• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak hratelny je vsechno, jde o to kde pak narazis na tu zed :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: Jj fakt me pobavil. Fakt dobre udelany video ;)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Elementalist+Inpulsa+3xherald a jsem přesvědčený že je to hratelný :)
    YORK
    YORK --- ---
    And this is only level 80. You can only imagine how much more no damage I'll be doing at level 90!
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: With this skill you can go and pretend you are doing damage... ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    V nový lize asi pojedu tohle, imho je to teď fakt hodně dobrý.
    Mental hit - Path of Exile (3.2 Bestiary)
    http://www.youtube.com/watch?v=20uSkkZabFA
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem na redditu nejakou analyzu toho hrace, jak dal na HC SSF level 100 za 7 dni (a to nebyl nejrychlejsi), a tomu proste napadalo/nacraftilo vsechno co potreboval, a od zacatku ani nepocital s tim, ze by mohlo nenapadat, vcetne Shavronne, Headhuntera apod. Asi bude treba jeste vic zapracovat na tech planech... :)

RADICETA: SSF na startu ma jako nevyhodu, ze mas proste omezenej pocet buildu, protoze na hodne veci proste potrebujes nejakou konkretni legendu, a to klidne i nejakou lacinou... :-( Takze jedine zkusit neco nenarocnyho, a cekat az dropnes nejakej game changer item, na kterym pak muzes postavit dalsi char.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: jop, souhlas. Největší radost bych měl, kdyby šlo jet ssf skupinu. Uzavřenou partu, kde by se dali changovat věci, žádný externí trade. Ale i samotný ssf mě baví víc než trade. popravdě mě trade štve čím dál víc :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: jo celou ligu jsem jel ssf, až teď flashback chvíli v trading. na na ligu se vrátím zpět k ssf. mám tam ze všeho větší radost
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: jedu taky sc ale solo, třeba padne :D pořád možná čas na další build :)
    Ale ten full block mě pořád baví :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: mně teď padla v sc flashback, kdybys chtěl zkusit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: impulsa je OP, jeste jsem s ni nikdy nejel, protoze jsem nemel stesti, ale zkusim az padne :D Ale oni ji do ty doby nerfnou, takze klid :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: na animate guardiana je ted nova uniq chestka - hodne prisna.

A jinak ty 1 life buildy jsou tu na svete uz dlouho :) Prvni co me hodne prekvapil byl ten co daval uber atziri.
    Podobne mechanismus, jen fire resisit mel komplent nkonvertnuty na nejaky jiny, takze byl imuni na penetraci.

Ale hrat bych to nemohl, tam clovek jednou klikne jinak a uz neni nesmrtelny :D

A novou ligu asi zacnu fakt s trapkama, to jsem hrál naposledy hodne davno se Searing touch a fire trap ele prolif.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Viš jak 100 lidi 1000 chuti.
    Me zase abasolutne nebavi RF, summoner buildy a cokoliv s lukem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja premejslim o nejakym melee buildu, jak jsem je driv hral furt, tak co s nima neracuju tak jsem zadnej nezalozil. Nejakej perma stun idealne, to je zabavna mechanika, a jeden z mych prvnich charu - a dneska jsou pro to o moc lepsi itemy, a naopak nepratele s o moc vic HP... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Btw a mam samozřejmě Inpulsu :DDD
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CHA1NDLER: Já teď ve Flashbacku jedu obdobu tohodle buildu https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2112439 a musim říct, že kafemlejnek funguje dobře a ještě sem nepotkal něco co bych během pár chvil nerozemlel :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Inpulsa's Broken Heart elementalist cokoli.
    Ještě nám buffnou v 3.3 arc s trochou štěstí něco udělají se stormcallem a jdeme na to...

Ale vážně, pár náhodných tipů: summoner obecně, golemové, RF occultist, v 3.3 ignite nemyslím že je toho úplně málo...
    Nicméně třeba elementalist RF: https://www.reddit.com/...thofexile/comments/8jz6do/elementalist_rf_showcase_currently_class_rank_1/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja prave hral taky jen RF, kde ti staci jen jako docela malo a i to se relativne stredne obtizne ziskava, a kazde 1% hraje roli, a 100% mi znelo jako scifi :) Kazdopadne super vedet pro priste, ze muzu to chybejici procento lovit nekde na corruptu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, to mě taky napadlo, spíš jak jsem neuvažoval ty corrupty a proto mě to nesedělo bez dalších pár %. Vím že někdo dělal pathfainder RF a mluvil při tom o 100% fire res, tak mi to bylo divný. Ale neříkám že to mám všechno v hlavě a vím kolik je kde resistů :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam