• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: v jake jsi hloubce?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: hmm to s tim bezpecnym expenim asi beru zpatky, jsem dostal dvakrat instant do 9500hp dneska vecer... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja teda musim rict, ze ja vetsinou koncim na tech 90-91, kdy mam char jako hotovej celkem, equip taky celkem, ale nechce se mi grindovat dal ligu, takze dotahnu max nejaky challenge a pauza do dalsi. Ted to je fakt snad prvne, co se mi grindovat chce! :-) Diky strongholdum na mapach a stridavemu presunu do Delve, kdyz mam plnej zasobnik, me to zatim fakt bavi, a dul je sice challenge, ale soucasne mi tam prijde docela bezpecne a rychle expeni, kdyz se na to ten build upravi. Takze zatim neopoustim plany na 100! :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    JULIAN: For science...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CARTMAN: dyt na lvl 70 ta postava jeste ani nemuze fungovat

MRORANGE: to je jak pejsek s kocickou, kdyz das dohromady sto dobrych veci, tak to nebude stokrat tak dobre.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JULIAN: no vidis a me mapovani neskutecne nudi a story si uzivam porad dokola a na lvl 70+ ty postavy dropnu pac me zacnou nudit :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Nicméně včera jsem zkoušel vymyslet nějaká čísla pro non crit BV a poet pen arc/nova/ball lightning (možná ještě static strike) pro golementalistku se sedmi až deseti golemy a nevychází to úplně špatně díky minion nodům na skilltree a to ještě pob neumí započítat ascendancy s golemama. Jen se bojím že při použití The Primordial Chain
    budou golemové trochu chcípat. Minimálně stone+chaos. ..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jako jo, ale imho jenom to množství monster ti levely charu/gemů slušně posune s ohledem na čas...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: však ale story se už teď hraje tak že to všechno prostě jen proběhneš. Ten lvl 60 tam nedělá IMHO zas takovej rozdíl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jasne, tak to ale neni powerlevel, kdyz si to delas sam :) afaik toho, co ho tahal, to stalo asi neco pres 2k sulfitu, coz je jako docela lacine. Ale urcite je to zajimave i pro solo, ze pak znacnou cast aktu proste jen probehnes, pripadne ti nekdo muze jen hodit waypointy.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHA1NDLER: nelze to lootovat do kolecka.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: tak s gearem se na 60 a do blood aqueduct se dostaneš za pár hodin taky. Ale taky sem nad tím přemýšlel. Že bych si zkusil nafarmit nějaký sulphite, díky velkému množství mobů udělat push mezi 40-60 a pak pokračovat řekněme od 5 aktu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak v guilde vcera zkouseli powerlevel od lvl 1 v Dvelve, a docela to funguje zjevne, za par hodin v klidu vytahl na lvl 60 - s tim ze jeste vetsinu casu furt resili equip a efektivitu levelu, plus kdo zrovna nechal koho umrit ve tme kdyz zrychlil vozejk :-), co jsem tak na discordu poslouchal.

By mozna bylo zajimavy mit takhle nejakyho dobrovolnika i jako dulniho aurabota, teoreticky by vubec nemusel vylezt nikdy z dolu, ascendy a tech par spell pointu by ozelel a equip mu tam doneseme... :-))
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER:
    EVILMIND: poedb říká 241 pro delve hloubky 270 a dále totéž. Nicméně zaznamenal jsem v posledním Baeclastu od Grimra že je tam nějaký nárůst něco jako 1 sulphite na každých x delvů.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: kazdopadne s tim sulphitem urcite neco udelaji, neni jako normalni, ze nejefektivnejsi je porad campit Quarry v A9 (nedelam to bo je to nuda, ale sere me to) - bych pridal neco jako ze kvantita na mapach zvysuje, v yellow/red mapach bude navic Niko spawn, atd. Plus zvysit ten limit 5000, protoze staci chvili huntit shaper strongholdy, a hned se to zaplni...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ne, tim jsem myslel, ze kdyz jsem tam byl prvne tak jsem si buhviproc myslel, ze ty monstra lezou furt a jen jsem to vylootil a utekl. Ale nelezou, takze ma smysl pockat az vybehnou z tech spawnu postupne vsechna.

CHA1NDLER: afaik by mela cena zustat fixni cca od levelu 275 nebo tak neco, ale nejsem tam jeste tak nevim, jen jsem neco zachytil nekde.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Nemyslím si že bych tam na to kdy čekal, ale předpokládám že byli myšleny monstra spawnující v jednotlivých lokacích Vaal Outpost/Abyssal City/Primeval Ruins
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jeste takovej podstatnej detail, co jsem dodneska neznal - ty shaper strongholdy jsou ctyri na zacatku na zlutejch, pak se presunou na cerveny, a dokud tyhle ctyri nevymlatite, nezacnou se spawnovat jiny nikdy... :-( Potom se to spawnuje nahodne pri kazdem zniceni shaper mapy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to jsou mesta, na konci se po kliku na ceduli objevi schody dolu, a je tam 3x3 mistnost, kde uprostred nekterych je kulata plosina, a kdyz na ni chvili stojis, tak se rozhori ohne do stran, abys tam mohl behat. Dobry expy a pada tam spousta map. Ten spawn tam neni infinite tak se to vyplati vymlatit.

Jinak jsme dnes objevili, ze lokace nejdou sdilet - tj. sice muzu pozvat kamose do lokace, co je do challenge, ale zapocita se jen me.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak ten fight je tady
    3.4 - Aul Delve Boss Kill
    https://www.youtube.com/watch?v=PS93jAxU04o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej rant, asi budu nakonec rad, ze tretiho bosse jsem jeste nenasel
    mam zatim zabiteho druheho, a prvniho jsem nasel, ale udelal jsem si k nemu poznamku "po levelu", radsi :-)
    btw to se mi na Delve libi, ze zajimavy lokace nemusi clovek jit hned, proste si napisu cislo patra kde neco do challenge bylo, a muzu se tam vratit az se mi to bude hodit

The boss encounter challenges have gone too far. : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/9eytjl/the_boss_encounter_challenges_have_gone_too_far/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam