• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Private liga? :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Na SSF hraješ zásadně jinak.

Nejprve rozjedeš nějaký startovní build a buď se s dalšíma buildama přizpůsobíš dropům a nebo přizpůsobíš strategii tomu co chceš.
    Farmit konkrétní itemy je dneska hodně snazší. Divination karty a možnost si přizpůsobit atlas a mapy co ti dropujou umožňujou skoro cokoliv, ale chce to čas.

Na další ligu plánuju rozjet ne ssf, ale hrát ssf style. Chci si užít hru v partě a vyměňovat itemy s kámošema bez wjisper tradu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: Tak ssf se hraje obráceně. Hraješ buildy, na který ti padly předměty.

Za mě je to třeba mnohem zajímavější vývoj, protože mě to nutí dýl zůstat u jednoho charakteru (tudíž se dostanu dál, protože mám ve hrách obvykle pozornost akvarijní rybičky), nemusím se stresovat meta buildama a vyděláváním currency. Zatím jsem se v ssf ligách dostal ve hře dál, než v jakýkoliv trade lize :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ty karty byly do setu tri. Takze pokud to nebude moc clovek koupit a bude nejaky predmet nutne potrebovat, tak se to zmeni na sileny grind jednotlivych itemu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARTMAN: Jasny, ja jenom ze jsem cetl prispevky jak nekdo grindoval jednu mapu 300x aby mu padla nejaka karta na predmet a nic.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    OTAVA: ssf je liga kde pokud vim muzes kdykoliv prejit do normal ligoveho modu proste tim ze udelas trade
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pokud nebude moznost trade, tak to bude fakt pro nolifery, protoze drop rate nektereych predmetu je strasne nizka. Jako proste neslozis build no.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: Mozna to bylo jenom zbozne prani, ted se to resi externe, coz teda dost blby.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: To by imho naznačili víc dopředu, protože je to zrovna jedná z věcí, která by tu hru hodně změnila (a řeší se to už prakticky od začátků hry).
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A nema od 3.5 byt nejaky in game trziste ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me se jako zalibilo hrat s headhunterem, takze ted musim hrat trade a navic rychle zacit campit uber eldera, abych na nej vydelal... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já rozjedu ssf od nové ligy, trade uz me se..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    já už jedu jenom ssf :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Já ssf zkoušel ale zjistil jsem že na to nemám nervy ani čas
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Je tu nekdo kdo bude hrat dalsi sezonu SSF nebo vsichni jedete trade ?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    OTAVA: nevim co do truhly davas, ale ted uz to asi nikoho nevytrhne :D
    Ale taky to necemu neuskodi..
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAVA: te musej mit lidi v gilde fakt radi...

OTAVA: pokud nastartujes v nove lize, tak ano. Ale stara postava ti zustava, jen se presune na default ligu (Standard v tvem pripade rek bych)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    chapu to spravne ze na zacatku novy ligy zaciname komplet od zacatku?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    padnul mi druhy exalt, skoda ze liga za chvili konci.
    nshazal jdem do guildovni bedny nejaky dalsi unique itemy, enjoy.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    tyve tenhle typek ma asi hodne casu :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam