• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: myslim ze v zakladne tam jezdi jen jako fluf, staci zabit vsechno co ma nohy :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: slo v zakladne zabranit prejezdu tech karavan? se mi to nepovedlo ani jednou, a nebylo mi jasny co mam zabit...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: ne jen ten :D vsechno je dole. Pry pocty lidi neustale rostou.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jo, vidím že spadl celej NA realm :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    sem tam trochu pada realm, maji tam hlasku ze maji o 50% vic lidi nez kdy predtim
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: zatim dobry :D Jedu si takovy pohovy tempo :D
    Veil mody jsou zajimavy, odhalovani je novy a je to celkem sranda.

Syndicati budou asi hodne tuhy v mapach.. ale uz jsem navstivil i jednu zakladnu a celkem cajk.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak jak vám to šlape? :D čekám na grafárnu. může dorazit dneska nebo za týden :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm koukam unnatural instinc 20ex, tak to nemusim chvatat do map dokud je lacinej :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vsechny novy craftici mody - doufam ten crafting stroj bude k mani nejak rozumne brzo :)

Crafting Bench - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Crafting_Bench
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    mathil uz je ready :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    challenge uz jsou videt na webu v accountu
    EXI
    EXI --- ---
    no a hodne by me zajimal ten Winter Orb, jsem zvedavej jesli budes potrebovat njk projectil boosty (GMP, pierce..). pokud by to fachalo s BV setupem a inquisitorem, bylo by to fajn
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Tak právě, tohle mi padnout na začátku ligy, tak ji mam zkaženou že nebudu mít co dělat :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: RNG depleeted :P
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: dva linky a jeden chance :D neco na ssf standartu pri uklidu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    jedna meziligovka

EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: no tak jsem kecal.. s atziri flaskou mam 660k. mel jsem tam navic frenzy charges a hatred (dokud nenajdu essence worm nebo elder ring s warlord's mark on hit, tak hatred nepojedu). no a tobe jsem ubral 30k (mas aktivni leech). ne ze by to bylo podstatny, ale rad si hraju s PoBem no :D

muj pob
    tvuj pob
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: myslim ze to pocita.. zaskrtl jsem "use siphoning charges" v konfiguraci a dps se podstatne zvedlo (o 180k)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Hele krome nebulochu a jewelu je to celkem ok, ale ty uniq jewely mi taky zadny nepadli - nikdy ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam