• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: za tu Level 4 bych vrazdil minulou ligu. Konec incursion pro me byl fakt block a nedostal jsem se k minotaurovi. Kdybych mel vic casu, asi bych to dal, ale 7 horizon orbu a zadny nedal minotaura a vsechny triky co znam na mapy a proste nepadali ty spravny.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Líbí se mi, jak postupně odpadají důvody, proč hrát trade ligu :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND:
    skakajici totem! :-) - Vaal Ancestral Warchief: Summons an Ancestor Totem that attacks enemies with a powerful cascading slam while you're near it. If the enemies are far away, it will leap as it slams, bringing it closer.

super - Added a new Atlas of Worlds feature: Shaper's Strongholds. These will appear once you have met the Shaper. They have multiple Shaper Influence mods active. Bosses of these maps can drop extra sextants, cartographer's chisels, Shaper-influenced items, and unique items.

to jsem si pral :-) - You may hear the slaves in the Slave Pens talking to you now.

:-))) - There are now children hanging out in Oriath Square (the nice version).

WOW - Zana's missions have been updated. Now when you encounter her, she will offer a selection of different maps and mission types for you to choose from. The maps she offers are always the same tier of the map you are currently in or one higher. This selection can include Shaped maps. The maximum Tier of maps she can now offer as part of a mission is Tier 16.

Zana mody, wow konecne snad nebudu muset kupovat tolik map:
    - Level 4: Alternate of Same Tier (Costs 1 Chaos Orb): Requires a Rare map. Opens a random Rare map of the same tier, excluding the map you placed in the device.
    - Level 6, requires 5 Memory Fragments found: Shaped Tier 1-5 (Costs 2 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at 5 tiers higher, randomly rolled as a Rare.
    - Level 7, requires 10 Memory Fragments found: Shaped Tier 1-10 (Costs 6 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at 5 tiers higher, randomly rolled as a Rare, with a chance to be Corrupted.
    - Level 8, requires an Elder Orb to have been obtained: Elder Tier 1-15 (Costs 15 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at Tier 16, randomly rolled as a Rare, with a chance to be Corrupted.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je to tu!

Forum - Patch Notes - Path of Exile: Delve Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2201187
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Uííí
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: dneska jsem videl na redditu jak nekdo uz daval dohromady nejaky hlasky znamejch streameru z twitche pro jednotlive dropy :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Imho ještě k tomu nevydali žádné detaily, ale doporučím používat vysoce optimalizované zvuky. Tzn, budou malé a vhodně komprimované. Možná předbíhám, ale dovolit lidem vlastní zvuky mě hodně překvapilo po technické stránce a čekám brzo trable :)

EVILMIND: Jj ten asi bude celkem cool. A navic se zdá, že bude celkem imba i na bosíky :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to asi budu hrat neco s Herald of Agony jako starter, toho stira proste chci :-)

Herald of Agony & Pathfinder Rework | PATH OF EXILE 3.4 DELVE
    https://www.youtube.com/watch?v=8Ax1_cOgcjM
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---

Nerfs everywhere aneb Delve manifesto
    Se mi to zamlouvá, kromě pastí jsem toho moc nepoužíval a minioni mají buff, takže za mě krok správným směrem. Nejspíš obligátní necro na Delve start...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, už o tom mluvil a dával "návod". Vlastně jen zaměníš zvukový soubory za vlastní, jen jim musíš nechat odpovídající jméno aby je filtr našel
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    YORK: diky za objasneni
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ultima, to byli casy :E
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jo vyhovovalo by mi, kdyby to udelal nejaky decentni, a ja si pak ty mp3ky k tomu priradim sam...

Kdyz jsem jeste hraval Ultimu, tak jsem mel treba AFK makro, co hlidalo jestli zle PK nejde zabit me do dolu, a kdyz jo, tak spustilo od Nohavicy "Uz zase bijou deti" - tak neco v tom stylu bych to videl ze by se dalo vymyslet na vsechny zajimave dropy... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: psal jsem na support s timhle requestem uz dvakrat :) Neděkujte, kupte mi pivo :)

Ad Filtry:
    Neversink delal celkem rozsahlou anketu na to jak se k novym moznostem lootfilteru chovat, takze si myslim nebude nic sileneho.
    YORK
    YORK --- ---
    WODKA1369: Svítit bude to, co si nastavíš v loot filteru.
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    EVILMIND: sry za blbo otazku, sem ted chvelu vysadil a neprocital stranky.. to ted jako bude svitit kazda sracka, jak v d3?

jinak nova liga vypada zabavne, hlavne herald of purity, na ten se s necrou meega tesim..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to se vyradim :-)

Path of Exile: Custom Item Filter Sounds
    https://www.youtube.com/watch?v=Dt-RGWofGQs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: perma hideout by byl super, to bych mozna do toho i investoval cas a nejak si ho vymakal :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Někde jsem zaznamenal že je to jen "dočasné" řešení. Takže to co si představuješ je tam někde s perma hideoutem a tak :) Čehož se ovšem můžeme dočkat, když v zimní league budou upravovat mastery...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jeste by to mohlo bejt i rovnou takhle pojmenovany/obarveny, bych si to casem sice zmenil, ale pro zacatek dobry :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo to je lepší jak všechny ikonky a světelný paprsky. mám to stejně, jak ty utility taby přeci jen byly až relativně nedávno. Mělo by to být jen ctrl+click nebo tak něco a hodí to daný tab jako první úplně na začátek, když tak tady ukázka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tyhle kridla co jsou jako hroty fakt nesnasim, nenosim je z zadny ligy. Ale kanarek nema chybu, stylovej do dolu :-), a portal taky, takze motivace bude.

Jo na FB jsem si vsimnul boziho QoL vylepseni - tab je mozne posunout v seznamu uplne doleva! To je presne co musim delat kazdou ligu se vsema specialnima tabama, a pres tech 60 ostatnich se na to vzdycky predem netesim (i kdyz to realne jsou 2 minuty casu jen). Jsem rad, ze nekdo v GGG mel stejnej pocit! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam