SKUNK23: zalezi na tom, co od toho chces. Kdyz se snasej dobre, tak si chodej vzajemne na pomoc. Kdyz se nemaji radi, tak naopak pomuzou tobe - priznavam ale, tohle jsem jeste nevidel, coz dost souvisi s tim, ze to je v mapach docela tezky, takze nemam uplne cas mouseover pres mapu a hledat, jestli mi nekdo nepomaha... :-) Ale je na to challenge.
Pro otevreni jejich hideoutu je ale podstatne, jakej bonus chces, takze kdyz nastradas dostatek informaci, abys tam mohl jit, tak jeste muzes pockat par setkani, a poprehazovat si ty bonusy. Cilem je, aby pri otevreni hideout mu jich prislo na pomoc co nejvic, protoze za kazdeho tam bude pak ta jedna mistnost s jeho truhlou. A nektery jsou o MOC lepsi nez jiny. Co kdo ma naznacuje takovej ten cernou kurzivou psanej vykrik pod jeho portretem. Kazdopadne se mi zatim nepovedlo vic jak dva, tam uz nechodi podle toho propojeni pratelstvim, ale podle prislusnosti k tomu safehouse, coz je takova ta ne moc viditelna ikona v levem hornim rohu portretu. Takze treba tady na mem obrazku to je Cameria a Leo.