• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAVA: pravdepodobne pro to ze ta zbran je shit se trema socketama? :D a brneni za 10 ex bude nejakej meta piece s 6linkem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JULIAN: koupil jsem zbran s kterou ted beham a je dost dobra za jeden Fusing, a brneni jsou za 10 exalted. To je strasny nepomer.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    hlavne 99% uniques jsou veci za 1 alch, tam nema smysl do toho neco cpat, pokud je to jen vec co jsi nahodou nekde nasel.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    aha, tak voni davaj nejaky daily mise, zkusim to
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: aha, dikes! staci kdyz jim udelam sem tam radost nahodne na mape ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: ty jsou na mastercrafty rare veci, a mel bys jich tam mit 6, az najdes vsechny mastery a pozves je do hideoutu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: snazim se toho nacist hodne, ale je toho tolik, ze se v tom obcas ztracim
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: při corruptu máš 25% šanci, že to úplně zkurvíš. Ale nejlíp tohle načteš na wiki. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: ten predmet je hnedej, takze s tim se uz teda neda nic delat? Pocitam ze koruptnout to enni dobrej napad ?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: ty jsou na craft rare předmětů.

GORDHART: Neumím psát: (zmáčkneš alt, když si na ten předmět najel kurzorem)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: mam v hideoutu nejaky dve zarizeni kde muzu neco craftit jeste.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: spíš nejsou. Můžeš se podívat, jaký má ten předmět rozmezí statů (zmáčkenš akt, jdyž si na ten předmět najel) a pokud máš nějakej nižší roll toho konretného unikátu, jde přehodit Divine orbem. Ale z většiny se spíš vyplatí ten unikát rovnou koupit s lepšíma statama.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jake mam moznosti vylepseni unique zbrane prosim ? Zatim jsem zvysil quality na 20%
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si po ranu zacraftil, a 10076 HP!
    kazdopadne srandovni rng, jsem mel kombinaci 3 fossilu co jsem tocil, a ani jednou to nedalo dobrej vysledek, a na posledni pokus jsem proste dal uz jen solo life fossil, co mi zbyl, a vysel 97HP, 3%HP, 1% regen a resist s volnym suffixem :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    portal z hideoutu do dolu zni dobre, jsem zvedavej na ten rebalance, cena za cestu se na capu zvysila skoro 10x, takze jestli v high end mapach nebudou padat radove tisice sulfitu, tak to nebude pekny...

Forum - Announcements - 3.4.3 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2222134
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    docela zajimave informace v druhe casti ZiggyD videa noveho - jak pouzivat fossily ne k tomu, co davaji, ale k zmenseni mnoziny veci, ktere muzou rolovat mimo...

Path of Exile Delve: Fossil Crafting Guide - Beginner's Basics to Advanced PoEDB Crafting
    https://www.youtube.com/watch?v=Dk3iCZ9p1lE
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ORBIT: diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak to by ted ale nemel byt problem ne, protoze ze strongholdu pada tuna orbu, kterejma muzes rotovat ten tier? Jsem tuhle ligu vubec nemenil/nekupoval s nikym zadny mapy, v klidu jsem si to natocil sam. Teda, nemam jeste vsechny projity s corruptem (prvni red davam vzdycky bez nej aby zacala padat a neriskoval jsem nechteny upgrade).
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jinak challenge v ssf - minulou ligu jsem to zapichnul na 28 s tim ze 30 bych dal bez problemu, kdybych mel vic casu a trochu se snazil :D

A pak par challengi u kterych jsem proste ztratil moral, kdy jsem nedokazal ani po 100 red mapach dotahnout posledniho guardiana, protoe ne a ne padnout to co jsem potreboval :)

Ale bavi me to tak porad vic, ta radost z lepsiho kusu gearu mesic ve hre je bomba :D Ale ma to i svy bolesti.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    OTAVA: mas tam pozvanku do guildy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam