• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jinak nevim jestli jste to postrehli, ale v 3.3 zmizi elder ring!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak myslim to vysvetlujou docela otevrene - a predpokladam vsechny pripadne pay2win picoviny, i kdyby k nim doslo, by se tykaly jen cinske verze. At si to tam klidne uzijou... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: To uvidime casem, snad to nebude nicemu prekazet a panove v GGG se budou mit lip :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tencent has Invested in Grinding Gear Games
    80% btw. Zatím tedy ty reakce nejsou úplně pozitivní a sám se k tomu stavím dost nerozhodně. Samozřejmě bude dost záležet na "nebudou nám do toho kecat"...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: On ho neignoroval, nechtěl riskovat ho facetankovat a to se mu paradoxně vymstilo. Sám někde říkal/psal, že kdyby to zkusil měl by alespoň z čeho leechovat a možná by to přežil.

ORBIT: Měl jsem teď o víkendu dva. Naštěstí poprvé jsem byl těsně po lvl, takže mě to stálo jenom asi 7% a podruhé tuším 20%. Ale alespoň nemusím řešit perandus manor/beachhead.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady jsem to nasel, Mathil ho jako uplne ignoroval proste :-)

https://clips.twitch.tv/TangibleEnjoyableKittenAliens
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Každopádně bys na něj neměl umřít, vždycky jde minimálně zdrhnout - i když jsem viděl minulej tejden nějaký dva prominentní youtubery na HC na něj vyrakvit, ale v obou případech to byla zjevně jejich chyba... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Sorry jako jeden den jsem měl fakt šílenej a objevilo se mi 6 aboxuthů za jeden den. Naprosto šílený :D Ale to bylo tak, že ať jsem jel jakoukoliv mapu, byl tam beyond a často dokonce double :D

Ale normálně potkám tak max jednoho za celou ligu :D

CHA1NDLER: Abaxoth není tak zlej, ale chce to vědět co děláš a nemít ho v nějakejch šílenejch modech na mape. Občas to je sílený. Z těch 6ti jsem zabil jen 4 :) dva se mi nepodařilo sejmout.

A nepodceňuj decoy totem, ten pomůže, když se s ním nehceš bavit. Dáš decoy a jdeš v klidu dál.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: je dost jako mala sance, ze ho vyvolas, vyvolavas ruzny Beyond bosse, a ostatni jsou mnohem lehci. Nejakou minulou ligu byla challenge ho vyvolat, a povedlo se mi to as po mesici.

CHA1NDLER: ja davam prednostne breache a beyondy. Ale Flashback jsem nijak neoptimalizoval, protoze jsem vedel, ze level 85 je snadnej, a level 95 (pro me) nemoznej, takze nebyl duvod to moc hrotit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Tenhle comment znamenal to ze jel jiny mapy nez vetsina lidi. Tzn. kazdou hodinu musel sam szkoumat jaky mapy maji dobry mody, aby je jel celou hodinu. Ten horni kvadrant hraje hodne lidi a proto jsou z nich data hned po resetu, resp behem treba dvou, tri minut.

Na expy jsou nejlepsi beyond v prvni rade a pak dalsi komplementarni.
    Spis nechces treba ghosty, nemesis nic v podstate neprida, atd.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Uber je fakt dobrej hrac, narozdil od Zize jsem od nej nikdy neregistroval jakoukoliv namylenost. Ziz je obcas neslesitelnej, jak je TOP player :)
    Překvapilo mě, že Uber jel naprosto novej build, driv jel prevazne sumonnery a fakt umi.

Jinak ohledne togo casu, to je myslim /played, coz je suma casu tzn odehrano 7x24 hod
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo, to je prece princip Flashback ligy, ze na kazde mape jsou kazdou hodinu nahodne 3 mody z predchozich lig - a ty chces mit takovy, co ti daji nejvic exp. Coz bude asi Breach, Beyond, a neco. Myslim ze dobra kombinace klidne muze dat i dvojnasobek expu z mapy nez nejaka spatna (treba Torment+Invasion).
    To sdileni informaci existuje od Tempest ligy, kde bylo docela dulezite sledovat, na kterych mapach je nejaky hodne vynosny Tempest (corrupting hlavne).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to je treba zrovna neco, co jsem sice vedel, ale nenapadlo me to pouzit jako jeho. Je to crowd sluzba, co pravidelne kdyz je v nejake lize se po hodine meni neco na mapach, tak lidi tady reportujou co. Akoratze tahle liga byla moc kratka, takze na to lidi srali, a reportovali malo, a prednostne na zacatku mapy v levem hornim rohu (coz v kombinaci tech moznych modu bylo ted meta) - a on si prave stezuje, ze potrebuje proste kdyz se prelomi hodina, aby nekdo hlasil ty mapy, ktere on beha, jinak si je musi bezet sam, a muze pri prvnim pokusu zjistit, ze tam tuhle hodinu nejsou dobre mody, tj. stoji ho to mapu.
    V bezne "velke" lize je tam v prvnich peti minutach vyplnene uplne vsechno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak predevsim urcite nehral dve hodky denne, to nevim jak jsi na to prisel, spis tolik spal :-)
    je to samozrejme hodne o knowhow, hlavne jaky mapy behat a kdy (ted s flashback vlastnostma zvlaste), jaky basy chancovat apod
    Level 100 done, Rank 2 overall HC SSF. Review of my run playing Aila's Occultist RF : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/8jla82/level_100_done_rank_2_overall_hc_ssf_review_of_my/
    na redditu je i spoustu dalsich podobnych shrnuti od lidi, co dohrali 100, nektery fakt zajimavy - s prihlednutim k tomu, ze takhle hardcore to hrat nikdy nebudu, ale neco se z toho pouzit da...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jasne, ja tim "fail" myslel proste to, ze to nema o co se snazil ten, co to corruptoval - ne ze to uplne bustne do rare. Jsem treba jednu ligu potreboval nejaky uniq rukavice, nevim ted co to bylo ale nejak stredne drahy, a zrovna se to hralo v necem top s corruptem na cursu, a bylo jako skoro nemozny je koupit uz nedojebany, nakonec jsem proste musel koupit corrupt 4L v nejakejch barvach co jsem mohl pouzit. A to je to, ceho se bojim trosku ted, protoze ja vetsinou 6L kupuju, takze nejaky zvyseni cen moc nepotrebuju... :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Je corrupt fail a corrupt fail. U armoru ti to taky nemusí nic změnit. A stejně tak se ti ring/amulet/belt změní na rare. Nicméně přiznávám, že je to trochu jinej level :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no ale u ringu ti tak nezalezi na tom, kdyz koupis nejakej corrupt fail, porad ho muzes pouzit - u 6L zato velmi... ale takovej ten hrac na foru co se kazdou ligu specializuje na prebarvovani corruptlych itemu, ten uz se urcite teteli blahem v ocekavani prijmu... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Nemyslím si že se to bude týkat pouze 6L.
    Rozumný ekvivalent +1 curse potažmo +1 charge
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam, to budou ted 6L hrozne drahy, protoze lidi budou vsechno corruptit ve snaze ziskat novy efekty :-(

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak hratelny je vsechno, jde o to kde pak narazis na tu zed :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam