• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to s tim teleportem se mi stalo, je to docela funny - vyberes lokaci, vozejk se tam portne, a ty zustanes na te stare a zacne te zrat tma :-) ono te to teda nakonec taky portne, ale nekdo bez darkness resistu by na to mozna mohl zachrcet
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Adding better hinting that a Fractured Wall is near to a specific location on the Crawler's path. Did you know that there's always one in each cell that doesn't have an encounter?

Forum - Announcements - Upcoming Delve Improvements - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2207418/page/1#p15780780
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: j aha, tak thx za osvětlení, když sem si ten screenshot přiblížil, tak už sem ji tam viděl taky :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: neni ve slepe - naopak je to node co ma cestu nahoru a doprava (doprava neni moc videt za tim krouzkem), tj. predem vim, ze tam urcite je tajna chodba, protoze musi mit nejmene 3 cesty.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SKUNK23: nedela. na tom screenu je jesne videt dve polozeny cesty takze ta noda urcite ma minimalne dve cety aktualne a treti je za zdi.

EVILMIND: jako i v tom videu je to z nody z dvouma cestama no... mozna je to zajimavy informace
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak covece nvm jestli to co pises neni trochu protimluv, v tomhle postu tvrdis ze neni nikdy ve slepe ulicce
    EVILMIND: a tady naopak delas ukazku kde je jasne videt ze vstup je ve slepe ulicce

Tak jak je to teda ? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: je to teorie, ale podivej se treba na ty moje obrazky - nikde tam neni zadnej bod, co by byl spojenej jen se 2 dalsima mistama, vzdycky je to bud slepa, nebo 3-4. Proto nema cenu hledat ve slepych, i kdyz se nabizeji, protoze z toho by vznikl bod se 2, a takove nejsou. Teoreticky :-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: je to potvrzeny? to muze dost urychlit hledani
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pro ilustraci ukazka jak jsem hledal tajnou chodbu :-) btw kdyz tu zed odbouchnete tak se nebezi dovnitr! je treba se rychle vratit zpatky do svetla, protoze kdyz zed spadne, uz tam muze vozejk

Sice chci currency nalevo, ale zed je napravo na 3 hodinach videt

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ted jsem nasel v dole Enchanted Truhlu, co dropuje helmy s enchantama z labu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: lepsi hledani - tajna chodba NIKDY neni v chodbe, co je slapa, tj. ma jen jeden vjezd
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste tip co dost lidi nevi - tou ikou na vozejku, co se vraci do centra, tak kdyz ji zmacknete v centru znova, tak se vratite tam co jste byli, a zustane tam loot
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jen 4, protože regál, ale i tak je to super :)
    Pokud teda padají jen s jedním modem (elreon multicraft) anulů padá málo :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak hledat ty tajny pruchody

Delve: How to find fractured walls, and get into hidden rooms.
    https://www.youtube.com/watch?v=yYDrsiVozMs
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hustý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: koukam stojej 1 alch, takze do end level asi nic moc, protoze craftem nedas moc vysokej roll, nicmene moznost si tam dat 5 konkretnich veci co chces je docela myslim fajn pro SSF/leveling
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to je cool
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BACHA!
    neverfilter neukazoval modre jewellery co maji MULTIPLE CRAFTE MODS!
    ted uz je to opravene, ale to je bozi novej drop z dolu
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, neříkám že nutně sousední, co jsem zatím měl, tak minimálně mezeru mezi dvěma šachtami jsem měl tak šířku šachty.

Jinak taky jsem zatím moc neřešil upgrady dynamitu/flares, zatím jedu stále resist/kapacitu/radius, už jsem na 450 sulphuru a to už jde, už to není dát jeden delve a zase do map. Díky tomu jsem se ale zasekl na t4/5 trochu, když pořádně mapy neběhám...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Já teda nevím, ale přijde mi to nějaký divný. Na jednu stranu to chápu, že si lidi chtějí tím "ušetřit" práci a čas, ale zase na druhou stranu mi přijde že je to nesmysl, protože tím pádem ti stačí nafarmit azurit jedním charem do "zásoby" a progres skrze důl pak bude extrémně snazší. Navíc je pak divný, že upgrade ti bude stát bambilion azuritu na novém charakteru.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: kamos tvrdi, ze zed do takove mistnosti nemusi byt fyzicky na sousednim policku - ale nekde uplne jinde, treba ob 5 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam