• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak co budete hrát v flashback lize?

Já jsem chtěl hrát arc totemy, ale s tím plánovaným reworkem arcu jsem na ně nějak přestal mít chuť. :/
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: dík :) už mě to taky napadlo a mám už dvě solidní kudly
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: nehrál jsem to, to předestírám.
    Ale imho chceš vyměnit štít za shaper zbraně, i kdyby nějaký základní, ty konverze jsou fakt silný.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    RADICETA: zdar, takhle to mám já https://pastebin.com/jxuDVUcf
    EXI
    EXI --- ---
    zdar, kdybyste mi nekdo mrknul na build v POB, bylo by to fajn. jedna se o dual curse crit blade vortex inquisitora. jde mi hlavne o to, kterej skill tree (01 nebo 02) vybrat - https://pastebin.com/kifFfXtL .. 01 ma vic jewelu a lepsi regen, 02 ma vetsi dmg. itemy i gemy jsou tam co aktualne pouzivam. jsem ted na lvl 64 a rad bych se dostal alespon do cervenejch map :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Víceméně 2 varianty např zde:

lightning tendrils

mathil arc
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: myšleno na začátku league
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Plus bude dále záležet na tom kolik je investice, pokud má člověk 2x Shimmeron, asi může někde omezit "zbytečnou" crit chance a místo toho vzít increased (odpovídající element) damage, life/mana navíc...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    RADICETA: Obecně MoM hiero bude mít vždy dost podobný skilltree. Protože se vždy spojují stejný totem nody. Bude se to lišit pouze v elementu/chaosu, projectiles/area, crit/no crit atd.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    HUGILA: Ten lightning tendrils hierophant zní dobře. Měl bys k tomu víc info (třeba i path of building) pěkně prosím? Teď mám ssf hierophanta s freezing pulse a přemýšlím v něm pokračivat s jinými elementy
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE: díkec :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: Jako inq by jsi měl mít dostatečný crit na to, aby nebylo třeba přidávat crit chance, power charges by měli mít jiný zdroj než hlavní skill, ať už assasin mark, nebo charge on crit např. ve orb of storms. Jediná další možnost je víceméně crit damage, ale tam při "příliš" crit dmg multi hrozí že to nepřidá tolik.

tl;dr - pokud budeš dávat crity i s controled destruction, vraž ho tam...
    EXI
    EXI --- ---
    zdar, poradte pls - pokud jedu krit inquizitora (ele blade vortex), je lepsi controlled destruction nebo jiny support gem (inc. critical strikes, power charge on crit)?
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    no tady to tak úplně není, protže to není čistě totem build. mám 5,7k hp, storm barrier a arctic armour, to je 26%less phys dmg, imuní na ailmenty, leechuju z kouzel, takže nejsem úplně glaskanón.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    HUGILA: no ja totemy moc nemusim. jednou jsem zkousel flametotem build a to je takovy to, ze kdyz se na tebe boss podiva, tak chcipnes. ja mam radeji facetanking.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    MPEGYNA: zkus lightning tendrils, nenáročné na výbavu /hraju ssf/ a funguje to vcelku dobře.
    jedu 3totem lt hierophanta a k tomu si ručně kouzlím, když je potřeba, lightning tendrils cwc shocknova a storm barrier.
    čistí to poměrně svižně a čím víc mobů tím lepší. Uberlab, atziri v pohodě, t15 jsem zkusil zatím jenom dvě a taky dobrý.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: tak mi poradte, co hrat!? nejvic se mi kdysi libil tankovaci earthquake, 2 blasphemy curse leech a bleed immune slayer. ale byl moc drahej - 6L + atziri disfavour, cospri a devoto. ale nemel zadnej regen a bylo to s nim tuhy v uberlabu. ted mam sice regen char, ale jak jsem psal, moc tanky neni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: to startuje 4. kvetna, takze tvych 14 dni uz prave bezi! :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    no nevim, sice me bestiary uz stve a mam char, co vobcas chcipne na moc mobu nebo jinou kravinu (guide psal 'tanky', ale krom armoru a hp nema skoro zadny def jako cursy, aury nebo cwdt), ale vubec netusim, co bych jel v tehle rychlolize, pac v normalni lize mi trva 14 dni vybrat build a pak to jedu velice pomalu.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    květnovej kámoš, lol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam