• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    portal peknej, jinak hnus imho

Path of Exile: Incursion Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=DFYlt4aza88
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: A gore efekty budou okvetni listky :D
    EXI
    EXI --- ---
    misto krve budou cinanum litat ruzovy srdicka a misto kosti lizatka
    // sorry, ale musel jsem :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aktualita na tema Tescent od nas
    me docela bavi jak tam popisuje, ze se museli zbavit jakyhkoliv naznaku nasili, to jako nevim jak PoE dela v tom pripade... :-)

Jan Herodes (Bohemia Interactive): Čína je nám v mentalitě daleko podobnější, než si myslíme - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...bohemia-interactive-cina-je-nam-v-mentalite-daleko-podobnejsi-nez-si-myslime/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Casual lvl 32 gem.

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    The long-awaited Attack in Place feature is coming in 3.3.0!
    Půjde nastavit jmenovitě, takže to neovlivní movement skilly
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: můj osobní a dost vyhraněný názor - tencent je zlo (viz. ta jejich sociální sledovačka pro vládu) a debata je důsledkem rozhodnutí ggg se nechat koupit. jedinej kdo může imho poškodit poe je právě ggg. komunita vznikla na základě "starého" ggg a nelze se divit, že dost lidí má problém podporovat korporaci, místo malého studia, které mají tak rádi. i když připouštím že většina lidí to neřeší a bude kupovat dál, a to proto, aby jejich postavičky svítily, zářily atd.

na druhou stranu doufám, že si do toho ggg opravdu nenechaj moc kecat, i když vím jak to chodí s manažerem, kterej sice ví prd, ale zodpovídá se big bossovi a potřebuje vykázat co největší zisk
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: v rychlosti bych to vybral nejak takhle pokud to ma bejt jen na POE
    Vyber si ze 7 produktů | CZC.cz
    https://www.czc.cz/66387,197496,176140,223206,189351,233799,170579/kody
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne jak to rika - komunita a debata kolem toho muze poskodit hru vic, nez cokoliv co Tescent udela
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja jsem to nemyslel ze bys vyuzil toho lose, ale spis tech 20% navic. Tohle prave muze ten build hodne zlevnit - taky jsem to nehral prave proto, ze byl drahej...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Vím že někteří vyjádřili svojí nechuť k Tarkemu, ale jeho názory na Tencent dost odpovídají těm co mám já.
    Tarke on Tencent
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Imho to nebude fungovat. Indigon má "spent" a boty mají "loose". Měl jsem sice chuť Indigon jet ve flashbacku, ale vzhledem k ceně jsem to nakonec zavrhl, takže neposoudím, ale to by musel fungovat i s MOM a to si myslím že nefunguje...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty boty vypadaji jako huste na Indigon build

Forum - Announcements - Incursion Upgradable Uniques - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2147651
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: LoLko to imho tady docela ustálo (ale koukám ze zvenčí, tu hru už nějakou dobu nehraju).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: PoE stoji na verne zakladne hracu, kteri dobre vedi, proc ho hraji. A pokud nastane nejaka drasticka zmena, tak proste odejnou (a Cinanum se znehodnoti investice).
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EXI: vyvojari Warframe podobnou investici taky docela ustali takze zvladnout to jde
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EXI: takovy pozy uz tu byly, kdyz sli na xboxy. podle me hru muzou znicit i vyvojari bez cizi pomoci. obcas to chvili trva, nez to lidem dojde, ale chybu si nemuzou dovolit ani velci vydavatele. podobnej pad je u blizzardu, kde to jede jen ze setrvacnosti na nostalgii starych her. nerikam, ze blizz neni uspesnej, ale jeho hry uz nejsou ono a hraju jich jen par - hs a hots. taky jen ze setrvacnosti.
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: ta hra je tim cim je hlavne kvuli tomu, ze vnikla v nezavislem studiu plnem nadsencu. a recem, ze budou mit plnou kontrolu a nenechaj si do toho kecat, ani trochu neverim.. takhle to nechodi. proste nam to podaji tak, ze je to jejich rozhodnuti a ze neprislo "shora"
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Kde by se tu někdo takovej vzal?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: imho podporuju hru, která mě baví :) Kdyby to dělali číňani od začátku a chovali se stejně, asi se k tomu budu stavět naproste stejně :)

Z jiného soudku - je tu někdo kdo by poradil se stavěním PCčka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam