• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Hned se cítím líp, ohledně toho vypuštění konce flashbacku, když jsem taky nic nedostal :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: v tom pripade mam taky akorat velky hnedy :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny zrejme rozeslany
    nevylosovali me :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja se rozhodl, ze tohle bude muj hlavni cil ted - zkusit dat 100, nebo aspon prekonat rekord (mam nejvyssi level charu 94 zatim), protoze jestli v hlubsich zonach Delve bude vetsi level zony, mohlo by to byt snadnejsi. Takze tomu prizpusobim taktiku, a uvodni char nepojedu SSF, a vyberu neco, co je uplne nejvic tankozni co to pujde, hlavni je totiz neumirat, ne zabijet rychle. Zatim si tu kreslim nejakej defensivni instaleech BV, sice jsem hral BV ted naposled, ale jen SSF a s AoF a prave k tomu mam spoustu napadu jeste, co bych si mohl koupit aby to bylo lepsi.
    A az dalsi char zkusim neco z tech novej skillu SSF, mezitim se objevi urcite pekny buildy.

SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    BOBBYLON: Jak liga skončí tak už v nich taky dál nepokračuju. Na standartu neni totiž žádná mechanika, která by udržela mou pozornost a donutila mě investovat do toho strasneho casu abych to dotahl od lvl 95+. Ale Dalve to možná nakopne, takže když mě po měsící omrzí liga protože tam už neni do čeho rejpnout, tak možná, až Dalve přidaj do core, tak budu trávit čas na standu a pokusim se dotáhnout aspoň jeden char na lvl 100 :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ano, použiješ to jako bonus, případně se tím ušetří sem tam skill point, ale pokud už tam člověk jde, tak se to imho většinou nevyplatí. Maximálně u scionky, jinde moc ne. Protože se tím pádem nedostaneš k těm větším passives. Neříkám že je to nepoužitelný, jenom že teď budou lidi nadhypovaný čísly který někdo vyplivne na reddit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady spocitanej pro vsechny sockety
    I don't know how I know, I just know that I know. : pathofexile
    https://www.reddit.com/...athofexile/comments/9b3pv6/i_dont_know_how_i_know_i_just_know_that_i_know/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle vypada jako fakt hodne OP

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBBYLON: vubec, jak konci liga, tak je zapomenuto. Maximalne jsem si parkrat zkusil nejakej build na tech starych charech nez jsem do nej investoval v temp lize.
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    MRORANGE: bych na ligu potreboval tak rok, ne dva mesice... don't play casual or go home :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BOBBYLON: Já třeba ne. Nepodařilo se mi něco v league? Hodně štěstí příště.
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    Dohravate charaktery/mapy/atd. po skonceni ligy? :) Nebo to skartujete a pak komplet od znova v Delve
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja taky doufam, ze kdyz Zana ted bude mit na vyber vzdycky, predpokladam i divoka, tak bude vetsi sance na Untanted Paradise apod! :-) Protoze jinak celkem nemuzu rict, ze by byla nejaka Zana mise, ktere bych se vyhybal nebo je nedaval.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: za tu Level 4 bych vrazdil minulou ligu. Konec incursion pro me byl fakt block a nedostal jsem se k minotaurovi. Kdybych mel vic casu, asi bych to dal, ale 7 horizon orbu a zadny nedal minotaura a vsechny triky co znam na mapy a proste nepadali ty spravny.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Líbí se mi, jak postupně odpadají důvody, proč hrát trade ligu :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND:
    skakajici totem! :-) - Vaal Ancestral Warchief: Summons an Ancestor Totem that attacks enemies with a powerful cascading slam while you're near it. If the enemies are far away, it will leap as it slams, bringing it closer.

super - Added a new Atlas of Worlds feature: Shaper's Strongholds. These will appear once you have met the Shaper. They have multiple Shaper Influence mods active. Bosses of these maps can drop extra sextants, cartographer's chisels, Shaper-influenced items, and unique items.

to jsem si pral :-) - You may hear the slaves in the Slave Pens talking to you now.

:-))) - There are now children hanging out in Oriath Square (the nice version).

WOW - Zana's missions have been updated. Now when you encounter her, she will offer a selection of different maps and mission types for you to choose from. The maps she offers are always the same tier of the map you are currently in or one higher. This selection can include Shaped maps. The maximum Tier of maps she can now offer as part of a mission is Tier 16.

Zana mody, wow konecne snad nebudu muset kupovat tolik map:
    - Level 4: Alternate of Same Tier (Costs 1 Chaos Orb): Requires a Rare map. Opens a random Rare map of the same tier, excluding the map you placed in the device.
    - Level 6, requires 5 Memory Fragments found: Shaped Tier 1-5 (Costs 2 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at 5 tiers higher, randomly rolled as a Rare.
    - Level 7, requires 10 Memory Fragments found: Shaped Tier 1-10 (Costs 6 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at 5 tiers higher, randomly rolled as a Rare, with a chance to be Corrupted.
    - Level 8, requires an Elder Orb to have been obtained: Elder Tier 1-15 (Costs 15 Chaos Orbs): Requires a Rare map. Opens a version of your map at Tier 16, randomly rolled as a Rare, with a chance to be Corrupted.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je to tu!

Forum - Patch Notes - Path of Exile: Delve Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2201187
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Uííí
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: dneska jsem videl na redditu jak nekdo uz daval dohromady nejaky hlasky znamejch streameru z twitche pro jednotlive dropy :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Imho ještě k tomu nevydali žádné detaily, ale doporučím používat vysoce optimalizované zvuky. Tzn, budou malé a vhodně komprimované. Možná předbíhám, ale dovolit lidem vlastní zvuky mě hodně překvapilo po technické stránce a čekám brzo trable :)

EVILMIND: Jj ten asi bude celkem cool. A navic se zdá, že bude celkem imba i na bosíky :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam