• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: hele pravděpodobně vendoruješ rare itemy který mají nějakou hodnotu. věci za 10 až 30c ti můžou padat i do t5.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    1400hodin a noob? bože...
    myslim, že nejrozumnější, co můžu udělat, je to hned odinstalovat :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Jakej že je přesně smysl těch map? Už jsem se dohrabal to tier V, ale padaj tam naprostý hovna. Za 30 runů jen dva unique itemy a dva 6-linked. Timhle tempem budu mít orby na 6-link beastu až o vánocích :/
    Potřebuju na to nějaký speciální "better item found" build, nebo prostě musim do vyšších tierů, aby mělo vůbec smysl mačkat alt a koukat mezi těma stovkama sraček po něčem, co se vyplatí sebrat? V tomhle teda zlatý Diablo...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CARTMAN: dyt vsecko co na tebe hazi kitava se da dodgnout. EB + CI!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CHA1NDLER: no a 18%/56+, pokud teda nekupujes corrupted ?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MARSHUS: muze mit dmg tunu ale malo def a kitava ho instashotne ;)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jako 46x umrit tje asi ze nemas dps. jakoze vubec .. se divim zes dosel az tam.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    taky jsem se ho dve sezony bal. ale ted uz je to meda co se da dat i s poradnym lagem. vzdyt ma jen tri tahy ktery opakuje porad dokola, to uz ty moby kolem jeho srdce jsou vetsi prusvih.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Tyhle zkušenosti má ze začátků hraní PoE asi každý. Chce to se nevzdávat - čím víc toho o hře budeš vědět, tím ti to půjde líp.
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: jo to znam... ale flasky jsou v tyhle hre hrozne dulezity. zabijes pack potvor a flaska se dobije - tzn. se v prubehu zabijeni neustale buffujes. ja vetsinou mam, podle buildu, 1-2 ofenzivni flasky, 1-2 defenzivni, 1 na zdravi (na lab beru dve) a flasku na rychlost. na flaskach mam pak vetsinou obranu proti bleed a freeze a hodi se i na cursy (treba na doedre). maly trik take spociva v tom, ze pokud chces instant uzdravovaci flasku, tak silnejsi (da vic zdravi), je divine a ne eternal (eternal da min zdravi za kratsi dobu) - tzn. na zdravi chces 20% instant divine
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: urcite treba chces
    Diamond Flask - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Diamond_Flask

na wiki jsou dobre popsane mechaniky i dalsich utility lahvi - konkretne onslaugh pridava Silver Flask, a tobe by pridal cast speed (neznam ten build tak nevim jestli to chces)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER:
    - placat alty na lahve je skoda. Mnohem efektivnejsi je proste sbirat vsechny lahve, a transmutovat je (timhle se vetsinou ja zivim pri startu ligy, nez nasbiram prvnich par set chaosu a prestane me bavit lahve po 1c prodavat). Dokud nedostanes neco, co chces. Plus bych si misto quicksilvery vzal nejakou utility lahev, urcite ti uz neco padlo (def/off podle toho co potrebujes vic).
    - i shitovej gear jde vylepsit master craftem, a ty koukam mas neco jen na botech. Craft, co nestoji drahou currency, se vyplati i kdyz vis, ze tu vec nebudes dlouho nosit.
    - 5L musis mit samozrejme stesti, ale jak uz ti tu nekdo radil, treba na campeni divination karet na tabulu rasu to tolik o nahode neni, i pri smule ji po po par hodinach proste mas
    - obecne u vlastniho gearu na zacatku chces hlavne linky, a nezalezi zase tak moc na tom, co to ma za staty, ale pak uz chces naopak pekne staty, a mel bys mit uz dost currency, aby sis to linknul.
    EXI
    EXI --- ---
    KVIIIK: chapu te, ale pribeh v tehle hre moc nehledej. bohuzel (treba v grim dawn taky neni nic co by potesilo oko po dohrani).. finalni kill kitavy by si urcite nejakou tu epickou animacku zaslouzil. nicmene pro nas, co to hrajou uz treba po padesaty, je to uplne zbytecny. me treba hodne pobavila animacka kitavy, nez se k nemu dostanes poprvy (zabijes innocence).. ma to asi 3 vteriny a nic se tam skoro nedeje :D

jo a loot z bossu neni nic moc (muze byt kdyz mas kliku), takhle hra pocita proste s tim ze hrac zabiji tisice potvor velice rychle a navic je to cele o nahode.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: par postrehu
    - natoc si lahve. Mas mimo jine BILOU heal lahev, to se nediv, ze umiras :-)
    - ten equip je prisernej, ani v SSF proste neni mozny, ze bys uz nemel lepsi (a ty navic v SSF nejsi). Za cca 1C na v podstate kazdem slotu ziskas uplne masivni upgrade.
    - nemas zadny cwdt setup
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: ono ten pribeh v ramci "valky o atlas" jako pokracuje prubezne dal v mapach - ale realne ho nikdo necte :-)

CHA1NDLER: to je uplna blbost, temple nezabira vubec zadnej cas, vzdycky volis jen mezi 2 architektama (a cas to zabira jen proto, ze si hlidam kterej mi chybi do challenge), a mas rozmyslene jedny prednostni dvere. Samotnej temple pak vubec nemusis chodit, kdyz se ti to nelibi - ale ja ho teda cistim uplne celej, protoze je to zona na urovni mych nejlepsich map, takze super expy.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Tak jsem trochu potunil equip a dohrál act10. Musím říct, že mě to dost zklamalo... Finální boss Kitava děsně easy a na konci žádný epický video, animačka, prostě nic. Umřel a hotovo, ani nedropnul žádnej zajímavej item. WTF, to je vážně konec příběhový části hry? :(
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: LOL, incursion loot pinata je ok, ale temple kurví ekonomiku, hm... (BTW kdo je to prosím tě?)

Jinak arc lvl 14 by měla mít dost dmg, vybavení a linky ok. Co trochu možná škodí je echo, který tě lockne na další chvíli na místě, možná bych zkusil added lightning nebo faster casting. Pokud máš náhradní boty s červenými sockety zkusil bych ve 4 aktu koupit cwdt a immortal call
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Já jsem včera zlikvidoval další 2 tabuly, 1 komplet, druhá na rare. Celkem jsem na 3x zničená, 2x brick. Začínám mít pocit, že jsem stejně lucky na ty negativní možnosti jako jiní na ty pozitivní...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    KVIIIK: Hm, to je divný, ať na poe.trade tak na ofiko stránkách mi to dá čistou stránku a teprve nové přírůstky se přidávají, F5 to rozjede znovu.
    Zkoušel jsem koukat do nastavení a nikde se mi nepodařilo naopak najít jak to zrušit. Jedině smazat pro to cookies a cache což by mělo zrušit všechny navolený možnosti v minulosti a zkusit to úplně znovu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Btw včera po dlouhé době potěšilo RNG. https://steamuserimages-a.akamaihd.net/...4941807625114159/0E9F7364A68FFD5D160087ACCDD0A6A01E401C76/
    Otázka co vyvstala budu mít koule na double corrupt :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam