• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: a z jakyho lvl arc? jsem furt nevidel nejak jasne potvrzene, jestli to je normalne +1, nebo, jak nekdo tvrdil, ze muzes dostat 20/23 i z 1/1?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já dneska dropnul lvl 21 vaal arc v templu.

Šel jsem s ním pak T9 eldera a takhle rychle jsem ho ještě nikdy nedal. A to jsem dřív hrál i molten strike :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: gratz!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: asi takhle, Shapera jsem dal jednou, minulou ligu. A guardiany jsem vzdycky zabijel jen magic mapu, s tim ze jsem si natocil velice opatrne to, co pokud mozno deathless muzu dat. Takze tomu bych asi nerikal farmeni... :-) Bohuzel postavu/equip co si muze dovolit to tam behat corruptnuty jsem nejak nikdy nemel, ale zjevne to tak lidi behaji - plus pak prodavaji na konci ten kill lidem do challenge/grindu, z cehoz je mozna nakonec nejvetsi profit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    lol coruptnul jsem tabulu:

jedu lighting trap :D a doted jsem behal s 4L s +2 proj :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NYRLEM: vzdycky vis, cim chces krosit.
    jó meta, je léto,
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    HRAFNAIN: "vlastni", ale vzdycky mi nekdo poradi kudy radeji nechodit a ze jinde je trava zelenejsi :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    stejne pojedu witchku
    a to by se ve tri odpoledne stavata nemelo!!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jsem rozdal nostalgicky palecky az ke smazani,
    jako obvykle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne, vetsinou vezmu nejaky zaklad, a pak uz presne vim co mi chybi, a pres search ve strome nebo v poeplanneru se muzu divat, jaky jsou moznosti. To je dobry na poe.ninja, ze tam je jen jakoby screen stromu, a ten tvar uz clovek ma nejak v oku, a kdyz nekdo najednou vybocuje, tak az pak se muzu podivat proc...

Ale muj permastun zatim nic moc teda, aspon podle stun kalkulatoru. V realu jeste nejsem v red mapach, takze tam to zatim funguje.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: J8 si třeba to, že budu hárt arc trappera rozmysle dřív, než to bylo cool, naklikal si i vlastní strom a tak.

A teď to hrajou všichni a já jsem musel zahodit svoje hipsterský brejele, protože si je nezasloužim :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, takhle to taky většinou dělám. Už jenom kvůli tomu, že bude vždy podobný template pro různé archetypy a nebaví mě to většinou vymejšlet celý od začátku včetně skill tree.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: ja jedu vzdycky svuj vlastni build :-) Na začátku je teda nějakej cizí jako základ, ale pak v průběhu expení si hledám nějaký vlastní cesty, a v end game pak trávím spoustu času tím, že testuju různé nápady - a do stavu, který byl nějak popsán v tom vzoru, se asi nikdy nedostávám. Myslím teda, že na 90+ to asi dělá většina lidí, už podle toho, že když vyfiltruju buildy na poe.ninja podle ascendu/main skill/key passives/key equip, tak stejně pomalu nenajdeš dva úplně stejný...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    HRAFNAIN: Něco málo jsem nafarmil, takže jsem se rozhodl zkusit charged dash. Zatím claws, ale chtěl bych to zkusit s N´gamahu a případně respecnout/lvlit znovu na dvouručky. Čísla nejsou zdaleka tak pěkný jako u claws, ale trochu mi přijde že pouze s inc aoe, bez dalších věcí nic moc clearspeed, čemuž by balls z n´gamahu pomohli.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jede nekdo vylozene svuj vlastni build?
    EXI
    EXI --- ---
    jo dyk ja si delal srandu, ssf neni pro kazdyho .)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EXI: resil bych to stejne, ale trvalo by mi to podstatne dele .. safra .. ja si snad misto soul strike navliknu xirgil ..
    EXI
    EXI --- ---
    jed ssf a nemusis toto resit :P
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ma to nejakou pricinu, ye vsechny 5 a 6link bbbgg luky jsou corrupted? Minulou ligu jsem sehnal hned zkraje 6link za 8c na delirium easy a ted je totalne vymeteno ..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: rozhodne :) ale ono to napadá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam