• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: muzes prosim priblizit o co jde? Uplne tomu nerozumim :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja tuto ligu taky zkusil RF. je to sice peknej efekt, ale mam verzi s kaom's root a uplne u toho brecim (z predeslych lig jsem zvyklej na normalni boty a devoto). kdybych ale jel misto shield charge lightning warp, mozna by to nebylo tak znat, ale haku (u keryho mam HO) questy jsou za trest.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: tak to drzim palec at to klape:-) Me osobne RF nechytnul, behat po mape a nic nedelat a jen se mrdlat kolem priserek nez ripnou me nejak nechytlo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ted jsem asi 2 tejdny nehral, mam tradicni krizi :) ale celkem bych chtel dat tech 36 challengi, chybi mi asi dve
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A ted zkouseim occultist chaosrf
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Já to mám zatím velmi podobně. Aspoň něco zkouším na Hc, ale zjistil jsem že char bez regenu není na hc pro mě (a moje běžný lagy) jeden char v labu a druhej u doedre :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: A jak ti to de v lize ? Za sebe musim říct, že mě to neoslovilo a poté co sem zjistil, že je tam strop na ty příšery tak to byla poslední kapka a od té doby sem to nezapl. Ani splnit challenge me to nedonutilo, za mne hned po talismanu nejnudnějsi liga. Ale netvrdim že to pro ostatni neni zabavne.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    TEDDYMAN: Jsem si jistý že ne.
    TEDDYMAN
    TEDDYMAN --- ---
    caute, existuje naka aktualni stranka s buildama v cestine ? diky
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    To jsem zase něco promeškal :D ale videa z toho jsou sranda.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě se povedlo hrát pár her hned po startu toho eventu a jak nikdo nic nevěděl, z prvních tří her jsem dvě vyhrál. Pak dál přes den už to bylo těžší, všem došlo, že frost blades, split arrow a freezing pulse jsou op.

Ale za mě to byla fakt největší pvp zábava, co v tý hře pamatuju (a snadná cesta, jak zístak ten ačívment za pvp)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Tak je asi pravda že raceři sbírali winy jak na běžícím pásu, ale párkrát si to zkusit byla sranda.
    Ziz dělal s Chrisem rozhovor a jak jsem pochopil i různé narážky jinde, mělo by to být něco, co se jednou za čas vrátí.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: uff no to je teda totalni vopruz, bud ti neco padne z prvni bedny nebo si mrtvej. Zabava :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jsem myslel ze to je aprilovej zertik, ale asi ne co? :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    PoE: Royale!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: gratz!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Prvni kill Shapera, ukazalo se, ze to fakt je o tom znat mechaniku a nepanikarit... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Podivejte se radeji do patch notes z 3,2 mam pocit ze watchers eye posunuli az ne red eldera se dvema modama a pridali uber eldera se trema.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam