• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ORBIT: tyjo super sprava... ale jak ten downlevel bude fungovat... nechaji ti gemy a itemy a jen vsechno vydeli nejaky cislem??? nepisou to nikde ze ne?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: To samý flicker strike. :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CRACKY_: to by dost zkratilo hru :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: hmm, ze bych udelal supporta? ;]
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ORBIT: to me zajima, jestli bude fungovat power leveling...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: kazda ta vial ma dole popisek na co je to upgrade..
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Hurej, tak po 13 probehnuti mi konecne nevypadla z toho trouby v Atzelotu ta stupidni flaska ale Vial of neco :D nevim k cemu to je vypada to jak slza, tim se maj corruptit itemy bo co netusite ?
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: cajk :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukam v changelogu, uz opraveno
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Mám teď 5link potom, co jsem bricknul dvě tabuly a jde to úplně v pohodě (žlutýho eldera dám úplně v pohodě)
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: no, arc a trap support leveluju pro jistotu .) snad to bude fachat i na 5L
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Mě už takhle jednou vypršel. Fakt to trvá asi 20 map, než zmizí.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Arc má po reworku boží single target, nepotřebuju nic jinýho. Hozám k tomu bear trap a vaal arc, ale přijde mi, že to je spíš navíc :)
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: tojono .) strasti na ssf.. vs velka radost z "levnejch" ale uzitecnejch dropu
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: a řešíš nějak single target? .. mě teda lákala ice trap (kvůli mražení - což je pro mě dobrá obrana), ale přijde mi že nebude na singl dobrá a nevim čím ji doplnit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: největší problém s elder mám zatím s tím, že nemám dost map :) takže se mi spawnul na mapě, kterou nemám a nemůžu za boha sehnat.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: já teď žlutýho eldera zabíjím, jak vyleze, ale Arc trap je prostě op, no :D
    EXI
    EXI --- ---
    když jsem nehrál pasti, tak padaly, a pěkný. teď když je jedu, tak to bude opačně předpokládám .)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Shaped rukavice na pasti mě stály askoro 1200 alt orbů. Just sayin' :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam