• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: no, arc a trap support leveluju pro jistotu .) snad to bude fachat i na 5L
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Mě už takhle jednou vypršel. Fakt to trvá asi 20 map, než zmizí.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Arc má po reworku boží single target, nepotřebuju nic jinýho. Hozám k tomu bear trap a vaal arc, ale přijde mi, že to je spíš navíc :)
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: tojono .) strasti na ssf.. vs velka radost z "levnejch" ale uzitecnejch dropu
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: a řešíš nějak single target? .. mě teda lákala ice trap (kvůli mražení - což je pro mě dobrá obrana), ale přijde mi že nebude na singl dobrá a nevim čím ji doplnit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: největší problém s elder mám zatím s tím, že nemám dost map :) takže se mi spawnul na mapě, kterou nemám a nemůžu za boha sehnat.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: já teď žlutýho eldera zabíjím, jak vyleze, ale Arc trap je prostě op, no :D
    EXI
    EXI --- ---
    když jsem nehrál pasti, tak padaly, a pěkný. teď když je jedu, tak to bude opačně předpokládám .)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Shaped rukavice na pasti mě stály askoro 1200 alt orbů. Just sayin' :))
    EXI
    EXI --- ---
    kdyby někoho zajímalo - https://pastebin.com/xGvMtenN
    EXI
    EXI --- ---
    taxem si naklikal v PoB trapper build, ještě nevím co pojedu za pasti, ale kombinace Flamethrower trap a Firetrap se zdá být výborná a ještě k tomu mám pro srandu spell trap s vaal fireball. plánuju vyzkoušet vaal righteous fire, na bossíky a možná i v kombinaci impurity of fire. doufám že najdu shaped rukavice na trapy

equip momentálně úplně naprd (první char ssf sc), ale zatím to funguje výborně - zdá se to být výbornej starter ssf build. akorát vůbec netuším co od toho můžu čekat za dps, až budou gemy na lvl. 20.. snad mě to umožní zabíjet eldera ve žlutejch mapách
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Test jak se počítá lvl incursion

[PSA] The temple level is the average level of your top 3 incursions, with some exceptions. : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/8p7qcy/psa_the_temple_level_is_the_average_level_of_your/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jsem to zkousel na lvl 1, a dostal jsem aspon lvl 2, coz byl furt profit :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Na gemy mám zatím jedninou zkušenost - že to nedělá nic nebo vaal gem :D Což je napikaču.
    Mohl by mi tam konečně padnout empower a rovnou třeba level 2

Imho mě tak napadá, že empower level 3 by šel s coruptem..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Nene, drop z thamaturgic vessel nebo jak se jmenuje tam gem truhla :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: já jsem dostal 20/23 z 19/13, což je ale pořád ještě možný i při normálních vaalnutím, pouze dvakrát
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: a z jakyho lvl arc? jsem furt nevidel nejak jasne potvrzene, jestli to je normalne +1, nebo, jak nekdo tvrdil, ze muzes dostat 20/23 i z 1/1?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já dneska dropnul lvl 21 vaal arc v templu.

Šel jsem s ním pak T9 eldera a takhle rychle jsem ho ještě nikdy nedal. A to jsem dřív hrál i molten strike :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: gratz!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: asi takhle, Shapera jsem dal jednou, minulou ligu. A guardiany jsem vzdycky zabijel jen magic mapu, s tim ze jsem si natocil velice opatrne to, co pokud mozno deathless muzu dat. Takze tomu bych asi nerikal farmeni... :-) Bohuzel postavu/equip co si muze dovolit to tam behat corruptnuty jsem nejak nikdy nemel, ale zjevne to tak lidi behaji - plus pak prodavaji na konci ten kill lidem do challenge/grindu, z cehoz je mozna nakonec nejvetsi profit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    lol coruptnul jsem tabulu:

jedu lighting trap :D a doted jsem behal s 4L s +2 proj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam