• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EXI: ale to uz je stary, ty zmeny uz probehly
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EXI: tweet kde?
    EXI
    EXI --- ---
    SKUNK23: me pobavily patch notes.. 4 zmeny tykajici se sulphitu a 650MB ke stazeni :] a ted zas tweet ze to budou opet menit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: zatim nevim, vcera jsem dal level 96 a chvili ted budu testovat, nez zacnu zase expit - nicmene je jasny, ze je treba si najit vhodnou cenovou hladinu, a pak na tom levelu postupovat vodorovne. Smerem dolu to zdrazuje cca o sulfit za level, a ty packy jsou sice vetsi, ale taky mnohem nebezpecnejsi. Kazdopadne mapam se nevyhnes, to je jasny, jen to chce najit nejakej ekonomickej model - ale v dole jich pada tolik, ze by sebeudrzitelnost nemela byt problem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jeden tab za 5 dolaru, to asi dam.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ok, kouknu kolik stoji nejaky ten tab, diky
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    OTAVA: Buď si pořídíš alespoň jeden premium stashtab a nebo přes další appku která se jmenuje Acquisition. Ale přiznám se že nevím jak moc ještě funguje a jak funguje s ofiko sítí GGG, s poe.trade ano. Guide například tady: https://www.youtube.com/watch?v=HeqU9jkWRy0
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ok, ucet fixnuty, jak muzu nabidnout predmet na prodej prosim ?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tvl ty to stim Delvem slusne matlaj, vcera kdyz sem skoncil tak me cesta k dalsimu bodu co sem chtel stala 40 sulfitu, ted 270 to jako myslej vazne ? :D ja nechci behat v mapach ktery znam nazpamet, nudej me a jeste dropujou uplne na pytel. Nvm jak ty Evile, ale muj plan na lvl 100 asi timto pada, protoze v mapach to delat nehodlam a důl ted dojebali do nepouzitelnosti.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    uz jsem jim napsal, to jsem zvedavej.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    support@grindinggear.com
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mel jsem ucet z buh vi kdy, prihlasoval jsem se pres klienta, emailova adresa otava@email.cz
    Nemohl jsem se prihlasit na webovy stranky tak jsem dal vytvorit novy ucet s dal jsem tam stejnou emailovou adresu. ted se muzu prihlasit tou emailovou adresou do klienta i do webovych stranek ale neni tam zadny charakter.

Da se nejak zjistit jestli muj ucet Pango_Pango existuje a jak se na nej prosim prihlasim ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ha ha asi jsem prisel o celej ucet
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jak presne mzuu inzeorvat veci na poe.trade prosim?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    trasde skript mi ukazuje u kazdyho druhyho zlutyho predmetu ze stoji aspon jeden chaos.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: me by stacilo kdyby to casove bylo 50/50, ale vycistit mapu trva nekolik minut, klidne 5-10, kdezto probehnout stredni delve, kde spotrebuju to co jsem natezil, trva tak minutu az dve.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Je blby, ze hraci by chteli bejt co nejmin v mapach a co nejvic v Delve, a to asi GGG nechce... :-( Kazdopadne bych minimalne dal nejakou vetsi sanci na vic hromadek v mape, nebo zarucenej min. pocet pro red/corrupt/etc.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jako nezlepsili to. Ani s T16 mapama nedelvuju vic proste, je to nakokot. Ted jsem si zabehl sadu tri map, jedna hromadka dava cca 1000 - 1300, plus minus quant, oproti cca 200 - 250 pred tim. jenze tam kde me stal jeden malej usek ~150, tak ted stoji 600!! takze sorry jako, jedine ceho dosahli je to, ze farmit quarry je bezpredmetne, ale ani s t16 mpama to neni lepsi.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Naštěstí jsem šel spát dřív než ten patch večer naběhl, ale koukám že ten shitstorm byl asi na redditu obzvláště výživný...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam