ORBIT: Souhlas, všechny ty efekty sou k nicemu
EVILMIND: Dostal jsem to samé, po té co mě za to zjebalo pár kamarádů že maj fps v řiti, tak sem to vypnul.
Osobně se přiklánim k názoru, že ta hra je odepsaná k zániku. Pokud tam nějakym zázrakem nepřidaj obsah, aby si mel v endgame co dělat (ne Atlas of World opravdu neni řešení, běhání furt těch samejch lokací přestane bavit snad každého normálního člověka). Ligy se opakujou furt dokolečka sice z rádoby novým obsahem ale ve finále je to furt to samé v jiném kabátku (s jedinou ehm novou mechanikou navíc), Bestiary byl vyloženě průser a jak sem byl ze začátku nadšenej z této ligy tak už sem to měsíc a půl nezapl.
Kdyby se místo neustálého přidávání nepotřebnejch vizuálních ptákovin zaměřili pořádně na obsah hry tak udělaj radost všem co to hrajou a ne 5 % co maj potřebu mít křídla, svítící meče atp...
Ještě k tomu endgame ne každej chce furt začínat s novou postavou a donekonečna běhat to co běžel už tisíckrát, taky bych třeba rád někdy vytáhl nějakej char na lvl 95 a vejš, ale ne grinděnim toho samého obsahu. Mě tam prostě fakt strašně schází obsah kterej by mě udržel u hry.