• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Pokud máš zájem, můžu dát vědět pokud by se podařil untainted když tak . IGN OranngeBurngernaut
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja vim, obcas ciham na 820, ale vetsinou me ten spam prestane bavit brzo. Ale jeste furt nevim kterou challenge dam jako 36. mozna to nakonec nebudu potrebovat (z poslednich encounters mi chybi uz jen dva na ktere si verim).
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: Ale pokud vím měl jsem Untainted dost brzy, tak bych měl mít snad všechny potvory. Ale tam mě třeba právě překvapilo že nejdou vzít bossové.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Au, tak to je dost nepříjemné. Ale klasicky se prodávají vstupy. Tentokrát ne pro xp boost, ale pro pokédex :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: jo o tom vim bohuzel mi furt 3 chybej, protoze kdyz jsem tam byl prvne tak jsem netusil to s tim plnym inventarem... :-(
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, zaznamenal jsem že na to lidi dost nadávají. To mě občas překvapilo co je chytitelné a co ne. Ale asi je to ve výsledku jedno.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    padla nam untainted na zane a koukam einhar uplne vsude. Takze bacha, untainted ma svoje vlastni potvory ktery se asi jinde nevyskytujou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: me stve ze mapy, kde bys cekal ty vlky (Lair) nemaji jedineho chytitelneho vlka, stejne tak se nedaji chytit zadny krysy apod. Zato nejakej blbej zmutovanej kohout s lukem, kteryho hledam uz dva dny, ten v bestiari je! :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Takže pokud jste to nezaznamenali, s unique amultey jsou přidány i recepty na Horizon a Harbinger orby...
    [Tool] Bestiary Recipe Tool Updated to 3.2.1b : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/86gkix/tool_bestiary_recipe_tool_updated_to_321b/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super, doufam to hledani v receptech podle beasty bude nejak pouzitelny

http://pathofexile.com/forum/view-thread/2116818
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja jsem to bohuzel nasel az kdyz jsem si vsechny ty informace rucne vypsal z poedb :-) kazdopadne myslim se mi podari nejak docela rychle to srazit na rekneme nejakych 10 poslednich, a to uz pak pujde hlidat. Hlavni problem jsou ty random bestiary bossove (nejlepsi spawnuje az od T13 map) a pak ty veci s nejistym spawnem, jako elder verze beast co museji spawnout soucasne s null portalem (tj. nemuzou vylezt z nej).

A kazdopadne je neutne proste drzet si 2 volna mista v kazde kleci, a jakmile to pri chytani napise, ze je posledni, bezet udelat nove, protoze dalsi varovani uz nebude.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to je super, díky! Tak to se do toho možná i pustím, když k tomu je i nějaká reference.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem uzitecny pro kompletaci
    Bestiary - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Bestiary
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, je to rozhodně chyba, imho jedna z věcí která nikoho nenapadla.

ORBIT: Jo, zatím jsem to taky moc neřešil a je dobré vědět "základní" bugy...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je duvod proc jsem se na to zatim vybodnul ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A co jsem si tak ted proklikan seznam chybejicich, tak zjevne nemam nektery corrupted bosse, ktery jsem chytal, jsem si asi nevsimnul v te chvili, ze se nenapsalo NEW, tj. nemel jsem zrovna misto... :-( To je fakt debilni, a to jsem jeste ani nezacal, proc v te challenge proboha jako neni kolik ti chybi napsano, a je treba si proklikavat rucne bestiar a hledat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jo jak jsem ten obrazek postnul tak jsem si toho vsimnul, a bylo to tim. To je jako hodne trapny ale, ze ti to nic nerekne a nenecha te to splnit. BTW jak se nejak vyhodi potvora? Jsem musel hledat nejakej recept kde jich je nejvic abych ho pouzil, ale docela bych nektery vyhazel proste jen tak.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Zaznamenal jsem někde, že by to mohl být problém s naplněností kapacity managerie. Máš 28/28, zkus nějaký obětovat/itemizovat a zkus chytnout další.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si rikal, ze bych zkusil ten kompletni bestiar, protoze zase tolik mi toho nechybi, ale tohle je jako dost frustrujici... :-(

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: co je horsi ze tuhle challenge si asi ani nekoupim.. nevim kde bych tam stal. asi respecnu na RF jugga a prostojim to.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: me depta jak tam ve vsem stoji a nic mu to nedela, me staci jen samotnej T15 Elder na random instanty... tuhle challenge asi nedam, navic po ziskani vsech fragmentu je ted ten quest u me zaseklej na "kill shaper guardians", a i kdyz jsem je uz zabil tak to nic jako neukazuje dal, tak nevim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam