• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: me by stacilo kdyby to casove bylo 50/50, ale vycistit mapu trva nekolik minut, klidne 5-10, kdezto probehnout stredni delve, kde spotrebuju to co jsem natezil, trva tak minutu az dve.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Je blby, ze hraci by chteli bejt co nejmin v mapach a co nejvic v Delve, a to asi GGG nechce... :-( Kazdopadne bych minimalne dal nejakou vetsi sanci na vic hromadek v mape, nebo zarucenej min. pocet pro red/corrupt/etc.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jako nezlepsili to. Ani s T16 mapama nedelvuju vic proste, je to nakokot. Ted jsem si zabehl sadu tri map, jedna hromadka dava cca 1000 - 1300, plus minus quant, oproti cca 200 - 250 pred tim. jenze tam kde me stal jeden malej usek ~150, tak ted stoji 600!! takze sorry jako, jedine ceho dosahli je to, ze farmit quarry je bezpredmetne, ale ani s t16 mpama to neni lepsi.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Naštěstí jsem šel spát dřív než ten patch večer naběhl, ale koukám že ten shitstorm byl asi na redditu obzvláště výživný...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Development Manifesto - Delve Costing Changes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2223905
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele uz je nejakej rebalance, to bylo super rychle :-)) si nemuzu precist ranni Manifesto, protoze je maintenance, ale zjevne klicovej omyl byl - We were assuming that players were playing at approximately the equivalent depth in the mine that corresponded to the same difficulty in the atlas.

To jako ani ve snu teda, kdyz mam T16 je to svatek, a setrim si je na Shaper runy nebo Uber Elder umirani, urcite je nebeham kvuli sulfitu, ze jo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jo, bezi od pulnoci. Kvalita mapy to ovlivnuje hodne z toho base - nicmene mnohem vic to ovlivnuje, kolikrat Niko spawne, coz vypada zatim na cirej luck, stejne jako predtim... Uvidime, jdu spat, a zejtra si najdu nejakou hladinu cena/vykon, minimalne bude dobry, ze za tech 50k nekde nahore na hranici spawnu bossu pujde cestovat delsi dobu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: to uz jsou cisla z toho novyho patche?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty jo ty ceny nevim - ve 15 mapach mam tak 1400 z Nika, a zatim jsem ho nemel dvakrat (smula)
    za corrupt osmimod hydru jsem dostal 1900
    ale 1 policko cesty na 300. patre stoji 1200
    to si jako v dole moc nezarajtuju asi?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak jelikoz ho hraju ,tak vim ze to je jak rika Julian (proto dusledne v delve vymetam ty gem mistnosti, ale zatim jen dva vaal 21 gemy, co zrovna nemaly cenu). Ale kazdopadne na zacatku ligy jsem ho koupil za tusim asi 3 ex jen.
    Jinak mi vubec prvne dneska padlo z Eldera Watcher's Eye, to jsem myslel ze me uz nepotka... :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHA1NDLER: jenze to je double corrupce, ta se da ted sehnat jen v delve, nahodny drop. mas normalni BV, tam muzes udelat vaalem z 20/20 idealne bud 21/20, 20/23 NEBO vaal bv 20/20. Driv sla udajne double corrupce v templu, ale to ted neni. Dokonce jsem videl i nejakej tripple corrupt gem, vaal verze 21/23.

CHA1NDLER: to me tez napadlo, ale pozde. pouceni do pristi ligy.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja svuj prvni exalt tuhle ligu investoval do inpulsy, ktera v zacatku stala skoro 2 ex, kdyz jsem ji koupil za 1.8 tak jsem si rikal jakej jsem udelal dobrej deal a dneska je za 35c :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Predminulou ligu nic, minulou ligu mi droplo asi 5 exa. Tuhle ligu dropl zatím jeden, tak sem se ho ještě s 80c navrch radši hned zbavil za moc pěkně rolnutou Lorewave :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem taky bez exa/divine dropu. Je to prsotě blbá náhoda. V incursion mi prnví exa dropnul někdy kolem 55 levelu a než jsem došel ke žlutejm mapám, měl jsem jich asi pět. :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    JULIAN: no bota jsem taky kdysi hooooodne davno mel, ale na jinym uctu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GURBON: vsak nekde psali ze prej kdyz detekujou bota, tak misto aby ho hned zabanovali (coz akorat povede ke znovuvytvoreni, pac F2P) tak mu jen brutalne nerfnou drop. Evidentne te potkalo to same :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    .... kdyz nad tim tak premyslim, mozna je to od doby co jsem vyhral ty hnusny bodliny a nahlasil bug ze moje kridla vypadaj hnusne a nejsou to kridla :DD
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: by me zajimalo co delam spatne. 0 Ex a 2 Div za 92,5 lvl. A uz je to fakt dlouhodoby. Mozna me ceka mirror? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tohle zatim rekordni liga, uz mam 7 ex z dropu a 10 divine :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: gratz!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GURBON: porad je to o 80 chaosu vic :D ja osobne uz nasel ex tak 5, tuhle ligu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam