• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    GORDHART: já riskoval a mám ji s jedním socketem
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Mě padla druhá tabula, takže už můžu libovolně riskovat :)
    EXI
    EXI --- ---
    jinak jsem měl 2x t3 altar of corruption a v obou případech mi item zmizel .) ale ta animace mizení se jim povedla hehe
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: To znám velmi důvěrně! :))
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EXI: Klasika :D
    EXI
    EXI --- ---
    SKUNK23: jo to se mi děje taky.. malém jsem ripnul v templu na vykrvácení, když jsem si tam zařídil pasti :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    SKUNK23: Mno já sem ripnul zatim jednou. A to v labu o past, kdyz sem misto toho abych zustal stat na miste a dolecil v klidu zivaky, zacal zmatkovat jak kokot, behal a skakal vsade okolo a zatahnout asi tak 10 metru pred poslednim Izarem :D
    EXI
    EXI --- ---
    NYRLEM: když já hraju i standard ssf, takže když ripnu, mám gear tam kde chci .)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: uff, tak to si mne uklidnil .))))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem teda v incursion snad jeste neripnul, ale co jsem koula na nejaky HC ripy, tak ty chaos projektily tam jsou docela uspesny... :-) Zato ten posledni boss v temple me obcas vyinstanti vubec nevim co se stalo, zjevne to chce trochu mechaniky.

A btw v templu jde spawnou i Atziri, z te sve L3 mistnosti, to je taky dobrej zdroj rip :-))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EXI: pojd normalni hc at tam nejedu sam :)
    EXI
    EXI --- ---
    Taxem si rekl, ze po ochutnavce incursion v T2 mape radsi budu farmit zatim templ z Blood Aquaducts, neboť obtížnost se značně zvětšila.. A ripnul jsem na bosse :D Lvl 72, 4.5k hp a 1k mana na MOM (hc ssf) :) Tak teď buď SC, nebo max chaos res a víc dps.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, to je přesně to o čem mluvím. Tabuly, nebo dneska jsem viděl all6Lwhite Queen of the forest, kaoms s 45%inc damage a 8reduced fire damage taken atd...

Jo, dělám každou Alvu a každej temple. Jedu jen trasu po místnostech který se mi podařilo nějak slušně upgradovat, nečistím rozhodně všechno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja mam uplne prd (2x gem skoncil vzdycky s minus vysledkem), ale jako nektery ty +4 tabuly apod to je jako sila kdyz to vidim na redditu... :-)

Kazdopadne me tahle liga hodne bavi, narozdil od bestiary to je proste rychla intenzivni akce, loot na jednom miste, a temple co neni furt stejnej, a kdyz se nepodari vystavet kvuli rng, tak neni nutne se tam nijak zdrzovat - i kdyz jelikoz nemam zatim moc mapy a ta zona vzdycky byla na urovni mych nejlepsich, tak ho cistim celej.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: právě z bosse :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Btw, nevíte, kde a jak padají ty upgrade flašky do templu?

třeba https://pathofexile.gamepedia.com/Vial_of_Dominance ?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Vidíš a já 6x belt a flaška jen 1x, + 1xviridian a 1xcrimson. Level v tom něco dělat může, hodně to ovšem bude o RNG. Stejně jako normal/uber Atziri s discharge/doryani atd. Některý místnosti hovoří o increased loot, ale nespecifikují že to platí na bosse. Některý zase bosse specifikují. Takže bych zkusil upgradovat na zkoušku tyto místnosti...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Musí to bejt jinak, já ho zabil vícekrát a flašky mám jen dvě :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Netušíte někdo náhodou jak je to s dropem unique predmetu od bosse co je v tom Temple of Aztacana. Už sem ho ripnul 5 x a 5 x flaska co je na nic. Je to čistě náhodnej drop, nebo se to odvíjí od toho na jakem jsi lvl, nebo uplne jinak ?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Některý ty výsledky temple corruptů jsou šílený. Mně se tedy zatím podařila pouze 20/23 arc z 19/13 kterou jsem našel minutu před tím
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Edit 2: We're rebooting the realm and restarting the Incursion Leagues now for fairness. It should be up in around ten minutes. We are extremely sorry for the inconvenience
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam