• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to je super, díky! Tak to se do toho možná i pustím, když k tomu je i nějaká reference.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem uzitecny pro kompletaci
    Bestiary - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Bestiary
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, je to rozhodně chyba, imho jedna z věcí která nikoho nenapadla.

ORBIT: Jo, zatím jsem to taky moc neřešil a je dobré vědět "základní" bugy...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je duvod proc jsem se na to zatim vybodnul ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A co jsem si tak ted proklikan seznam chybejicich, tak zjevne nemam nektery corrupted bosse, ktery jsem chytal, jsem si asi nevsimnul v te chvili, ze se nenapsalo NEW, tj. nemel jsem zrovna misto... :-( To je fakt debilni, a to jsem jeste ani nezacal, proc v te challenge proboha jako neni kolik ti chybi napsano, a je treba si proklikavat rucne bestiar a hledat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jo jak jsem ten obrazek postnul tak jsem si toho vsimnul, a bylo to tim. To je jako hodne trapny ale, ze ti to nic nerekne a nenecha te to splnit. BTW jak se nejak vyhodi potvora? Jsem musel hledat nejakej recept kde jich je nejvic abych ho pouzil, ale docela bych nektery vyhazel proste jen tak.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Zaznamenal jsem někde, že by to mohl být problém s naplněností kapacity managerie. Máš 28/28, zkus nějaký obětovat/itemizovat a zkus chytnout další.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si rikal, ze bych zkusil ten kompletni bestiar, protoze zase tolik mi toho nechybi, ale tohle je jako dost frustrujici... :-(

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: co je horsi ze tuhle challenge si asi ani nekoupim.. nevim kde bych tam stal. asi respecnu na RF jugga a prostojim to.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: me depta jak tam ve vsem stoji a nic mu to nedela, me staci jen samotnej T15 Elder na random instanty... tuhle challenge asi nedam, navic po ziskani vsech fragmentu je ted ten quest u me zaseklej na "kill shaper guardians", a i kdyz jsem je uz zabil tak to nic jako neukazuje dal, tak nevim.
    YORK
    YORK --- ---
    MRORANGE: Dobrej comment:

"Hey exile, you just defeated the hardest content in the game and killed both Shaper and Elder at the same time. Here, take these crusader boots!"
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Některý lidi jsou blázni :)
    Uber Elder down SSF HC Bestiary : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/85qve2/uber_elder_down_ssf_hc_bestiary/
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    YORK: Imho bez immortal call nedojde k momentu kdy nedostáváš dot, takže nebude aktivován 50%inc. recharge. Ale to už je opravdu spíš názor než ověřená informace...
    YORK
    YORK --- ---
    MRORANGE: Myslel jsem to tak, že pokud ti už blood rage běžela a cwdt (bez Immortal Callu) ti ji refreshne, tak to stopne tu původní a nahodí novou, tudíž by ti měl naskočit regen (i bez Immortal Callu).

Samozřejmě ale asi není důvod si tam ten IC nepřihodit, když už na to děláš CWTD setup.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    YORK: Ano, blood rage má "spell" tag, tzn. cwdt ji castne. Myšlenka je ale právě 1. automatizace+ 2.trignutí 50%increased life recharge rate pod podmínkou ukončení physical DOT za pomocí Immortal call, což je aplikovaný snad na všechny zdroje life pokud vím.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: jasne, ale immortal call se pouziva stejne.. To je jen pridana hodnota ze to preventuje i tu dmg z blood rage.
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: V tom případě by se to mělo počítat jako recast, i když bloodrage castne cwdt, ne? Tzn. Immortal Call by tam vůbec nemusel bejt potřeba.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: To zní jako hroznej vormd.

Ale já teď hraju BV occultistu a přijde mi to jako moc klikání, takže asi půjdu na nějakej RF. :))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: to je ale jiné použití. Recharge rate dostanes jen 4s po te co to znovu nahodis, takze to recastujes, kdyz chces vetsi regen..

NYRLEM: nezveda to tooltip, ale viditelně uvidíš že regeníš víc.

A jak jsem psal immortal call k tomu neni vubec potreba pokud to castis selfcast, recast se pocita jako ze to ukonci a zacne nanovo = 4s zvyseny regen.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Nepřeruší pokud je to poison a chaos dmg obecně a RF a elemental dmg obecně. Funguje na bleed, blood rage a obdobné physical záležitosti.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MRORANGE: na chvili prerusi, ale pak tech 9-13sec dal pojede, ne? premyslim o situaci, ze bych to obcas pustil rucne, hlavne na strongboxy ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam