• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Hmm to mě nenapadlo, zkusim a dám pak info.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: aha jsem prehlidnul tu cast s minerem :) a nebudes mit dost dmg i kdyz to proste hodis rucne?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Jako zkusil sem uz vse co me napadlo i to co mi radis ty, problem je ze jedu minera s glacial cascade a ten bordel co to dela fakt nejde korigovat jednim smerem :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kdyz si stoupnes do rohu k tomu co zabijis, tak to glacialem musis dat, ne? tuplem kdyz rikas, ze to instantis
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Potreboval bych poradit, sem se hecnul ze dodelam aspon tech 24 challu. Schazi mi jeden posledni a nejpristupnejsi je asi pro me zabit 3x stejnej klon atziri a pak ji. Mno bezel sem ji uz asi 25 x. Problem je, ze pouzivam glacial cascade a klony ripnu vsechny na jednou insta. Nemate typ na nejakej singl taret gem co bych prohodil jen na tu husu abych to splnil ? Nebo nejaka dobra duse by mi ji ripla za mrskou uplatu ? Mam jeste 5 setu tusim :D Diky vsem za rady ci ochotu
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM:
    JULIAN:
    Tím že to vypadá, že se nám vrátí Cast on crit, tak si dokážu představit Cyclone/shield charge na pravý myši a max na bose flašky...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jako asi chápu že samostatně nejsou nic moc, ale dohromady to vypadá docela pěkně. Ještě tu auru (což půjde aplikovat na jakoukoli auru od 3.5, stejně jako jakýkoli jiný MTX aury) a podle mě to bude vypadat dobře.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny - plast za 36 docela nic moc teda :-(

Forum - Announcements - Betrayal Challenge Rewards and Hideout Migration Information - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2254746
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle se sestilinkuje :)

Is 30% better than 20% quality for linking?
    https://www.youtube.com/watch?v=SAcdtRUE0QQ
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NYRLEM: hledal jsem minulou ligu podobnej Lazy build, co mi z toho vyšlo dobře byly totemy a hlavně Blade vortex. Občas se zastavíš abys namackal stacky a jinak je to jen o movementu. A pak je tu righteous fire. Pokud bys ale chtěl být velkej lenoch, tak mrkni po poet's pen buildech, tam jen držíš tlačítko a děláš damage I movement :D nicméně tohle jsem osobně nezkoušel, začal jsem na to nakupovat itemy ale omrzelo mě grindit sulphite a celá liga dřív jak jsem se k tomu dostal
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Doporucite mi ci build pro lenocha? Posledni tri ligy jsem jel contagion/ed occultistu a rad bych si pro zmenu dal neco na max dve tlacitka, kde jedno je movement skill :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: me napadaly rychle 4, paxem dve dokoupil a tri dofarmil.. odchazel jsem 10 levelu nad zonou :]
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jo to teda zkousel v A4 ted uplne prvne v zivote, dal jsem tam asi 10 levelu, ciste kvuli vetsi sanci na Malachaie - a padla mi jedna karta... :)
    EXI
    EXI --- ---
    btw. ja tentokrat nafarmil tabulu uz v A4.. zajimavy je, ze mi to trvalo zhruba stejne jako v a9. a mohl jsem pak se svym nanicovatym gearem v pohode davat bossiky. uz i a8 dodre je pod kytkama. peknej kkt, dal mi pecku skoro za 3k. jeste ze mam 3.3k hp :D
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: neco na tom bude :) a navic nova liga za dverma...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to je proto, ze vsichni fakt vymreli :)
    EXI
    EXI --- ---
    taxem v ty raiz lize zase v aktu 8, doufam ze ted na konci neripnu; akorat je to tam jak po vymreni - raiz si udela vlastni ligu a pak radsi hraje dotu...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw tady i přiřazené názvy a tiery.
    The Atlas in Betrayal with names - quality and tiers. : pathofexile
    https://old.reddit.com/...fexile/comments/a1dawk/the_atlas_in_betrayal_with_names_quality_and_tiers/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz na druhy pohled, vlastne ono i ty ostatni T15 jsou mapy, co nenavidim - Abberath v Summitu (instanty od tech meteoru), v Desert Spring to zpomalovani v pisku, tam taky obcas vyrakvim, a v Prim Blocks ma bejt novej boss asi z Delve? To bude chtit nejakej hodne nesmrtelnej build tuhle ligu... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam