• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MRORANGE: jj, ale pokud chci vzit vicked ward a profane bloom, uz by s vile bastion nezbylo na ten novej nod pod void beacon .. a misto presence of chayula urcite chces mit impresence s cursou zdarma..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Nicméně pokud plánuješ ES, tak se většinou proti stun použiješ Vile bastion v rámci ascendancy a pak Presence of Chayula...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: kaoms řeší jakékoli zpomalení pod základní rychlost, plus Unwavering Stance, takže jak freez, tak i stun
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: zatim me nejvic laka winter orb kvuli stun a freeze imunite .. u BV nevim, zda jde postavit ciste na chaos dmg a musel bych vypustit stun imunitu z ascendancy (resi kaom roots freeze i stun?), abych mel tu novou pasivku na LL, neprerusitelnost regenerace a profane bloom
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: ještě pak mimo co psal york je uniq ring co dává 30% redukci reflectu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: muzes convertovat dmg to toho co neni reflect.
    Je pasek dyadan cosi co neguje phys dmg a zbyde ti jen ele a ele dmg vestionou dokazes taky sundat. u BV staci dat pryc gem a vymenit za jiny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ještě existujou i equipy, co reflect mitigujou, tuším je nějaký ring co redukuje podle toho na které ruce ho máš, a tak podobně.
    YORK
    YORK --- ---
    NYRLEM: Jedině mít na to imunitu z ascendancy. Má to buť elementalist witchka (na elemental damage), asassin shadow (na damage z critů) nebo slayer (na physical damage). Plus případně scionka si to od těchle tří vypůjčuje.

Pak je ještě možnost to poskládat ze stromu a z pantheonu, ale tam nevytáhneš 100%.

Poslední varianta je, mít fakt velkou redukci na typ damage, který dáváš (třeba dělat jen physical a mít fakt hodně velkej armor).

A nakonec univerzální volba - dávat jen chaos damage. Ten mapy nereflektují.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    uz uz jsem se chystal na blade vortex, ale ted me laka i winter orb a znova chaos dmg na occultistce .. chaos pekne boostli :D ale contagion ed potreti za sebou by me asi zabilo ..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    NYRLEM: Nechodit. :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: dik, myslel jsem, ze to je multiplikativni k spell dmg :)

este me napada jeden dotaz, je mozne se nejak branit ele reflectu nebo proste ty mapy nechodit?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: nejlip se to vzdycky overuje v poe.trade nez na wiki, treba u wand tady vidis, ze 168% je nejlepsi na prodej, plus teda jeste cold dmg to spells :)
    search results
    http://poe.trade/search/awosahanutekah
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: jo, protoze kazda zbran se spell damage se pocita i pro spell cold damage
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Existuje lepsi zbran pro cold based charakter nez Spine of the First Claimant z lvl 20? :)
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE: koukam ze se moc nezmenilo.. tri buildy co jsem si naklikal vcera jsou beze zmen :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: sakra :/ ja mam plany az do deviti
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem si ted nahodne vsimnul, ze narozdil od poslednich lig se tentokrat startuje ve 20 hodin naseho casu, nikoliv az 22! super :)
    YORK
    YORK --- ---
    Přemýšlím o winter orb totemech, pokud to teda půjde. Ale asi ne jako první char.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Chtěl jsem jet nějakej coch winter orb, ale ty brandy se mi taky líbí, asi to zkusím :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    The 1.4.117 update for Path of Building is now available, containing the passive tree for 3.5.

Other changes for 3.5 are still to come; I'll be working through them as quickly as I can. I might be able to get some skill gem additions/changes in before the Content.ggpk is made available, but I can't make any promises.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam