• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ne, ta podstatna vyhoda, a proc bych to chtel, je, ze nemusis resit interakci s jinym clovekem - to me totiz na mmorpg sere, ze tam jsou jiny lidi... ;-) Specialne na mapy/currency apod by takovej ingame market byl super, na nejakej komplexni filtr pro rare itemy je asi lepsi web.

CARTMAN: vyvojari to zjevne vyreseny maji, kdo je proti je GGG, protoze oni tvrdi (a dost mozna maji pravdu), ze cim lepsi/dostupnejsi market, tim rychlejc te prestane bavit aktualni liga
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BTW zkouším hledat challenge, ale vzhledem k tomu, že týpek který dělá PoB se někde vyjádřil že torrent s updatem neobsahuje některé informace, začínám předpokládat, že se to může týkat i challenges...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: to vypada super ale popravde myslim ze tohle je jen vec na kltery se komunita zasekla a vyvojarum se ji nechce resit :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Je to stejný vyhledávání jako na Xboxu imho. Jediný co to obchází je to, že musí člověk alt-tabnout a hledat to mimo. Za mě dám přednost qol při hledání a možnosti si vybrat víc možností. Tohle je dobrý leda tak pro currency, mapy a essence nebo tak. Gear přes to nevyhledáš. Možná uniques pokud ti nesejde na rollech...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: radsi to smaz, at nam tu neni smutno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ukazka ingame marketu jak funguje na cinskych serverech (je to teda z unora uz ale to jsem nejak uplne minul)
    taky tam maji moznost koupit si vlastni privatni server, a ten si pustit s vlastni sadou modu z predchozich lig, a pozvat jen kamose...

【Path of Exile】in-game market in china realm
    https://www.youtube.com/watch?v=OXZVofRPhyo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vypada jako lazy skill pro me :)

PATH OF EXILE 3.4 DELVE: The New STATIC STRIKE
    https://www.youtube.com/watch?v=hQy4JQxniLk
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Nejspíš zase necro, spectres+golems, ten novej amulet vypadá zajímavě. Plus bych do toho chtěl nějak zakomponovat RF nebo BV, s těma "Scourge" nodama na skilltree. Pokud se na poslední chvíli nerozhodnu pro Guardiana...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já asi zkusím scion/witch animated weapons. Nikdy sem to nehrál, tak doufám že vymyslim nějakou srandu, pár nápadů bych měl.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    occultist ed contagion, klasika :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    blade vortex trickster/slayer scion 8-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Na jakej to vidite starter build? Ja si rikal ze jsem dlouho nehral zadny luky a celkem se mi libi zmena na RoA pripadne Toxic rain.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: cos vyhral?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: prvni mi vyskocilo - another masters mission - vorici - alive :)

A ad odmeny: vyhral jsem
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Hned se cítím líp, ohledně toho vypuštění konce flashbacku, když jsem taky nic nedostal :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: v tom pripade mam taky akorat velky hnedy :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny zrejme rozeslany
    nevylosovali me :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja se rozhodl, ze tohle bude muj hlavni cil ted - zkusit dat 100, nebo aspon prekonat rekord (mam nejvyssi level charu 94 zatim), protoze jestli v hlubsich zonach Delve bude vetsi level zony, mohlo by to byt snadnejsi. Takze tomu prizpusobim taktiku, a uvodni char nepojedu SSF, a vyberu neco, co je uplne nejvic tankozni co to pujde, hlavni je totiz neumirat, ne zabijet rychle. Zatim si tu kreslim nejakej defensivni instaleech BV, sice jsem hral BV ted naposled, ale jen SSF a s AoF a prave k tomu mam spoustu napadu jeste, co bych si mohl koupit aby to bylo lepsi.
    A az dalsi char zkusim neco z tech novej skillu SSF, mezitim se objevi urcite pekny buildy.

SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    BOBBYLON: Jak liga skončí tak už v nich taky dál nepokračuju. Na standartu neni totiž žádná mechanika, která by udržela mou pozornost a donutila mě investovat do toho strasneho casu abych to dotahl od lvl 95+. Ale Dalve to možná nakopne, takže když mě po měsící omrzí liga protože tam už neni do čeho rejpnout, tak možná, až Dalve přidaj do core, tak budu trávit čas na standu a pokusim se dotáhnout aspoň jeden char na lvl 100 :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ano, použiješ to jako bonus, případně se tím ušetří sem tam skill point, ale pokud už tam člověk jde, tak se to imho většinou nevyplatí. Maximálně u scionky, jinde moc ne. Protože se tím pádem nedostaneš k těm větším passives. Neříkám že je to nepoužitelný, jenom že teď budou lidi nadhypovaný čísly který někdo vyplivne na reddit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam