• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: sazim na ty 2 trojky na dolnim kraji
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MEPHISTO: ty to nejsou v 99% případů. V tvém případě tam není jasný dvojlinka nikde, takže si budeš muset obejít ty trojky kolem.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    může mi někdo pls poradit, jak se dostanu k tehle node? Z červeně vyznačených jsem se k ní nedostal (dead ends u nod). U te první pod urovní jsem běžel po laně a našel pár zdí a za nimi loot, ale ne cestu k node..

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem nasel prvniho bosse v dole (kupodivu toho prostredniho)
    dobra zprava je, ze bossove v dole jdou delat opakovane, dokud neumre tak se neoznaci ta lokace jako dokoncena, tj. akorat se tam musi znovu vozejkem
    je dost lehkej, akorat jsem jednou umrel protoze jsem jednu chvili pojal podezreni, ze nedava skoro zadnej dmg na melee, coz se ukazalo jako fake news :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: 70lvl za den vetsinou jen bezis dopredu. K minionum si pomahej lebkama. Kdyz nebudes resit to, ze sem tam umres tak ukousou cokoli...
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Kdybys to chápal, tak bys nepotřeboval takovéhle rady ;-)
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Pofarmi pár nižších zón, kde neumíráš. Uděláš pár levelů a něco ti napadá, je to dost znát.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tohle jsou jen zeditovany soubory hry - audiovizual navic jen. A jako bud to budu hrat takto a nebo vubec, pac to se proste nedalo. Ted mam o 50% vic FPS nez jsem mel pred tim proliferatem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: byl bych jako dost opatrnej se zasahama do dat hry, PoE ma historicky na to ruzne hodne sofistikovane ochrany, z dob ruznejch pomocnejch toolu (ktery nakonec lstive odstavili tim, ze proste vsechny QoL veci adaptovali sami do hry).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Vyresil jsem to trochu neeticky - vyeditoval jsem ty zpicene effekty vsech heraldu i inpulsy pryc ze hry. A kdyz jsem byl v tom tak jsem oddelal ten zvuk cirkularky z BV, ten uz me tez zacinal srat...
    A jako je to uplne jina hra najednou, pac i vidim co se deje!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jestli mas slabsi stroj, jako ja treba, tak nektere skilly jsou jako tabu. Magma Orb treba.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak jsem asi dohral. S tim ze uz od zacatku to obcas laguje od serveru, tak ted jsme prestal stihat ja - udelal jsem si na elementalistovi Uber Lab, dostal Elem Prolif a ted vybuchuje cela obrazovka, nicmene muj PC to odmita pocitat/zobrazovat, ani na nejmensi vsechno to moc nejede :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tak jako obvykle chci stejne farmit jen jednu mapu, ta underground river ma kopec mobu, sice je tam tma, ale jak to furt vsechno boucha, tak je to celkem jedno. Az prijdu na to, jak presne funguji ty Shaper Strongholdy a nafarmim nejakou tu currency, tak chci dodelat vsechno a zkusit zabit shapera plus eldera v cervene a pak kdyztak chodit nejakou T16, at is to vse vyzkousim a pristi league uz kdyztak vim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: v tom rohu muzes teoreticky udelat takovy "ctverec", aby se prohazovala influence na hranicnim bode tak, aby to neprelezlo 20. Nicmene, v praxi se to, narozdil od predchozi taktiky kruhu, ktera byla zabavna, ukazalo jako desnej vopruz, takze lepsi mi proste prijde nechat spawnout eldera, a v klidu si jet shaper/elder mapy jak potrebujes. I kdybys ho nechtel davat, tak on zmizi za docela dlouho, a staci rozsirit jeho uzemi tak, ze by vetsina map byla mimo guardiany/eldera, a muzes to drzet naporad.
    To jsem teda delal minulou ligu, tuhle ligu neni zadna challenge na to, takze mi to prijde k nicemu, zatim tomu proste nechavam volnej prubeh... :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    tak mapu neni potreba dokoncit na to aby se elder a shaper prohodili, takze to odpovida na mou otazku
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Taky se musim pochlubit, mel jsem dve ventor karty, tak jsem za 3c koupil treti a je z toho kvalitni kousek:
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Hele s novym atlasem jsem jeste nehral a mam takovej dotaz: pochopil jsem z nejakejch videi ze kdyz uz clovek beha jednu shaped mapu pro sustain (treba underground sea), tak proc tam nemit nejakou influence. Tak se mi podarilo zavrit eldera do rozku (byl to boj, shaper mi ho furt uziral, skoro mi dosly mapy abych ho tlacil zpet kam jsem chtel).

Ted ale nevim co s tim - mam tu mapu dokoncovat? Z tech bosu moc nepada a ja uplne nemam build na zabijeni bosu. Navic Elder pridava do mapy dobre moby (ty portaly hlavne?), shaper moc ne, ne? Coz mi prijde vyrazne lepsi? A o mapy se tahaj jen kdyz ji dokoncim, ne?
    Takze ted nejak nevim proc jsem ho vlastne zaviral. A taky proc vlastne chci aby se elder nespawnul, tj drzet ho do 20?
    Ted to vypada takto:
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ah super, to docela pomohlo, dik!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: mapy jedine live search, vetsinou ti neodpovidaji proto, ze je davno prodana, a je uz nebavi to furt lidem psat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jedu slayer/trickster takze krome leeche mam i regen. Tj. neumru kdyz zrovna je smula ze kolem neni z ceho leechovat, treba ve tme... :)

MEPHISTO: primarni je drzet darknest resist na 75, a radiusu tak, aby byl kladny (plus sam uvidis jestli to neni malo). Potom pocet flaru, protoze pokud se nechces zdrzovat a chces prozkoumat celou trasu soucasne s jedoucim vozikem, tak jich potrebujes hodne na jeden run (vic nez je 8 za ktery je chall).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Btw, jak kupujete mapy? potrebuju kupovat po jedne chybejici mapy, abych si vyplnil atlas, v 90% pripadu mi lide neodpovidaji, vubec. Netusim cim to je?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ORBIT: jako ja to chapu, ten arc totem byl v pohode.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam