• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Já jsem včera zlikvidoval další 2 tabuly, 1 komplet, druhá na rare. Celkem jsem na 3x zničená, 2x brick. Začínám mít pocit, že jsem stejně lucky na ty negativní možnosti jako jiní na ty pozitivní...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Btw včera po dlouhé době potěšilo RNG. https://steamuserimages-a.akamaihd.net/...4941807625114159/0E9F7364A68FFD5D160087ACCDD0A6A01E401C76/
    Otázka co vyvstala budu mít koule na double corrupt :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    KVIIIK: Problám je v tom, že i když tam vidíš hozenej předmět třeba 1 minutu z5 tak neznamená, že ho koupíš. Záleží co hraješ, pokud si ovce a hraješ to co všichni streameri a pulka redditu tak nemáš moc šanci to koupit protože to kupujou všichni, maj na to upravený macra který je upozorní na předmět z dobrym rollem atd... Když ti prodávající nereaguje do 10 sekund tak je na 90 % většinou už předmět prodanej.
    Je to o štěstí a trpělivosti. Ty slušní ti napíšou aspoň SOLD ale to je opravdu vyjímečně. A nebo zkus ingame trade chat, ale z mé zkušenosti sou v něm ceny násobně vyšší nez na PoEtrade.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CHA1NDLER: Víš co, musíš se snažit mít ideálně na veškerém gearu co používáš živáky a aspoň 2 resisty. Samozřejmě to nejde vždy udělat a hodně záleží na tom co hraješ za build. Jak psali kluci pode mnou v pasivnim stromě musíš cpát do živáku co nejvíc bodíků. Dmg většinou naženeš na gearu a gemech co polevlíš. Ideálně jak psal Evilmind postni char a my ti zkusíme poradit na co by ses měl zaměřit, co máš blbě atp...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Jak to, že když v poe.trade přepnu na live search, stejně mi to na prvních pár stránek vyfiltruje tři dny staré inzeráty? jak tam zapnu, že chci vidět jen ty, co jsou opravdu online právě teď?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak nam linkni tvuj char, ti rekneme co je spatne ;)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: asi trochu vic hp na stromu. na hc s glasskanonem to neni uplne vono.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: 2.5k life staci tak do a5 no :D i kdyz lidi teda behaj prvni mapy i s 3.5k ale ja bych to nedelal.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    CHA1NDLER: arc witch taky neměla problém. vaal arc dost pomohl
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    CHA1NDLER: to znám, někdy jsem 5o měl podobně. zkušenost dělá hodně a teď s Eq juggem se nedostala ani do další fáze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: musis si proste vybrat neco, s cim se snadno expi, a pokud to pro tebe tvuj crit build neni, tak do nej respectnout az pozdeji - az budes v mapach. Ale urcite se da hrat crit build i od zacatku, jen min kritujes... :)
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER:
    - Házej na ně cursu na snížení rezistů (conductivity).
    - Udělej pár levelů. Kouzlům docela hodně roste damage podle toho, jak jsou nalevlovaná. Taky ti popadá nějakej ten equip.
    - Používej decoy totem.
    - Používej stone golema - dá ti regen hpček a celkem slušně tankuje. Můžeš si ho linknou s cast when damage tanken, ať ho nemusíš summonit sám.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    CHA1NDLER: já jedu templáře, taky s Arcem, a Kitavu i s pomocníkama mně poměrně snadno vyčistila ta nová lightning trap. možná sem to ještě prokládal sesimic trap.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: dulezitej tip je - pokud kupujes neco, co je tam xxxkrat totez, tak vubec nepis tem co tam jsou, ale rovnou prepni na Live search, a pis tem, co to prodavaji prave ted

Totez plati pro obchodovani s currency, je ztrata casu se prehazovat s pricefixerama a botama, proste vystavim na poe.trade svou nabidku, lidi mi nanosej co potrebuju behem chvilky, a pak snizim cenu vykupu, a oni zase chodit prestanou.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: Však jo, taky bych to nedal bez rezervy :)
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: dikec!

MRORANGE: na to koule fakt nemam .) az bude jinej mocnej 6l tak pak jo
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: double corupt or no balls!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Gratz!
    EXI
    EXI --- ---
    taxem ted na chvili zapnul poe po obede, prvni mapa a padla impulsa z incursion.. ~150 jews a ~50 fuse a 6l je na svete.. tak to jsem jeste nezazil :D chtel jsem 5l. SSF RuLeZ

KVIIIK: na chaos res osobne prdim.. i kdyz v tom novym templu je chaos dmg dost, takze se to ted asi vyplati.. kazdopadne si muzes vzit amethyst flasku, hlavni jsou ele resisty

KVIIIK: me vubec nebavi hrat trade ligy.. ssf je pro me idealni. bejt kreativni s tim co padne a treba exalty pouzivat na crafteni.. jinak poe.trade ted nejak blbne, nejsou aktualni vysledky. pouzij radsi ofiko https://www.pathofexile.com/trade/ jinak tabula se da nafarmit z karet, ktere padaji v blood aquaduct, ktery je v predposlednim aktu. ta karta pada pomerne casto. v tyhle lokaci (blood aquaduct) se muzes zdrzet pomerne dlouho, uz tam pada pouzitelnej gear a jsou tam dobry expy . ja tam s prvnim charem v lize farmim, dokud nemam vsech 9 karet na tabulu
    GURBON
    GURBON --- ---
    KVIIIK: poe.trade je nejlepsi cesta. Docela casto jsou prvni vysledky fejky, nebo hned prodany. Lepsi treba u tabuly vzit o 1-2 C drazzsi, a koupis ji za 2 minuty.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Do obchodování jsem ještě vůbec neproniknul... to probíhá přímo ve hře přes Trade kanál, nebo někde off-game? Zkoušel jsem http://poe.trade/, ale z cca sta pokusů o koupi Tabula rasy nevyšel ani jeden, zato jsem přišel o dvě hodiny času.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam