• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    patchnotes 3.3

Freezing Pulse - tak že bych si dal zase?
    Now deals 7-11 cold damage at gem level 1, up to 798-1197 cold damage at gem level 20 (up from 689-1034).
    The projectile now moves more quickly at the start and slowly decelerates.
    The damage now drops to 50% at maximum distance (up from 0%).

Jako pro prolif dobrý, ale škoda toho shocku
    The Elementalist's Beacon of Ruin now proliferates elemental ailments in a radius of 18 (up from 12). It no longer grants 20% increased effect of non-damaging ailments, and instead grants 20% more damage with ignite.

LOL
    Dyadus: No longer has the mod "Enemies chilled by you take 100% increased burning damage". Dyadus now has "100% increased Damage with Ignites inflicted on Chilled Enemies".

Nemesis není v Zaně, breach je na 8, abyss 7 a beyond 5. Fortune Favours the Brave na 4 a costs zvednutý na 4c

Takže na 80% arc elementalist, zkusím si s novým Charged Dashem udělat char v pob a uvidím jestli to bude počítat korektně damage.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Ja nic nevyhral a ani sem stim nepocital :) stesti sem si vybral ze sem ve flasbacku 6l Inpulsu na 3fu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    S tema reworkama skilů se asi budu bát exilů :) některý val skily jsou maso.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja si nedelal iluze, i tech lidi 95+, mezi ktery jsem se ani nedostal, bylo asi 4 tisice kdyz jsem se dival pred par dny naposled. Ale holt jsem si asi vybral stesti tu ligu, co jsem vylosoval uplne vsechno... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Já poprvé. Ale snad hned v tom prvním free boxu za 35 lvl jsem dostal nějaký křídla nebo portál
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    U me nic jako obvykle :)
    jeste nikdy jsem u nich nevyhral random odmenu za flashbacky :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: grats!
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Aspoň něco, když už jsem se vykvajznu na ty challenge....
    Congratulations! You've won Ghostflame Skull as a prize for your achievements in the Bestiary Flashback Event. Press "M" in-game to check it out!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Zatim to vidim na nejakej melee build, asi stunovaci, bo jsem uz hrozne dlouho nic melee nehral. Ale taky pockam na patch notes... a dost mozna se jeste rozhodnu az na posledni chvilku az uvidim challenge... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak ještě počkám do zítřka kdy mají být patchnotes, ale zdá se že stormcall asi měněn nebude, takže to čím dál tím vidím víc na arc elementalist, pravděpodobně selfcast pokud se nějak nenerfne inpulsa. arc
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    portal peknej. tolik challengi jsem ale nikdy nedal a ni se ted nehodlam snazit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: aha, to jsem ani nevedel, ze se da zpetne zjistit, koukam je na to tab na accountu na webu.

Jsem mel krizi jen na Essence, 31 challu, jinak mam vzdycky presne 36, plus svetla vyjimka 40 na Breach. Ale je sranda videt ty challenge ve starych ligach, uroven obtiznosti trosku vzrostla... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, to souhlas a ten portál se mi dost líbí. Je sice trochu podobný tomu jako je v supporter packu, ale to asi nevadí.
    Jinak koukám, že jsem měl 36 naposledy s Cadibrem, takže bych se o to mohl trochu opřít tentokrát.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    portal peknej, jinak hnus imho

Path of Exile: Incursion Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=DFYlt4aza88
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: A gore efekty budou okvetni listky :D
    EXI
    EXI --- ---
    misto krve budou cinanum litat ruzovy srdicka a misto kosti lizatka
    // sorry, ale musel jsem :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aktualita na tema Tescent od nas
    me docela bavi jak tam popisuje, ze se museli zbavit jakyhkoliv naznaku nasili, to jako nevim jak PoE dela v tom pripade... :-)

Jan Herodes (Bohemia Interactive): Čína je nám v mentalitě daleko podobnější, než si myslíme - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...bohemia-interactive-cina-je-nam-v-mentalite-daleko-podobnejsi-nez-si-myslime/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Casual lvl 32 gem.

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    The long-awaited Attack in Place feature is coming in 3.3.0!
    Půjde nastavit jmenovitě, takže to neovlivní movement skilly
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: můj osobní a dost vyhraněný názor - tencent je zlo (viz. ta jejich sociální sledovačka pro vládu) a debata je důsledkem rozhodnutí ggg se nechat koupit. jedinej kdo může imho poškodit poe je právě ggg. komunita vznikla na základě "starého" ggg a nelze se divit, že dost lidí má problém podporovat korporaci, místo malého studia, které mají tak rádi. i když připouštím že většina lidí to neřeší a bude kupovat dál, a to proto, aby jejich postavičky svítily, zářily atd.

na druhou stranu doufám, že si do toho ggg opravdu nenechaj moc kecat, i když vím jak to chodí s manažerem, kterej sice ví prd, ale zodpovídá se big bossovi a potřebuje vykázat co největší zisk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam