• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jinak, zapomnel jsem jak strasne pomaly a random SSF je :( Dost uvazuju ze to zrusim, chtel jsem to kvuli tomu "opravdu" solo delve ladderu, ale vzhledem k tomu ze build kterej byl velice SSF friendly (arc hiero totems) je v delve totalne napicu, tak delam reroll a uz se mi tezko dari najit build, kterej bych si myslel ze me bude bavit a temer nutne nepotreboval nejaky unikatky. Coz je v SSF temer nemozne, pokud to neni z karet. Taky se porad placam v T5 mapach max, socketovat vybaveni ci rollovat magic flasky je utrpeni, tam kde jsem byl zvyklej hodit stack chaosu a dostat za to 200 chromaticu, tak tu jak picus sbiram RGB veci na lvl 90 skoro x_X sextanty nejsou, alch orby nejsou, vendor trades jsou zlodejina... asi to neni typ ligy pro me, ale tradovani me tez sere, tak nevim no. Vcera mi padl Exalt, byl jsem nadsen, dokud jsem si neuvedomil, ze si s tim muzu tak akorat vytrit :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jo, je to jak minesweeper trochu, ten algoritmus na generovani tech nodu/cest dela "nody" jen tam, kde se potkaji dve cesty(Tcko ci krizovatka), ci kde jedna konci. Tj nemuze byt node jen tak na ceste. Taky ty tajne cesty zacinaji vzdy primo v tom nodu, neni treba hledat nikde nic po ceste. Plus GGG psali, ze kdykoliv je prazdnej ctverecek, tak vsechny cesty co jdou kolem, maji stenu s pokladem po ceste.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: jo! diky :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Nejpravděpodobnější je hned přímo pod tou skrytou, protože jsou k tomu místu pouze dvě cesty. A pokud to nezměnili (a nebavíme se o šachtě která jde dolů jak člověk lvluje), tak dvě cesty z nodu nejsou možné.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nejak to porad nechapu s tema skrytejma pruchodama. Tady jsem obhazel snad vsechny zdi okolo a porad se k tomu nemuzu dostat. Muze mi nekdo poradit? Je to treba nejak videt na mape?

REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Konečně jsem se do té Delve dostal - pro mě tím zase PoE dostalo super nový impuls. Zapnu to vždycky když vyjde nějaký nový větší kontent a pokaždé je to fajn, ale teď nestačím zírat. Možná na to má vliv taky to, že jsem se po x letech hraní konečně odhodlal zkusit jiný build než Groundslammera.

Ty currency nody jsou skvělé - doběhl jsem do dvou - šest chaosů. To se hned jinak kupuje gear. Jinak v jednom z nich Rhoa nests, fakt zajímavá mechanika.

A výlety dotmy - konečně pořádný adrenalin!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ORBIT: jakej na to ma vliv parta kamosu? stejne je to otrava prochazet cele porad znovu, navic kdo ma kamarady, ze, navic takove kteri by travili hodiny nudnym tahanim. Ja si treba nedokazu predstavit ze po tom utrpeni bych to dobrovolne prochazel s nekym znovu. Zadarmo, za nic, jen tak!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JULIAN: S partou kamosu proskaces akty fakt rychle..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    (co jsem treba cetl tak kamarad te v Delve muze vytahnout na lvl cca 70 behem par hodin. Bohuzel je ti to hovno platny, protoze bez A10 te to nepusti solo do map, bez nich nemuzes moc chodit dal solo delve a chybi ti kopa skill pointu.)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tak "solo" ladder v trade league je picovina, ze, na to bych nebral ohled, at si lidi delaj co chteji. Kdo chce opravdu solo, da si SSF.
    A ano, taky bych rad, kdyby Delve bylo tak nejak vic samostatnejsi, IDEALNE kdyby se tim stylem dalo levlovat a skipnout celej ten zkurvenej pribeh, kterej mam probehlej uz asi sestkrat a totalne me sere si vzdy delat novou postavu. Neco a la adventure mod v D3.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Osobne by me asi dost bavilo, kdyby byla liga, co se cela odehrava v Delve, a zbytek hry tam vubec neni... :-) Taky jsem cetl, ze ty co jedou na tech 600 proste maji celou guildu, co pro ne hleda Nika, a jen si obehnou portaly vzdycky, to doufam treba jeste nejak poladej, az se vic lidi dostane niz, zvlaste kdyz 300 je vlastne jen takovej prostredni challenge.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak jsem to po dlouhe dobe (3.0) tez zase zapnul a jako.... zatim me to delve bavi, nicmene co jsem koukal tak behem par dnu/tydnu clovek doleze do takove hloubky, ze na jeden stredni delve potrebuje projit tak dve mapy. A hlavne nevim jestli to na 300+ zacne bejt zajimavejsi, ale loot je nic extra (snad jen currency node nezklame), nejvetsi cool vec jsou ty fossily a ty mi prijde ze se daj sbirat pobihanim ve tme na lvl 50 klidne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: byla nad tim debata jakou kombinaci fossilu se tohle crafti tusim s 50%ni sanci, ale nic s lukama nehraju, tak moc nesleduju...

GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: huh +5 luky, to jde? Na trade nic nevidim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw docela profitable je prochazet ty chodby pesky - na obrazku o 2 posty nize je videt, ze mapa je vlastne soubor malejch ctvercu, a pokud v tom ctverci neni outpost, tak tam je vzdycky nejaky poklad, vetsinou za zdi
    a dost tech fossilu je pekne drahejch, obzvlaste ty co s nima delaji ty +5 luky
    nejvetsi mistri pak chodi pesky i do neprozkoumanejch chodeb, tj. neni tam lano, aby mohli opakovane killovat potvory :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tip - pokud si pozvete Nika do hideoutu, tak pres ctrl+click na nej muzete rovnou cestovat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: resp. jeste muze byt vyjimka, ze i slepa cesta muze mit tajnou - pokud ma dve! :-)

YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Grats, zasranej luckere! :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak jsem si postěžoval, že mi zatim nic nepadlo a pak během půl hodiny Bisco a Shavronne :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Stalo se mi to minimálně desetkrát, smrt následovala dvakrát...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam