• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: sorry, jde o tuto větu v Character ballance:You can now have up to 15 traps active at a time (up from 3), takže mojí poslední fabulaci neberte v potaz.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CARTMAN: Ono to tak úplně snadné zase nebude. Ten cap se sice navýší, ale imho nikoli tím, že se řekne máš možnost naspamovat 20 traps. Ono těch původních 15 se z něčeho skládalo. Nativní počet je výrazně menší, tuším 3ks. Takže i kdyby tohle navýšili, řekněme na 5, tak cluster traps přidaj dalších 5 a na tree žádný změny nevidím. Takže to je celkem 13. Pak jsou nějaký jewely, a případně itemy který to navyšují. Takže aby se nestalo, že jak se budeš snažit mít cap 20, tak budeš muset obětovat sloty kde budeš moct mít výrazně lepší předměty.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRORANGE: v kometarich pisou
    "Earlier today on Tarke’s stream Ziggy said max traps is now 20"
    takze problem solved v tomhle ohledu nejspis ;)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRORANGE: no a tohle me prave laka tim jinym gameplayem :D i ty nove "big traps" ktery ukazoval ziggy se mi libi :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Případně tady
    [PSA] No cooldown on traps with NOT allow you to spam them relentlessly. : pathofexile
    https://www.reddit.com/...athofexile/comments/8mkp4p/psa_no_cooldown_on_traps_with_not_allow_you_to/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    trapný :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CARTMAN:
    Support "Trap" nemá cooldown, stejně tak jako Fire Trap, Lightning Trap, Ice Trap. Některý z těch nových taky nemají cooldown, některý jo. Takže se dají spamovat, dřív to bylo omezené na počet který mohl být a byl cap. Takže je to prakticky jako kdyby to byl selfcast, jen pozor na to, že je něco jako throwing speed (něco jako cast speed) a arming speed/time což ovlivňuje za jak dlouho se stane past aktivní a jde trignout (tohle pokud vím nejde měnit a je to pevně dané). Tzn může se stát situace, kdy pomocí clustertraps/multitraps spamuješ a při limitu 15traps se ti stačí starší ničit dřív, než jediná z nich dosáhne bodu kdy je ready trignout.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRORANGE: jo jasne traps no .)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CARTMAN: mines nebo traps? Mines změn prakticky nedoznali, když nebudu řešit případné skilly které by se používaly. To kde došlo k výzrazným změnám jsou traps...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ja bych si chtel zahrat nejaky mine... ale se vsim co na nich predelali to bude nejakou dobu trvat nez mi nekdo rekne jak :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Pokud by náhodou někdo chtěl patchnotes mermomocí číst i když jsou stránky nefunkční

Content Update 3.3.0 -- Path of Exile: Incursion The Incursion Challenge Leag - Pastebin.com
    https://pastebin.com/Kh6xnTr6
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: do pytle, zrovna kdyz jsem freezing pulse hral naposled :-) coz btw naprosto neslo, tak nevim no
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    patchnotes 3.3

Freezing Pulse - tak že bych si dal zase?
    Now deals 7-11 cold damage at gem level 1, up to 798-1197 cold damage at gem level 20 (up from 689-1034).
    The projectile now moves more quickly at the start and slowly decelerates.
    The damage now drops to 50% at maximum distance (up from 0%).

Jako pro prolif dobrý, ale škoda toho shocku
    The Elementalist's Beacon of Ruin now proliferates elemental ailments in a radius of 18 (up from 12). It no longer grants 20% increased effect of non-damaging ailments, and instead grants 20% more damage with ignite.

LOL
    Dyadus: No longer has the mod "Enemies chilled by you take 100% increased burning damage". Dyadus now has "100% increased Damage with Ignites inflicted on Chilled Enemies".

Nemesis není v Zaně, breach je na 8, abyss 7 a beyond 5. Fortune Favours the Brave na 4 a costs zvednutý na 4c

Takže na 80% arc elementalist, zkusím si s novým Charged Dashem udělat char v pob a uvidím jestli to bude počítat korektně damage.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Ja nic nevyhral a ani sem stim nepocital :) stesti sem si vybral ze sem ve flasbacku 6l Inpulsu na 3fu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    S tema reworkama skilů se asi budu bát exilů :) některý val skily jsou maso.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja si nedelal iluze, i tech lidi 95+, mezi ktery jsem se ani nedostal, bylo asi 4 tisice kdyz jsem se dival pred par dny naposled. Ale holt jsem si asi vybral stesti tu ligu, co jsem vylosoval uplne vsechno... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Já poprvé. Ale snad hned v tom prvním free boxu za 35 lvl jsem dostal nějaký křídla nebo portál
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    U me nic jako obvykle :)
    jeste nikdy jsem u nich nevyhral random odmenu za flashbacky :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: grats!
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Aspoň něco, když už jsem se vykvajznu na ty challenge....
    Congratulations! You've won Ghostflame Skull as a prize for your achievements in the Bestiary Flashback Event. Press "M" in-game to check it out!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam