• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: To je přesně důvod proč jsem se rozhodl na occultistku prozatím vykašlat, dokud neuvidím jak moc op cold dot je. hvíli jsem uvažoval nad tou samou kombinací co řešíš ty teď, ale nakonec jsem se rozhodl že asi spíš ne. A i kdybych chtěl zkoušet nějakej novej skill, tak půjdu spíš do winter orbu a na to occultistka stejně ne.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MRORANGE: jj, ale pokud chci vzit vicked ward a profane bloom, uz by s vile bastion nezbylo na ten novej nod pod void beacon .. a misto presence of chayula urcite chces mit impresence s cursou zdarma..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Nicméně pokud plánuješ ES, tak se většinou proti stun použiješ Vile bastion v rámci ascendancy a pak Presence of Chayula...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: kaoms řeší jakékoli zpomalení pod základní rychlost, plus Unwavering Stance, takže jak freez, tak i stun
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: zatim me nejvic laka winter orb kvuli stun a freeze imunite .. u BV nevim, zda jde postavit ciste na chaos dmg a musel bych vypustit stun imunitu z ascendancy (resi kaom roots freeze i stun?), abych mel tu novou pasivku na LL, neprerusitelnost regenerace a profane bloom
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: ještě pak mimo co psal york je uniq ring co dává 30% redukci reflectu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: muzes convertovat dmg to toho co neni reflect.
    Je pasek dyadan cosi co neguje phys dmg a zbyde ti jen ele a ele dmg vestionou dokazes taky sundat. u BV staci dat pryc gem a vymenit za jiny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ještě existujou i equipy, co reflect mitigujou, tuším je nějaký ring co redukuje podle toho na které ruce ho máš, a tak podobně.
    YORK
    YORK --- ---
    NYRLEM: Jedině mít na to imunitu z ascendancy. Má to buť elementalist witchka (na elemental damage), asassin shadow (na damage z critů) nebo slayer (na physical damage). Plus případně scionka si to od těchle tří vypůjčuje.

Pak je ještě možnost to poskládat ze stromu a z pantheonu, ale tam nevytáhneš 100%.

Poslední varianta je, mít fakt velkou redukci na typ damage, který dáváš (třeba dělat jen physical a mít fakt hodně velkej armor).

A nakonec univerzální volba - dávat jen chaos damage. Ten mapy nereflektují.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    uz uz jsem se chystal na blade vortex, ale ted me laka i winter orb a znova chaos dmg na occultistce .. chaos pekne boostli :D ale contagion ed potreti za sebou by me asi zabilo ..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    NYRLEM: Nechodit. :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: dik, myslel jsem, ze to je multiplikativni k spell dmg :)

este me napada jeden dotaz, je mozne se nejak branit ele reflectu nebo proste ty mapy nechodit?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: nejlip se to vzdycky overuje v poe.trade nez na wiki, treba u wand tady vidis, ze 168% je nejlepsi na prodej, plus teda jeste cold dmg to spells :)
    search results
    http://poe.trade/search/awosahanutekah
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: jo, protoze kazda zbran se spell damage se pocita i pro spell cold damage
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Existuje lepsi zbran pro cold based charakter nez Spine of the First Claimant z lvl 20? :)
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE: koukam ze se moc nezmenilo.. tri buildy co jsem si naklikal vcera jsou beze zmen :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: sakra :/ ja mam plany az do deviti
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem si ted nahodne vsimnul, ze narozdil od poslednich lig se tentokrat startuje ve 20 hodin naseho casu, nikoliv az 22! super :)
    YORK
    YORK --- ---
    Přemýšlím o winter orb totemech, pokud to teda půjde. Ale asi ne jako první char.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Chtěl jsem jet nějakej coch winter orb, ale ty brandy se mi taky líbí, asi to zkusím :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    The 1.4.117 update for Path of Building is now available, containing the passive tree for 3.5.

Other changes for 3.5 are still to come; I'll be working through them as quickly as I can. I might be able to get some skill gem additions/changes in before the Content.ggpk is made available, but I can't make any promises.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam