• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GORDHART: dík, dobrá kalkulačka. V kalkulačce pro Belly of The beast (Str, Dex) mi vyšlo cca 160 orbů, ale ty už na tom vyhořely a ještě jsem neviděl ani 2x modrou, natož tak 2x modrou a 4x červenou.

Vorici jeweler trick - pointa je, že craftím nejdřív dva a ty když mají dobrou barvu tak začnu craftit čtyřia ty první dva zůstanou locknuté a tak pokračuju až na šest? V tom musí zahučet stovky (tisíce?) orbů... kde to mám brát??
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Jeweler trick ti moc nepomůže, když potřebuješ obarvit šestilink...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KVIIIK: Dobrej tool je tohle: https://siveran.github.io/calc.html

A pak je tu trik přes upravování počtu socketů, hledej na youtubu videa "Vorici jeweler trick" :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Zkouším hrát teprv chvilku a ze statistik na netu nejsem zrovna moudrej, tak se radši zeptám:
    Jde na item dostat kýžené barvy socketů i jinak, než že na to vyplácám stovky chromatic orbů? konkrétně když mi třeba dropnul 6 socketový armor a já na něm potřebuju 4x červená a 2x modrá, ale ani po padasetáti orbech nedostávám nic než zelenou nebo červenou, ale nikdy ne ani vzdáleně něco použitelnýho... Jde přes ty orby naházet i jiný barvy než na který má ten předmět afinitu?
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Aha, takže id Orbitovi se povedlo corruptnout obyčejnou róbu pozitivním způsobem, který nemá obdoby a protom tětch osm plusů, předpokládám.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VESPER_INDIGO: pouzitim vaal orbu na item ho corruptnes, s tim ze nastava mnozstvi nahodnych pozitivnich i negativnich veci (od uplneho zniceni veci az po zisk neceho super). V teto lize se to ukazuje vic proto, ze normalne lze corruptem ziskat jen jednu implicitni vec, ale tady, diky stroji v templu, rovnou dve. Jinak vice zde:
    Corrupted - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Corrupted
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ORBIT: a co je to to Corrupted vlastně? Já hrál PoE před dlooouhou dobou a nějak se k němu nikdy nevrátil, jenom vidím, jak o něm čile všichni mluvíte.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jsem nemel zrovna tabulu tak jsem vytocil daresso - a samozrejme +4 gems jsem dostal, tam kde jsou celkem k nicemu :) tak bezim podruhy s tabulou, a brick
    EXI
    EXI --- ---
    proč já na ten reddit lezu... akurát su nasraté, že moje rng je na bodu mrazu (i když dneska jsem našel na ssf poslední trial)

CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRORANGE: diky to to vysvetlilo
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CARTMAN: neco takoveho si predstavuju.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    hm temple resetnutej... DOPICE :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak disconnect uprostred dost nabusenyho templu... tak jsme zvedav :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ORBIT: tyjo super sprava... ale jak ten downlevel bude fungovat... nechaji ti gemy a itemy a jen vsechno vydeli nejaky cislem??? nepisou to nikde ze ne?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: To samý flicker strike. :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CRACKY_: to by dost zkratilo hru :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: hmm, ze bych udelal supporta? ;]
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ORBIT: to me zajima, jestli bude fungovat power leveling...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: kazda ta vial ma dole popisek na co je to upgrade..
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Hurej, tak po 13 probehnuti mi konecne nevypadla z toho trouby v Atzelotu ta stupidni flaska ale Vial of neco :D nevim k cemu to je vypada to jak slza, tim se maj corruptit itemy bo co netusite ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam