• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: No tak to tedy nevím jestli bude portál. No uvidíme co ty podmíněný killy, to by se možná dalo dát.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne tak, 2 challenge zabity. Navic kolega v guilde to dal kdyz to stalo jen 2ex, a chtel se slozit se mnou, ale to jsem si jeste myslel ze mi to v klidu spawne do konce ligy... :-(

Takze moje jedina realne moznost jsou augment mapy, kde jsem na 970/1500, nic moc vyhlidka.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: fck, taky jsem to tak měl vymyšlený. Je taky součástí pokédexu, takže jsou to 2 challenge v čudu? To jsem si nějak neuvědomil...
    Chce se mi ale věřit, že jak bude víc map, bude se moct běhat víc vyšších kde má spawn ta jeho portal beast a teoreticky jich bude víc...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: casty to bude, to NPC bude mit zarucenej spawn na kazdy mape.

Coz je mozna lepsi nez bestiary, kde mas 4 extra bosse, a 99% hracu nikdy nepotka toho posledniho - aktualne stoji 10exa, takze to asi nebude moje 36. challenge... :-(
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Mno právě že už hraju více méně jenom PoE a PoE(pillars of eternity). Skloubit práci, rodinu a jiné aktivity dohromady neni pokaždé snadné :) každopádně člověk toho za život odehrál kvanta a to asi je můj problém, že se snažim najít originalitu, ale ta se v tomhle průmyslu bohužel už tak 10 let nenosí.

Každopádně máte pravdu, asi to zbytečně moc hrotim třeba to bude fajn a mile to překvapí :-) Snad to nedopadne jak bestiary...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Jako je fakt, že co má člověk i jinej život než jen paření na kompu jsem výběr games dost omezil, ale vzhledem k tomu, že si tuhle tématiku, z toho co jsem hrál naposedy pamatuju z AoE II datadisku, kde byli přidaní nějakcí Inkové atd., tak za mě super.

EVILMIND: imho je to vlastně breach, ale s tím rozdílem že tě to hodí na minutu mimo mapu. Uvidíme co to ovlivňování "finálních" bossů/loot místností. Pokud to bude moc častý, stejně jako celá mechanika league, tak to bude otravovat, pokud ne a člověk si pokazí zabitím jednoho architekta 14 dní farmení a pokusů shapovat si tu pyramidu, tak to taky nebude cool. Bude to mít stejný problémy jako breach. Když bude málo mobů v té minilokaci a nebude z toho nějakej slušnej loot, tak to nikdo pořádně hrát nebude.

Ale což, bestiary taky vypadala na první pohled zajímavě. Tohle za mě vypadá hodně dobře, uvidíme co provedení.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Máš pravdu, uvidíme jak to bude šlapat :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Mě teda přijde, že zrovna conquistadoři a pryamidy nejsou úplně mainstream ve hrách, ale hádat se nebudu.

Uvidíme, jak se to bude hrát :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Mnoo mozna trosku to tim rizli bylo to nemuzu poprit, ale ne zas tolik. Fajn, že se ti to zamlouvá :) mě se to nelíbí graficky vůbec. Ale tak je to můj osobní názor a je to daný tim, že sem tyhle prostředí viděl tisíckrát, všude to serou do všeho to serou a tady to ještě nebylo tak to tam naserem... asi sem už zatrpklej a prostě sem očekával něco originálního.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Wait what? Celá Vaal lore byla vždycky hodně středoamerická, plná pyramid a krvavejch obětí. To, že teď mají opravdový grafiky a můžou to i nějak slušně odprezentovat je za mě jen dobře :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Ach jo, takze to mame jizni ameriku, priste bude egypt pak tam frknou neco ze stredoveke číny nebo japonska ta hra se riti do pekel...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: no prave. Uz ted lab chodim s nechuti, a jen kdyz se na poelab predem podivam, jestli se mi libi layout. Ale uvidime no.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: to je jak labyrint bez ascendancy s tim rozdilem, ze si podobu vyslednyho dungu nastavis casovanym grindenim.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já teď ve flashbacku jedu trade ligu a zjistil jsem,ž e mě to spíš nebaví :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nova sezona... vypada to desne komplikovane, nedovedu si moc predstavit zatim jak to bude zapadat do grindovaciho charakteru PoE

Path of Exile: Incursion Trailer and Developer Introduction
    https://www.youtube.com/watch?v=QWXgJ19t4zU&feature=youtu.be
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: nas ssf clovek fakt oceni buildy co nepotrebujou linkovat :)
    Ngamagu, bor apod :)

Ted jsem rozjel tanka a uz od zacatku jsem pocital aby mohl jet jen se 4L :) a zatim cistim vsechno, full block je super vyhoda, ale zatim mě děsně rasí jakejoliv degen :D Ale až najdu libovolnej shaper stit, tak se to zmeni. Life% on block bude velka zmena :)

SSF to win!
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ja hraju posledni dobou jen ssf, jsem hrozne rad ze ten mod ve hre je. clovek je vic kreativni a navic me nebavi si veci kupovat
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To je krasa SSF, ze clovek usetri spoustu casu na tyhle rozhodovani, plus kolik ja ho jen vzdycky projebal na hrani s marketem... a jako cekal jsem to horsi, mam myslim po par dnech uplne v pohode equip, stejne bych v tehle fazi nemel na lepsi chestu, nez je tabula... :-) Ale dropnul jsem BoR, tak jeste premejslim jestli nezacit neco co ho vyuzije.

Kazdopadne me teda jako dost stve, ze vsechny SC/SSF/HC ligy maji odmeny dohromady (a to uz hodne dlouho), to neni jako moc fair, radsi bych mel mensi pool hracu na vyhry, ale omezenej ligou.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: LOL, tak to je hodně slušné. Já se pořád nemůžu rozhodnout jestli budu chtít Soul Mantle na GC totemy, nebo Cloak of Defiance pro ED. Takže zatím běhám obojí na Tabule. Zatím to de, tak hromadím currency než se rozhodnu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam