• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    To jsem zase něco promeškal :D ale videa z toho jsou sranda.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě se povedlo hrát pár her hned po startu toho eventu a jak nikdo nic nevěděl, z prvních tří her jsem dvě vyhrál. Pak dál přes den už to bylo těžší, všem došlo, že frost blades, split arrow a freezing pulse jsou op.

Ale za mě to byla fakt největší pvp zábava, co v tý hře pamatuju (a snadná cesta, jak zístak ten ačívment za pvp)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Tak je asi pravda že raceři sbírali winy jak na běžícím pásu, ale párkrát si to zkusit byla sranda.
    Ziz dělal s Chrisem rozhovor a jak jsem pochopil i různé narážky jinde, mělo by to být něco, co se jednou za čas vrátí.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: uff no to je teda totalni vopruz, bud ti neco padne z prvni bedny nebo si mrtvej. Zabava :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jsem myslel ze to je aprilovej zertik, ale asi ne co? :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    PoE: Royale!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: gratz!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Prvni kill Shapera, ukazalo se, ze to fakt je o tom znat mechaniku a nepanikarit... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Podivejte se radeji do patch notes z 3,2 mam pocit ze watchers eye posunuli az ne red eldera se dvema modama a pridali uber eldera se trema.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tady nám Bex nenápadně říká, že budou nějaký změny ve skill tree:

Build of the Week S8E1: SHEPUUURD's Acid Molten Strike Assassin
    https://www.youtube.com/watch?v=X64zXGr0ty8&feature=youtu.be&t=125

:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jo to s tim shaperem vim, proto jsem psal ze ma druhej char co ho da rychlejc - protoze totemar ma sanci nula, absolutne nedavam ty null portaly dost rychle, takze se mi to tam rozleze a shaper umre... :-( Ale jestli to teda je fakt i na zlutejch, tak to bych se mel vic snazit ho tam spawnout priste, dik.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: wiki:
    Watcher's Eye can only drop from The Elder in Tier 6 maps or higher. Watcher's Eye can only have a chance at dropping in the regular elder encounter if the Shaper does not die (this does not apply for the Uber Elder encounter). It cannot be chanced.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: myslim az od cervenych
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak watchers je od žlutých map ne?
    Jo, přesně jako s tou Atziri. Naučit se mechanismy, na elderovi zatím na nízkých mapách třeba, asi ne nutně uber. Shaper a jeho guardiani jsou "jednoduší" v tom, že máš alespoň možnost to nakoupit. Prostě stačí nakoupit mapy a jdeš. Spawnout jakéhokoli eldera si ok, teď jsem zaznamenal i nějaké návody jak na t15, tak uvidím.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: me treba Elder stve, bo mi z nej nic nepada, v bestiary mam ted dokonce druhy char co ho zabije rychlejc, takze mam sanci i na watcher's eye, ale nic... jeste zadnou ligu mi z nej nic nepado, takze jeho behami mi prijde jako docela ztrata casu.

Ale rozhodne je muj bestiary cil shaper, zatim se mi ho nepodarilo dat, hlavne teda proto, ze ty pokusy jsou hrozne drahy, abych si mohl dovlit tam jen tak vyrakvit. A dokud ho nebudu davat spolehlive, tak nema cenu ani premejslet nad uber elderem. Je to jen o mechanice toho boje a nepanikareni, Atziri jsem taky mel nekolik lig nez jsem ji dokazal dat, a dneska ji pouzivam hlavne na expeni novejch postav, protoze je proste easy... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Udělej to, já měl stejný plán a prošel jsem si tím celkem komplet, teď se mi do toho teda cpe práce, takže hraju i jiný věci, ale těším se až se k tomu vrátím.
    Zatím jsem objevil nějaký slabiny v buildu, ktzerý budu muset vyřešeit.

Ten totem char nemá žádný physical mitigation a s tím jsem narazil na velkej problém u minotaura, kterej mě díky tomu oneshotuje :D Ale jinde je to fuk, elder ani guardiani problém nedělali.

A Shaper mě pořád čeká, minotaura mám zabitýho, ale mapy nepadaj a zabil jsem ho bez fragmentu :) poslední port :/
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tohle se zamlouvalo mě. Jeden z cílů co jsem si dal na beastiary je právě běhání guardianů, shapera a sem tam eldera. Co mě odrazuje od kruhového tréninku je nemožnost běhání eldera. Nemusí to být vyloženě uber, ale chtěl bych se "naučit" trochu mechaniky, nejsem moc na to abych koukal na killy streamerů...
    Ale to si říkám s atziri už leta a pořád jsem to neudělal, takže...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem puvodne nechtel davat ted Shapera (protoze mi to odemkne jeho guardiany pro elder/shaper boje, a muj ring se tim stane unstable), ale tady koukam ono to pak jde natahnout skrz, tak to se jako hodne vyplati... to bude muj dalsi cil az se nabazim tohohle! :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: pro zajimavost finalni produkt (zbejva jen preshapovat mapy zprava dovnitr elder uzemi), nerozbitelnej kruh, pokud ho nezrusim umyslne.

MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    jsem si chtel udelat kruh na standardu, ale mam tam zatim 10/15 memory :S a z elderova poskoka na t11 to nepadlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam