EVILMIND: vsak ja jsem chtel usetrit cas, o tom to cele bylo, ale za predpokaldu, ze t16 mapa se da "udrzet", coz se mi proste nedari to vypada, i kdyz mapy luxusne prerolovavam a mam tam 4 sextanty (tri bile).
konkretne:
- ano vim, nicmene ten shaped mod se vyplati jen t10->t15 protoze t14 a nizsi shaped mapy nestoji o moc vic nez tech 6c.
- ale chodit t14-t15 red mapy je shit, vsude jen same red sextanty a pokud chces vsechny guardian mapy tak musis behat vsechny kolem a nektere jsou totalni shit layout/density s cancer bossem. fakt ne, dekuji. I kdybych si to chtel dropovat sam, tak mi prijde lepsi si ty t16 mapy koupit, jednou probehnout, prodat fragmenty (coz ti vrati nadpolovicni ceny te mapy) a pak behat shaped t15 v klidku.
- viz vyse, usetrit cas bylo to o co mi slo.
SKUNK23: ja na zadny sestrihany videa s dropama nekoukam, jediny co jsem chtel je behat mapy dokolecka, klikat na sulphite deposity a obcas zajit do delve, a pak je jedno jestli beham t11 nebo t16 a vzhledem k tomu ze t16 v klidku clearuju, tak jsem se chtel presunout na to. zvlast s oznamenou zmenou ze vyssi mapa = vic sulphite. A to co ty chces od hry a co chcou jini se muze dost lysit, nerikal bych lidem na internetu, jak maji neco delat/hrat.