• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    no nevim, sice me bestiary uz stve a mam char, co vobcas chcipne na moc mobu nebo jinou kravinu (guide psal 'tanky', ale krom armoru a hp nema skoro zadny def jako cursy, aury nebo cwdt), ale vubec netusim, co bych jel v tehle rychlolize, pac v normalni lize mi trva 14 dni vybrat build a pak to jedu velice pomalu.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    květnovej kámoš, lol
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT: ty jo, uz jsem myslel, ze na tebe skoci NPC Exile jakoze tvuj nejakej bejvalej build.
    byla by to legrace, ne? :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TEDDYMAN: ne .)
    TEDDYMAN
    TEDDYMAN --- ---
    daji se nejak prenest mezi postavama itemy z normalni ligy do bestiary (v ramci jednoho accountu) ?
    diky
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Damn it, mám minimálně dva víkendy z toho zabitý něčím jiným...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hlavne je tam poprve SSF SC - pri predchozich kratkejch ligach meli technicke omezeni na 3 instance, takze vzdycky bylo jen SSF HC. Takze uz se tesim, sice tentokrat jsou ty nejlepsi vyhry hodne daleko (95 jsem jeste nikdy nedal v zadne lize), ale tak uvidime...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: to zni dobre :) po poslednim ripu me to chvili nebavilo, ale kazda nova liga je zabava na 14 dni ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: kratka liga, bezici soubezne s Bestiary, kde kazda zona bude mi kazdou hodinu nahodne vlastnosti z tri predchozich lig (+bestiary).

Za dosazeni konkretnich levelu pak budes v losovani o nachodny ceny, viz ten original post:
    Forum - Announcements - May Flashback Event! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2135844

Je to super v tom, ze to je kratka liga, takze se nedostavi to obvykle vyhoreni pred jejim koncem :-) Navic tam porad pujdou plnit challenge do Bestiary, takze za me super.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: muzes prosim priblizit o co jde? Uplne tomu nerozumim :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja tuto ligu taky zkusil RF. je to sice peknej efekt, ale mam verzi s kaom's root a uplne u toho brecim (z predeslych lig jsem zvyklej na normalni boty a devoto). kdybych ale jel misto shield charge lightning warp, mozna by to nebylo tak znat, ale haku (u keryho mam HO) questy jsou za trest.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: tak to drzim palec at to klape:-) Me osobne RF nechytnul, behat po mape a nic nedelat a jen se mrdlat kolem priserek nez ripnou me nejak nechytlo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ted jsem asi 2 tejdny nehral, mam tradicni krizi :) ale celkem bych chtel dat tech 36 challengi, chybi mi asi dve
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A ted zkouseim occultist chaosrf
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Já to mám zatím velmi podobně. Aspoň něco zkouším na Hc, ale zjistil jsem že char bez regenu není na hc pro mě (a moje běžný lagy) jeden char v labu a druhej u doedre :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: A jak ti to de v lize ? Za sebe musim říct, že mě to neoslovilo a poté co sem zjistil, že je tam strop na ty příšery tak to byla poslední kapka a od té doby sem to nezapl. Ani splnit challenge me to nedonutilo, za mne hned po talismanu nejnudnějsi liga. Ale netvrdim že to pro ostatni neni zabavne.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    TEDDYMAN: Jsem si jistý že ne.
    TEDDYMAN
    TEDDYMAN --- ---
    caute, existuje naka aktualni stranka s buildama v cestine ? diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam