• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: 96 tak to gratz!!! Ja sem na tom prabidne den pred zacatkem ligy mi odeslo pc, takze nez sem poridil novej do toho honicka v praci tak bylo 14 dnu v haji. Mno mam skluz jak prase, musim stim nejak pohnout, ale kde na to vzit cas to nevim :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: zatim nevim, vcera jsem dal level 96 a chvili ted budu testovat, nez zacnu zase expit - nicmene je jasny, ze je treba si najit vhodnou cenovou hladinu, a pak na tom levelu postupovat vodorovne. Smerem dolu to zdrazuje cca o sulfit za level, a ty packy jsou sice vetsi, ale taky mnohem nebezpecnejsi. Kazdopadne mapam se nevyhnes, to je jasny, jen to chce najit nejakej ekonomickej model - ale v dole jich pada tolik, ze by sebeudrzitelnost nemela byt problem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jeden tab za 5 dolaru, to asi dam.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ok, kouknu kolik stoji nejaky ten tab, diky
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    OTAVA: Buď si pořídíš alespoň jeden premium stashtab a nebo přes další appku která se jmenuje Acquisition. Ale přiznám se že nevím jak moc ještě funguje a jak funguje s ofiko sítí GGG, s poe.trade ano. Guide například tady: https://www.youtube.com/watch?v=HeqU9jkWRy0
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ok, ucet fixnuty, jak muzu nabidnout predmet na prodej prosim ?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tvl ty to stim Delvem slusne matlaj, vcera kdyz sem skoncil tak me cesta k dalsimu bodu co sem chtel stala 40 sulfitu, ted 270 to jako myslej vazne ? :D ja nechci behat v mapach ktery znam nazpamet, nudej me a jeste dropujou uplne na pytel. Nvm jak ty Evile, ale muj plan na lvl 100 asi timto pada, protoze v mapach to delat nehodlam a důl ted dojebali do nepouzitelnosti.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    uz jsem jim napsal, to jsem zvedavej.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    support@grindinggear.com
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mel jsem ucet z buh vi kdy, prihlasoval jsem se pres klienta, emailova adresa otava@email.cz
    Nemohl jsem se prihlasit na webovy stranky tak jsem dal vytvorit novy ucet s dal jsem tam stejnou emailovou adresu. ted se muzu prihlasit tou emailovou adresou do klienta i do webovych stranek ale neni tam zadny charakter.

Da se nejak zjistit jestli muj ucet Pango_Pango existuje a jak se na nej prosim prihlasim ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ha ha asi jsem prisel o celej ucet
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jak presne mzuu inzeorvat veci na poe.trade prosim?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    trasde skript mi ukazuje u kazdyho druhyho zlutyho predmetu ze stoji aspon jeden chaos.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: me by stacilo kdyby to casove bylo 50/50, ale vycistit mapu trva nekolik minut, klidne 5-10, kdezto probehnout stredni delve, kde spotrebuju to co jsem natezil, trva tak minutu az dve.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Je blby, ze hraci by chteli bejt co nejmin v mapach a co nejvic v Delve, a to asi GGG nechce... :-( Kazdopadne bych minimalne dal nejakou vetsi sanci na vic hromadek v mape, nebo zarucenej min. pocet pro red/corrupt/etc.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jako nezlepsili to. Ani s T16 mapama nedelvuju vic proste, je to nakokot. Ted jsem si zabehl sadu tri map, jedna hromadka dava cca 1000 - 1300, plus minus quant, oproti cca 200 - 250 pred tim. jenze tam kde me stal jeden malej usek ~150, tak ted stoji 600!! takze sorry jako, jedine ceho dosahli je to, ze farmit quarry je bezpredmetne, ale ani s t16 mpama to neni lepsi.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Naštěstí jsem šel spát dřív než ten patch večer naběhl, ale koukám že ten shitstorm byl asi na redditu obzvláště výživný...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Development Manifesto - Delve Costing Changes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2223905
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele uz je nejakej rebalance, to bylo super rychle :-)) si nemuzu precist ranni Manifesto, protoze je maintenance, ale zjevne klicovej omyl byl - We were assuming that players were playing at approximately the equivalent depth in the mine that corresponded to the same difficulty in the atlas.

To jako ani ve snu teda, kdyz mam T16 je to svatek, a setrim si je na Shaper runy nebo Uber Elder umirani, urcite je nebeham kvuli sulfitu, ze jo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jo, bezi od pulnoci. Kvalita mapy to ovlivnuje hodne z toho base - nicmene mnohem vic to ovlivnuje, kolikrat Niko spawne, coz vypada zatim na cirej luck, stejne jako predtim... Uvidime, jdu spat, a zejtra si najdu nejakou hladinu cena/vykon, minimalne bude dobry, ze za tech 50k nekde nahore na hranici spawnu bossu pujde cestovat delsi dobu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: to uz jsou cisla z toho novyho patche?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam