• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Covece ja sem si kupoval tuhle ligu watcher za 10c. Ty staty fakt delaj hrozne moc. Aktualni cena http://poe.trade/search/haruarutarekik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tak skoro kazdej stat si tam najde zajemce aspon za par exa, ne? :) Jsem pak jeste rychle probehnul Shapera, jak jsem byl v razi a chtel jsem toho vyuzit, prvne bez smrti, a tam mam zatim za dva runy bilanci eye + lahev, takze dobry. Ale mam pocit, ze vydelavat konzistentne na tom jde, jen kdyz prodavas ty killy... nebo nejakym zazrakem dokazes udrzet sam prisun T16. Kazdopadne mam jeste dva cele sety a dalsich asi 20 guardian map, co jsem nasbiral v Delve na ceste na level 97, tak uvidime jak dlouho mi to vydrzi.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: me z toho prutahu zrovna eye padlo, ale takovej shit jsem ani nevedel ze muze narollovat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Uber Elder down, muj prvni pokus vubec, byt az na posledni portal, bo jsem po prvni smrti hrozne zpanikaril :-)
    az na to, ze kamosi tam vsichni dropujou watcher's eye za 20ex, a me padnul prsten za 8c, klasika
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: na druhou stranu, Abaxoth challenge uz mam tuhle ligu splnenej, a vubec jsem si ji nevsimnul, proste jsem jen stal v houfu potvor a mackal lahve... takze mozna bych ani neutika! :-)

btw tohle je peknej navod, teda pokud nekdy Aula vubec najdu
    [3.4] Aul, Crystal King Mechanics and challenge guide
    https://www.youtube.com/watch?v=pZUHIUsT5xM
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Hlavne utikas proto abyses zregeneroval a to v temnote moc nefacha :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: zaklad je si pri stahovani Neversink filtru zaskrtnout "nikdy neschovavat mapy", protoze defaultne se mapy o tusim 6 levelu niz vubec neukazujou - coz mi prijde jako jedine vysvetleni jako muzes nemit Cells :-) Ja teda uz ani nevykupuju Zanu, krome map co mam shaped, a mam od vseho bileho 10+.
    Kazdopadne pomoci orbu jsem vytocil vsechno z red co jsem nemel, takze uz mam full 5 sextantu, a tohle je snad uplne prvni liga, kdy jsem zadnou mapu nemusel koupit. Takze system funguje! :-)

GORDHART: harbingery v dolech nechces, i ta parta jak jede 2000 depth psala, ze je vynechava, ted jsem je otevrel na 300. a chapu proc :-) je to proste takovej ten velkej portal jako je v harbinger mape, a z nej vylejzaj dalsi a dalsi. Stejne nebezpecny jsou beyondi v dolech, protoze mas vetsinou omezenej prostor a vsude kolem je tma, a kdyz ti zrovna spawne Abaxoth, tak good luck s utekem do temnoty... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Já si právě tu poslední do tieru nechával až od čtyřky, kdy mi teprvě došlo, že je to na to dobrý. Ale jak sjem ten začátek jel dost zhruta a hlavně delvoval, tak mi vůbec nedšlo, jak moc je ta odměna dobrá věc :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Já mám prostě jinou zkušenost, zřejmě mi bylo RNG nakloněnější, dodělal jsem díky tomu dobře deset map. Na poslední na tieru si nechávám Zanu po splnění shaper mapy.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Imho to funguje uplne stejne jako harbinger orby - je to RNG, na to co mas a nemas completed to sere. Jako v trade lize to nema moc smysl, koupit t1-t10 mapu vyjde levneji nez rollovat zanu za chaos a zrat pritom mapy, ale v SSF ci nejake self-imposed limitaci, proc ne. Ja s tim mel v SSF ze zacatku tehle ligy docela uspech, nektery ty mapy co nejdou 3:1 tradovat bych bez toho nedal, nepamatuju si kolik pokusu jsem na to vypotreboval, ale dorolloval jsem tak chybejici leylines a phantasmagoriu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: harbindery v dolech jsem zatím (220+ delve) ani neviděl.

A jak říká SKUNK23, fakt to nedává ty chybějící.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Hele já to zkusil asi tak 15 x a z toho 13 to dalo mapy co uz mam. Za mne nepouzitelne.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Naopak, mělo by to házet mapy které člověk ještě nemá otevřený, stejně jako dropy. Pomáhá udělat harbingery v dolech, plus dělám každého harbingera v rámci zany pokud to není rippy mapa a nebo nejsou naproti tomu breaches nebo unique mapa
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JULIAN: T3 map je hodně. Zkoušel jsem to asi na 10 pokusů v době, kdy mi těch map na tomhle tieru chybělo víc a přijde mi, že to víc hází mapy, který člověk už má otevřený.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Co takhle zkoušet točit Zana "alternate of same tier"? Na t1 až T10 jen ale je to na většině tieru kolik šance, 1:4 max?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Mě třeba chybí burial chambers a už jsem ezignoval na bonusovej sextant a bílý mapy, protože mi ta mapa prostě nikdy nepadne :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Jen tak pro pobavení. Mam influzi od shapera na Arid lake proběham tunu map, Zana deily, smelim mapy s lidma z guildy ale arid nikdo nikde(tak 8 dni). Nakonec se stane zazrak a kamosovi dropne... hurej :) probehnu ji a dalsi kam se ten kokot presune je na Cells a hadejte kolik Cells mi droplo a vsem lidem z guildy od zacatku ligy, samozrejme 0. Nekdy ggg podeziram, ze pro vlastni pobaveni u toho drepej a vymejslej jak nejvtipneji zaskodit. :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já se včera dostal do 220 a asi si fakt budu muset začít vybírat trasu. To, že moby ignorujou temp chains a hinder, se ukazuje jako fakt zásadní problém mojí obrany. Nebo 100% inc aoe u těch blbejch pavouků, co vybuchujou - už zase se ukazuje, že největší problémy v poe mi dělají monstra s on death effectem :/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ja jsem mel v planu jet tesne pod 270, aby padali t16 mapy, pac kdyz uz jsem se tak snazil tak ten atlas nechci uplone zahodit. Ale nejak me to prestalo bavit :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: eh, jsem trapne zjisil, ze 3. boss je od 250. patra, a to je presne ta hranice 81/82, po ktere uz i tak jedu, takze ty dva plany jsou vlastne jeden... :-)

Takze alternativni plan by mohl byt zkusit najit lvl 1/2 bosse na jejich minimalni urovni, tam by cestovani melo byt vyznamne lacinejsi - plus je stejne potreba projet co nejvic plochy dolu kvuli challengi na fossil defendery.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam