• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak nam linkni tvuj char, ti rekneme co je spatne ;)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: asi trochu vic hp na stromu. na hc s glasskanonem to neni uplne vono.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: 2.5k life staci tak do a5 no :D i kdyz lidi teda behaj prvni mapy i s 3.5k ale ja bych to nedelal.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    CHA1NDLER: arc witch taky neměla problém. vaal arc dost pomohl
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    CHA1NDLER: to znám, někdy jsem 5o měl podobně. zkušenost dělá hodně a teď s Eq juggem se nedostala ani do další fáze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: musis si proste vybrat neco, s cim se snadno expi, a pokud to pro tebe tvuj crit build neni, tak do nej respectnout az pozdeji - az budes v mapach. Ale urcite se da hrat crit build i od zacatku, jen min kritujes... :)
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER:
    - Házej na ně cursu na snížení rezistů (conductivity).
    - Udělej pár levelů. Kouzlům docela hodně roste damage podle toho, jak jsou nalevlovaná. Taky ti popadá nějakej ten equip.
    - Používej decoy totem.
    - Používej stone golema - dá ti regen hpček a celkem slušně tankuje. Můžeš si ho linknou s cast when damage tanken, ať ho nemusíš summonit sám.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    CHA1NDLER: já jedu templáře, taky s Arcem, a Kitavu i s pomocníkama mně poměrně snadno vyčistila ta nová lightning trap. možná sem to ještě prokládal sesimic trap.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: dulezitej tip je - pokud kupujes neco, co je tam xxxkrat totez, tak vubec nepis tem co tam jsou, ale rovnou prepni na Live search, a pis tem, co to prodavaji prave ted

Totez plati pro obchodovani s currency, je ztrata casu se prehazovat s pricefixerama a botama, proste vystavim na poe.trade svou nabidku, lidi mi nanosej co potrebuju behem chvilky, a pak snizim cenu vykupu, a oni zase chodit prestanou.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: Však jo, taky bych to nedal bez rezervy :)
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: dikec!

MRORANGE: na to koule fakt nemam .) az bude jinej mocnej 6l tak pak jo
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: double corupt or no balls!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Gratz!
    EXI
    EXI --- ---
    taxem ted na chvili zapnul poe po obede, prvni mapa a padla impulsa z incursion.. ~150 jews a ~50 fuse a 6l je na svete.. tak to jsem jeste nezazil :D chtel jsem 5l. SSF RuLeZ

KVIIIK: na chaos res osobne prdim.. i kdyz v tom novym templu je chaos dmg dost, takze se to ted asi vyplati.. kazdopadne si muzes vzit amethyst flasku, hlavni jsou ele resisty

KVIIIK: me vubec nebavi hrat trade ligy.. ssf je pro me idealni. bejt kreativni s tim co padne a treba exalty pouzivat na crafteni.. jinak poe.trade ted nejak blbne, nejsou aktualni vysledky. pouzij radsi ofiko https://www.pathofexile.com/trade/ jinak tabula se da nafarmit z karet, ktere padaji v blood aquaduct, ktery je v predposlednim aktu. ta karta pada pomerne casto. v tyhle lokaci (blood aquaduct) se muzes zdrzet pomerne dlouho, uz tam pada pouzitelnej gear a jsou tam dobry expy . ja tam s prvnim charem v lize farmim, dokud nemam vsech 9 karet na tabulu
    GURBON
    GURBON --- ---
    KVIIIK: poe.trade je nejlepsi cesta. Docela casto jsou prvni vysledky fejky, nebo hned prodany. Lepsi treba u tabuly vzit o 1-2 C drazzsi, a koupis ji za 2 minuty.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Do obchodování jsem ještě vůbec neproniknul... to probíhá přímo ve hře přes Trade kanál, nebo někde off-game? Zkoušel jsem http://poe.trade/, ale z cca sta pokusů o koupi Tabula rasy nevyšel ani jeden, zato jsem přišel o dvě hodiny času.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Imho jestli nehraje SSF tak je idealni nic necraftit, vsechno hezky syslit, vymenit za chaosy a koupit si co potrebujes. Samo k tomu delat chaos recepty ktery jdou ted diky templu jedna basen. Z toho snazit se treba o 6L uz jsem davno vyrost :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: az dojedes A10 prijdes o dalsich 30 procent resistu, i chaosu :-) ale i s -60 se da hrat a vetsina lidi na SC tak hraje
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: v te fazi hry, kdy se blizis k mapam, uz je totiz dulezite mit i nejaky defensivni plan - vhodne natocene lahve, cwdt setup, nebo nejakou jinou taktiku, jen hp/resisty nestaci

KVIIIK: tolik orbu zase nepotrebujes. A predevsim jewu nasbiras mnohem vic nez chromu - a pro ten trik spotrebujes max 25 chromu za zarucene dve barvy, ktere si vyberes samozrejme ty s nejmensi pravdepodobnosti. Na offcolor 4L je to uplne idealni, ale priznam teda 6S jsem s tim delat nezkousel, i kdyz si myslim, ze kdyz si nechas tu nejvic pravdepodobnou barvu jako posledni, tak se to vyplatit muze. Asi bych to delal jen kdybych pak mel i jistotu, ze to dam hned 6L...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    EXI: ok, takže musím vylevlovat Voriciho. To bude sranda vzhledem k minion buildu, kterej neumí směřovat DMG na konkrétní cíl, když Vorici má půlku questů "zabij stráže, ale cíl nech přežít" :D
    A zapracovat na resistech, -30% chaos je fakt nějaký divný. Dík za rady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam