• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: na druhou stranu, Abaxoth challenge uz mam tuhle ligu splnenej, a vubec jsem si ji nevsimnul, proste jsem jen stal v houfu potvor a mackal lahve... takze mozna bych ani neutika! :-)

btw tohle je peknej navod, teda pokud nekdy Aula vubec najdu
    [3.4] Aul, Crystal King Mechanics and challenge guide
    https://www.youtube.com/watch?v=pZUHIUsT5xM
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Hlavne utikas proto abyses zregeneroval a to v temnote moc nefacha :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: zaklad je si pri stahovani Neversink filtru zaskrtnout "nikdy neschovavat mapy", protoze defaultne se mapy o tusim 6 levelu niz vubec neukazujou - coz mi prijde jako jedine vysvetleni jako muzes nemit Cells :-) Ja teda uz ani nevykupuju Zanu, krome map co mam shaped, a mam od vseho bileho 10+.
    Kazdopadne pomoci orbu jsem vytocil vsechno z red co jsem nemel, takze uz mam full 5 sextantu, a tohle je snad uplne prvni liga, kdy jsem zadnou mapu nemusel koupit. Takze system funguje! :-)

GORDHART: harbingery v dolech nechces, i ta parta jak jede 2000 depth psala, ze je vynechava, ted jsem je otevrel na 300. a chapu proc :-) je to proste takovej ten velkej portal jako je v harbinger mape, a z nej vylejzaj dalsi a dalsi. Stejne nebezpecny jsou beyondi v dolech, protoze mas vetsinou omezenej prostor a vsude kolem je tma, a kdyz ti zrovna spawne Abaxoth, tak good luck s utekem do temnoty... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Já si právě tu poslední do tieru nechával až od čtyřky, kdy mi teprvě došlo, že je to na to dobrý. Ale jak sjem ten začátek jel dost zhruta a hlavně delvoval, tak mi vůbec nedšlo, jak moc je ta odměna dobrá věc :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Já mám prostě jinou zkušenost, zřejmě mi bylo RNG nakloněnější, dodělal jsem díky tomu dobře deset map. Na poslední na tieru si nechávám Zanu po splnění shaper mapy.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Imho to funguje uplne stejne jako harbinger orby - je to RNG, na to co mas a nemas completed to sere. Jako v trade lize to nema moc smysl, koupit t1-t10 mapu vyjde levneji nez rollovat zanu za chaos a zrat pritom mapy, ale v SSF ci nejake self-imposed limitaci, proc ne. Ja s tim mel v SSF ze zacatku tehle ligy docela uspech, nektery ty mapy co nejdou 3:1 tradovat bych bez toho nedal, nepamatuju si kolik pokusu jsem na to vypotreboval, ale dorolloval jsem tak chybejici leylines a phantasmagoriu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: harbindery v dolech jsem zatím (220+ delve) ani neviděl.

A jak říká SKUNK23, fakt to nedává ty chybějící.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Hele já to zkusil asi tak 15 x a z toho 13 to dalo mapy co uz mam. Za mne nepouzitelne.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Naopak, mělo by to házet mapy které člověk ještě nemá otevřený, stejně jako dropy. Pomáhá udělat harbingery v dolech, plus dělám každého harbingera v rámci zany pokud to není rippy mapa a nebo nejsou naproti tomu breaches nebo unique mapa
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JULIAN: T3 map je hodně. Zkoušel jsem to asi na 10 pokusů v době, kdy mi těch map na tomhle tieru chybělo víc a přijde mi, že to víc hází mapy, který člověk už má otevřený.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Co takhle zkoušet točit Zana "alternate of same tier"? Na t1 až T10 jen ale je to na většině tieru kolik šance, 1:4 max?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Mě třeba chybí burial chambers a už jsem ezignoval na bonusovej sextant a bílý mapy, protože mi ta mapa prostě nikdy nepadne :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Jen tak pro pobavení. Mam influzi od shapera na Arid lake proběham tunu map, Zana deily, smelim mapy s lidma z guildy ale arid nikdo nikde(tak 8 dni). Nakonec se stane zazrak a kamosovi dropne... hurej :) probehnu ji a dalsi kam se ten kokot presune je na Cells a hadejte kolik Cells mi droplo a vsem lidem z guildy od zacatku ligy, samozrejme 0. Nekdy ggg podeziram, ze pro vlastni pobaveni u toho drepej a vymejslej jak nejvtipneji zaskodit. :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já se včera dostal do 220 a asi si fakt budu muset začít vybírat trasu. To, že moby ignorujou temp chains a hinder, se ukazuje jako fakt zásadní problém mojí obrany. Nebo 100% inc aoe u těch blbejch pavouků, co vybuchujou - už zase se ukazuje, že největší problémy v poe mi dělají monstra s on death effectem :/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ja jsem mel v planu jet tesne pod 270, aby padali t16 mapy, pac kdyz uz jsem se tak snazil tak ten atlas nechci uplone zahodit. Ale nejak me to prestalo bavit :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: eh, jsem trapne zjisil, ze 3. boss je od 250. patra, a to je presne ta hranice 81/82, po ktere uz i tak jedu, takze ty dva plany jsou vlastne jeden... :-)

Takze alternativni plan by mohl byt zkusit najit lvl 1/2 bosse na jejich minimalni urovni, tam by cestovani melo byt vyznamne lacinejsi - plus je stejne potreba projet co nejvic plochy dolu kvuli challengi na fossil defendery.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to nevim, protoze jsem dosel jen na 315 :-) ale neprislo mi, ze by byly nejaky lepsi dropy. Takze aktualne jedu na zone level 82 tesne pod 81 do strany, a vyzobavam zajimavy mista, coz je ekvivalent map T15 a prijde mi to jako rozumnej kompromis na exp/hod.

S tim, ze realne uvazuju, ze az dam level tak pojedu na ferovku do strany na takovy minimalni urovni, kde muzou bejt vsechny 3 bossove, coz bude pro zmenu nejlepsi na vzdalenost/hod. V planu challenge mi totiz vychazi, ze potrebuju na 36 udelat alespon 2, ve kterych bossove jsou. Udajne navic jde na bosse mit neomezeny pocet pokusu na challenge, pokud ti ho otevira nekdo jinej, takze si zatim jen zapisuju souradnice dungu, a pak to vymenime. Tj. ten, co ma dung na mape, tam dojede vozejkem, pozve te, ty jdes dovnitr a on jde pryc. Tak se to jemu nepslni, a muze jit znova (znova plati cestu), ale pokud to das, nepadnou ti zadne itemy - ale muzes plnit challenge.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak mi na ssf padla druhá shavrona. Ne, že bych měl šanci nějakej lowlife build udělat... :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: 96 tak to gratz!!! Ja sem na tom prabidne den pred zacatkem ligy mi odeslo pc, takze nez sem poridil novej do toho honicka v praci tak bylo 14 dnu v haji. Mno mam skluz jak prase, musim stim nejak pohnout, ale kde na to vzit cas to nevim :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EXI: ale to uz je stary, ty zmeny uz probehly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam