• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Vcera jsem dal zluteho eldera, dneska jsem se snazil o cerveneho a vyslo to na prvni pokus! Nice, myslel jsem ze to bude tezsi, ale s tim ze jak jsem zjistil se ty mapy nemusej dokoncovat, tak pak neni treba nic mazat. Ale asi si na ty bosse sezenu nejakou pomoc, zvlast ten bleskovej guardian mi dal zabrat uz na zlutou, musel jsem to trochu prozergovat. Kdyby se nekdo z vas citil, dejte vedet.

EVILMIND: taky to tak delam, ale tech Ucek jsou stovky, ja je vubec neznam a jak jsem psal, 99% z nich je zbytecnejch. Jedu fast clear mapu a radsi budu zasirat inventar aspon 6socketama, nez necim co prodam za par alch shardu vendorovi. Podarilo se mi rucne poeditovat ten neversink, takze uz je nevidim (zustali tam jen nejake T1 a mixed, tak snad nic duleziteho nemissnu), ale vypada to, ze hra dela defaultne ping zvuk kdyz dropne nejaka legendarka :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: pouzivam TradeMacro, je to napsany v AHK takze kdyz dropnu neco, co ma jednoznacne kompetitivni cenu (uniq, mapa, atd), tak se proste pres CTRL+D online muzu podivat na cenu, coz orientacne staci.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ach jo, patch a vyhozene efekty a zvuky jsou zpet :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GURBON: to uz by touhle dobou mohl byt na 55 ne? :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: dopoledne byl na 35lvl a zacina...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Cohn jede/jel (nebo o tom minimálně mluvil někde) N´gamahu, takže bych u toho zůstal :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: http://poe.trade
    na cyclone bych si asi vzal Hrimnor's Dirge
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jo kde muzu nakupovat od ostatnich hracu ? mam nejaky doporuceny expici unique item a rad bych ho nakoupil
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    neversink mam, ale i na uber-strict mi to ukazuje uplne vsechny uniques mi prijde.

GORDHART: trade macro mam. ale ja to nechci sbirat, ani videt to nechci.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JULIAN: neversink ti hází různej text podle předpokládaný ceny unikátů. Na rychlý hledání doporučuju trade makro.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JULIAN: jo, tak ten Cohh neco pouzival s tim ze ten filter mel nekolik ruznych urovni nastaveni, ja vul si neulozil URL.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    btw vedel by mi nekdo doporucit nejakej loot filter, kterej dobre filtruje unique itemy? Podle base/obrazku ty itemy ja nepoznam, sbirat to a checkovat kolik to stoji me uz nebavi, 99% jsou sracky. Chapu ze u nekterejch base to nelze poznat, ale u vetsiny ano.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: Je.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ruznejch orbu mi pada strasne, takovy ty modry roztekly cihlicky predevsim. Je tao fakt potom k necemu ?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    35% na botkach je luxus.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Taky movement speed na botkach dela zazraky...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Hlavne rarity je dost o kokotu mi prijde.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Predmety beru zluty co padaji a snazim se stackovat Rarity of item drop
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jak se pridam do guildy ? Mam amly dite a malo casu, takze aktivni jsem dost narazove, snad to neva.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam