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: protože ji neni do čeho strčit :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: lol, ze si nekoupis aspon nejakou bazarovku po minerech za par stovek :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: intel iris (aka 5100)
    to mluvi za vse. Druhy stroj ma intel HD 3000 a to je narez :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam