• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak dik :/
    Ted jste me nahlodali abych zkusil taky SSF prezto ze celou dobu vim, ze to sezere nepomerne vic casu a navic to vyzaduje naklonost RNG, kterou dlouhodobe postradam.
    Je ale fakt, ze na PoE me nejvic vzdy bavilo vymejslet novy zpusoby jak se dostat dal, a poslednich nekolik lig jsem jel stylem " neco obslehnu, trochu si to upravim a hlavne ze to sunda aspon ty 4 kokoty ke konci"

kdyz uz jste tak podly, poradite mi aspon jak to udelat aby clovek neskoncil v klasicky pasti tyhle hry ( ve ktery jsem se svyma pokusama o buildy skoncil mnohokrat) a nemelo to funkcnost jen do urcityho lvl ( obvykle 70-85 a najednou to dal neslo). Hraju to od bety, takze rady typu full res/hodne HP a pod me vazne nezajimaj.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EXI: vsak urcite. Ja osobne bych se bez tradovani obesel, ale proste levlit vic jak jednu postavu za sezonu je pro me porod. Mona bych to na SSF i zkousnul (jsou buildy co nepotrebuji zadne specificke vecii), ale s tou co jsem mel pro Delve to bylo uplne naprd v dole. Mozna tomu dam jeste jednu sanci priste, uvidime co bude za mechaniku
    EXI
    EXI --- ---
    JULIAN: jasne, kazdej at si hraje jak ho to bavi :] me na ssf bavi bejt kreativni s tim co mam, pouzivat currency jen na crafteni. obchodovani nemam rad a v parte nehraju (bavil by me support, ale to jsem pak zavislej na tom, ze jsou ostatni online a chteji se mnou hrat)

starter buildu jsou mraky a zpusobu jak si uzit levelovani je taky hafo - ja pokazdy leveluju jinak :]
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Jo jsou to dva ruzny pristupy, ja se prave jeste nerozhodl jestli budu hrat trade nebo SSF tak se ptam. Taky by me zajimalo jaka bude hlavni mechanika pristi sezony coz zatim nevime.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Privatni ligy jsou treba pro to, kdyz chces udelat soutez na BLAMPT apod. nebo nejaky specialitky :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: private liga mi fakt prijde jako zajimava treba jen pro nejakou partu streameru, jinak uplne jako nevidim ten smysl... jenze lidi, co to hrajou fakt hodne, se ani nepotrebujou takhle separovat, staci se podivat na top SSF hrace rekneme po tydnu, vetsinou maji lepsi equip nez ja v trade na konci ligy... :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GORDHART: osobne mi prijde zbytecne platit penize za privatni ligu, kdyz ti to neumozni naprosto nic co by sis nemohl sam omezit v trade lize.

JANDOS: misto pulky casu na poe.trade travis pulku casu levlenim charakteru kde pouzivas casto ty stejne veci/skilly jako ty tri charaktery co jsi takhle levlil pred tim, protoze spousta buildu je hratelna treba az od lvl 50, 60 ci vic. Me treba uz to levleni skrz akt I az akt X dost leze krkem.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    OTAVA: Na SSF neskladas zadnej build z internetu. Prizpusobujes se tomu co ti pada a taky opravdu pouzivas orby a essence misto toho abys o vsem premejslel jako o currency. Prijde me to zajimavejsi nez travit pulku casu u poe trade apod. Samozrejme jestli je tvuj cil dostat se co nejdriv co nejdal tak SSF nehrajes.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Private liga? :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Na SSF hraješ zásadně jinak.

Nejprve rozjedeš nějaký startovní build a buď se s dalšíma buildama přizpůsobíš dropům a nebo přizpůsobíš strategii tomu co chceš.
    Farmit konkrétní itemy je dneska hodně snazší. Divination karty a možnost si přizpůsobit atlas a mapy co ti dropujou umožňujou skoro cokoliv, ale chce to čas.

Na další ligu plánuju rozjet ne ssf, ale hrát ssf style. Chci si užít hru v partě a vyměňovat itemy s kámošema bez wjisper tradu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: Tak ssf se hraje obráceně. Hraješ buildy, na který ti padly předměty.

Za mě je to třeba mnohem zajímavější vývoj, protože mě to nutí dýl zůstat u jednoho charakteru (tudíž se dostanu dál, protože mám ve hrách obvykle pozornost akvarijní rybičky), nemusím se stresovat meta buildama a vyděláváním currency. Zatím jsem se v ssf ligách dostal ve hře dál, než v jakýkoliv trade lize :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ty karty byly do setu tri. Takze pokud to nebude moc clovek koupit a bude nejaky predmet nutne potrebovat, tak se to zmeni na sileny grind jednotlivych itemu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARTMAN: Jasny, ja jenom ze jsem cetl prispevky jak nekdo grindoval jednu mapu 300x aby mu padla nejaka karta na predmet a nic.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    OTAVA: ssf je liga kde pokud vim muzes kdykoliv prejit do normal ligoveho modu proste tim ze udelas trade
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pokud nebude moznost trade, tak to bude fakt pro nolifery, protoze drop rate nektereych predmetu je strasne nizka. Jako proste neslozis build no.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: Mozna to bylo jenom zbozne prani, ted se to resi externe, coz teda dost blby.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: To by imho naznačili víc dopředu, protože je to zrovna jedná z věcí, která by tu hru hodně změnila (a řeší se to už prakticky od začátků hry).
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A nema od 3.5 byt nejaky in game trziste ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me se jako zalibilo hrat s headhunterem, takze ted musim hrat trade a navic rychle zacit campit uber eldera, abych na nej vydelal... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já rozjedu ssf od nové ligy, trade uz me se..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam