• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: a z jakyho lvl arc? jsem furt nevidel nejak jasne potvrzene, jestli to je normalne +1, nebo, jak nekdo tvrdil, ze muzes dostat 20/23 i z 1/1?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já dneska dropnul lvl 21 vaal arc v templu.

Šel jsem s ním pak T9 eldera a takhle rychle jsem ho ještě nikdy nedal. A to jsem dřív hrál i molten strike :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: gratz!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: asi takhle, Shapera jsem dal jednou, minulou ligu. A guardiany jsem vzdycky zabijel jen magic mapu, s tim ze jsem si natocil velice opatrne to, co pokud mozno deathless muzu dat. Takze tomu bych asi nerikal farmeni... :-) Bohuzel postavu/equip co si muze dovolit to tam behat corruptnuty jsem nejak nikdy nemel, ale zjevne to tak lidi behaji - plus pak prodavaji na konci ten kill lidem do challenge/grindu, z cehoz je mozna nakonec nejvetsi profit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    lol coruptnul jsem tabulu:

jedu lighting trap :D a doted jsem behal s 4L s +2 proj :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NYRLEM: vzdycky vis, cim chces krosit.
    jó meta, je léto,
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    HRAFNAIN: "vlastni", ale vzdycky mi nekdo poradi kudy radeji nechodit a ze jinde je trava zelenejsi :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    stejne pojedu witchku
    a to by se ve tri odpoledne stavata nemelo!!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jsem rozdal nostalgicky palecky az ke smazani,
    jako obvykle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne, vetsinou vezmu nejaky zaklad, a pak uz presne vim co mi chybi, a pres search ve strome nebo v poeplanneru se muzu divat, jaky jsou moznosti. To je dobry na poe.ninja, ze tam je jen jakoby screen stromu, a ten tvar uz clovek ma nejak v oku, a kdyz nekdo najednou vybocuje, tak az pak se muzu podivat proc...

Ale muj permastun zatim nic moc teda, aspon podle stun kalkulatoru. V realu jeste nejsem v red mapach, takze tam to zatim funguje.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: J8 si třeba to, že budu hárt arc trappera rozmysle dřív, než to bylo cool, naklikal si i vlastní strom a tak.

A teď to hrajou všichni a já jsem musel zahodit svoje hipsterský brejele, protože si je nezasloužim :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, takhle to taky většinou dělám. Už jenom kvůli tomu, že bude vždy podobný template pro různé archetypy a nebaví mě to většinou vymejšlet celý od začátku včetně skill tree.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: ja jedu vzdycky svuj vlastni build :-) Na začátku je teda nějakej cizí jako základ, ale pak v průběhu expení si hledám nějaký vlastní cesty, a v end game pak trávím spoustu času tím, že testuju různé nápady - a do stavu, který byl nějak popsán v tom vzoru, se asi nikdy nedostávám. Myslím teda, že na 90+ to asi dělá většina lidí, už podle toho, že když vyfiltruju buildy na poe.ninja podle ascendu/main skill/key passives/key equip, tak stejně pomalu nenajdeš dva úplně stejný...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    HRAFNAIN: Něco málo jsem nafarmil, takže jsem se rozhodl zkusit charged dash. Zatím claws, ale chtěl bych to zkusit s N´gamahu a případně respecnout/lvlit znovu na dvouručky. Čísla nejsou zdaleka tak pěkný jako u claws, ale trochu mi přijde že pouze s inc aoe, bez dalších věcí nic moc clearspeed, čemuž by balls z n´gamahu pomohli.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jede nekdo vylozene svuj vlastni build?
    EXI
    EXI --- ---
    jo dyk ja si delal srandu, ssf neni pro kazdyho .)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EXI: resil bych to stejne, ale trvalo by mi to podstatne dele .. safra .. ja si snad misto soul strike navliknu xirgil ..
    EXI
    EXI --- ---
    jed ssf a nemusis toto resit :P
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ma to nejakou pricinu, ye vsechny 5 a 6link bbbgg luky jsou corrupted? Minulou ligu jsem sehnal hned zkraje 6link za 8c na delirium easy a ted je totalne vymeteno ..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: rozhodne :) ale ono to napadá :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja vcera pres hodinu resil, co bych mel na svuj prvni L3 corrupt zkusit, kdyz mam jako malej budget tak nechci kupovat tabulu kvuli tomu. Nakonec jsem zvolil Deceiver belt. A pak jsem to trashnul samozrejme do rare... :-) Ale aspon pro priste uz si budu nechavat neco do zasoby.
    Kazdopadne me stesti jinejch vzdycky jako vytacelo, na druhou stranu je jasny, ze oni behaji tolik map, ze maji proste spoustu pokusu, a neuspechama se asi nechlubi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam