• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak ale to je tentokrát pouze "rozbitej", nikoli rozbitej jako například SR totemy. Tady to ale není bug :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem se tam taky dozvedel, proc mam ted na vyssich tierech pocit, ze mi FP nedava dmg vubec
    ja mam fakt talent si vybrat rozbitej skill kazdou ligu :-)

Forum - Announcements - Skill Revamps - Part 5 - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2142723
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Je pravda, ze by minimalne melo byt proste mozne potvoru z bestiare smazat - ted se nejakych magic, co clovek chyta pri kompletaci bestiare nebo omylem proste nejde zbavit, protoze nejsou v zadnem receptu (krome tech startovacich). Teoreticky pry funguje, ze se tyhle potvory samy mazou, kdyz je plno - coz se mi nepodarilo overit. Ale je pravda, ze realne jsem na to prave narazil taky jen v Untainted Paradise, protoze jinak diky postupu vpred vzdycky chytam lepsi/vyssi level.
    Ty recepty na rare veci bych taky zrusil, klidne by stacil jeden na unid item apod.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mě teda na bestiry vadí věci víc. Je dost buildů s kterejma je to prostě v háji a nemas moc šancí jak ty potvory chytnout jelikož je prostě ripnes než staciš cokoliv. Chytání v chumlu jak píše Cha1ndler je za trest, kort když je tam víc věcí najednou například jako teď ve Flashback race. Těch receptu je neuvěřitelně zbytečně moc, bejt jich o půlku min tak by to bylo fajn a furt by jich bylo zbytečně hodně. Normální smrtelník jich využije max 10-20 zbytek je na nic. A věc která to zabíjí dle mého nejvíc tak to je ten dementní strop na množství chycených příšer, např. potkám Zanu, luck jak prase, ripnu a pochytam vše co se da, abych po vyběhnutí z mapy zjistil, že sem nechytli nic jelikož strop na příšery...... to vymyslel fakt k**** takovou zhovadilost.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    skoda - na bestiary je hrozne hejtu, ale ja si docela zvyknul, a rozhodne je to super vec pri startu nove postavy :-(

Forum - Development Manifesto - Bestiary as a Core Game Mechanic - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2142177
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem mel hrat to SSF na HC, jsem zatim neumrel a citim se hrozne safe... a pada mi presne co potrebuju furt :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já už mám 6link vaal regalii. :)

(karty byly fakt levný, vyšlo to na 30 chaosů cca)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja jako kazual dosel vcera do druhyho aktu!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Race zacina a nikde nikdo. Co se deje?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Ano, přesně tak. Já jen že jsem z toho původního dotazu nepochopil zda je to tento případ, nebo arc díky tomu přestala být ethical :) Což by ale zase znamenalo že je poslední šance jí hrát, takže vlastně beru zpět :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Psali to v rámci toho reworku vaal skillů. Arc dostane úpravu chainů a bonsuový dmg podle počtu zýbajících chainů (takže asi buff jeho single target dps).
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Jako že na arc bude dost času v 3.0 jo? Alespoň za mě to tak je :) Je to spolu se stormcallem oblíbený skill

Jinak už jsem dlouho nejel Essence drain, takže si dám ED+contagion, ze začátku v lowcost verzi, pokud se mi podaří koupit Indigon tak buď udělám respec, nebo spíš asi nový char pro víc many.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak co budete hrát v flashback lize?

Já jsem chtěl hrát arc totemy, ale s tím plánovaným reworkem arcu jsem na ně nějak přestal mít chuť. :/
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: dík :) už mě to taky napadlo a mám už dvě solidní kudly
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: nehrál jsem to, to předestírám.
    Ale imho chceš vyměnit štít za shaper zbraně, i kdyby nějaký základní, ty konverze jsou fakt silný.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    RADICETA: zdar, takhle to mám já https://pastebin.com/jxuDVUcf
    EXI
    EXI --- ---
    zdar, kdybyste mi nekdo mrknul na build v POB, bylo by to fajn. jedna se o dual curse crit blade vortex inquisitora. jde mi hlavne o to, kterej skill tree (01 nebo 02) vybrat - https://pastebin.com/kifFfXtL .. 01 ma vic jewelu a lepsi regen, 02 ma vetsi dmg. itemy i gemy jsou tam co aktualne pouzivam. jsem ted na lvl 64 a rad bych se dostal alespon do cervenejch map :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Víceméně 2 varianty např zde:

lightning tendrils

mathil arc
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: myšleno na začátku league
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Plus bude dále záležet na tom kolik je investice, pokud má člověk 2x Shimmeron, asi může někde omezit "zbytečnou" crit chance a místo toho vzít increased (odpovídající element) damage, life/mana navíc...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam