• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne jak to rika - komunita a debata kolem toho muze poskodit hru vic, nez cokoliv co Tescent udela
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja jsem to nemyslel ze bys vyuzil toho lose, ale spis tech 20% navic. Tohle prave muze ten build hodne zlevnit - taky jsem to nehral prave proto, ze byl drahej...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Vím že někteří vyjádřili svojí nechuť k Tarkemu, ale jeho názory na Tencent dost odpovídají těm co mám já.
    Tarke on Tencent
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Imho to nebude fungovat. Indigon má "spent" a boty mají "loose". Měl jsem sice chuť Indigon jet ve flashbacku, ale vzhledem k ceně jsem to nakonec zavrhl, takže neposoudím, ale to by musel fungovat i s MOM a to si myslím že nefunguje...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty boty vypadaji jako huste na Indigon build

Forum - Announcements - Incursion Upgradable Uniques - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2147651
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: LoLko to imho tady docela ustálo (ale koukám ze zvenčí, tu hru už nějakou dobu nehraju).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: PoE stoji na verne zakladne hracu, kteri dobre vedi, proc ho hraji. A pokud nastane nejaka drasticka zmena, tak proste odejnou (a Cinanum se znehodnoti investice).
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EXI: vyvojari Warframe podobnou investici taky docela ustali takze zvladnout to jde
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EXI: takovy pozy uz tu byly, kdyz sli na xboxy. podle me hru muzou znicit i vyvojari bez cizi pomoci. obcas to chvili trva, nez to lidem dojde, ale chybu si nemuzou dovolit ani velci vydavatele. podobnej pad je u blizzardu, kde to jede jen ze setrvacnosti na nostalgii starych her. nerikam, ze blizz neni uspesnej, ale jeho hry uz nejsou ono a hraju jich jen par - hs a hots. taky jen ze setrvacnosti.
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: ta hra je tim cim je hlavne kvuli tomu, ze vnikla v nezavislem studiu plnem nadsencu. a recem, ze budou mit plnou kontrolu a nenechaj si do toho kecat, ani trochu neverim.. takhle to nechodi. proste nam to podaji tak, ze je to jejich rozhodnuti a ze neprislo "shora"
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Kde by se tu někdo takovej vzal?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: imho podporuju hru, která mě baví :) Kdyby to dělali číňani od začátku a chovali se stejně, asi se k tomu budu stavět naproste stejně :)

Z jiného soudku - je tu někdo kdo by poradil se stavěním PCčka?
    EXI
    EXI --- ---
    zdar, ggg prodalo 80% sama sebe tencentu? wtf is going on? to jsem podporoval nezavisly studio, aby se mi pak vysmali do xichtu ze moje prachy ani nepotrebovali? ode me uz teda neuvidej ani cent.. :(

/rant off, maybe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ad debata o Abaxoth, tohle je peknej rip - a taky je tam videt duvod, proc ten clovek jak jsem pastoval jeho analyzu, psal ze headhunter je moc riskantni... :-))

https://clips.twitch.tv/OptimisticAbrasiveCocoaSmoocherZ?tt_medium=create
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aha uz jsem to nasel... sucks, to me zrovna bavilo :-)

https://clips.twitch.tv/SullenHyperCamelKappaRoss
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: elder zustane jen omezenou dobu, takze kdyz ho nechas bejt, tak se na to vybodne a pujde si hrat se shaperem :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Elder zmizí sám od sebe, když bude na mapě moc dlouho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: a jak to zaridej?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jo, Chris to zmínil v Beaclastu. Říkám si jestli si to tedy kvůli té challenge ještě zkusit, nebo se na to vykašlat rovnou. Přiznám se že mě to nikdy nelákalo, ostatně stejně jako shaped atlas s jednou t11/12 /atd...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jinak nevim jestli jste to postrehli, ale v 3.3 zmizi elder ring!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam