• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ORBIT: aale jenom takova blbost, ze musis 2700x kliknout abys dostal 6-link :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JANDOS: co to ma byt za screen shot?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Bound fossil pro minion dmg a pristine pro dmg on full life.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Totalne silena zbran, jak tam typek dostal ty dva prvni mody? Jde to nejak pres kramy z delve, ale to redukovani na prave tyhle dva musi byt hrozne drahe, ne? Waggle na hc ..

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: dej jich tam najednou 6
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Funguje to, ale musíš to nejdřív jednou tradnout, i když už tu mapu máš.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Teď to zkouším a 3 deserty mi dávají Strand a nic jinýho :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady pekna story od lidi, co uz 100 dali :-) zaujala me tam teda hlavne cena tech novejch breach stonu, to si budu hlidat abych ho dostal jak bude moznost...

Betrayal Softcore Rank 1 overall. A VERY VERY long writeup : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/a5hpbi/betrayal_softcore_rank_1_overall_a_very_very_long/
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: hc bylo vzdycky silne rizikove, ale s ambushem dostava novej rozmer .. predtim jsi se mohl sezonnim ukolum pekne vyhnout ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Na kazdopadne je jasny, ze tuhle ligu se o cestu ke 100 pokouset nebudu, i na low level mape se ted stavaji osklive nehody... :-) Fakt jako respect kdo ted hraje HC.
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: To se mýlíš, oni tě samozřemě v klidu zvenku mapy usmažej ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: jo prej jo... ale zase na tebe nemohli, bezpeci, ne? ;)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Doufam, ze tam opravej spawn lokace syndicatu, uz sem 5 x potkal v lokaci syndicat ke kteremu nevedla zadna cesta a vubec nejvtipnejsi byl vcera, kdy sem stal 2 kroky pred tama vratama dovnitr, ale jelikoz tam byl konec mapy tak se tam nedalo dostat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zitrejsi patch notes - fakt musim ocenit, ze vsechny bugy, co jsme v guilde na ne nadavali, jsou opraveny, slusna prace

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2265554
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tahak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak vtipny, v tehle lize jsem fakt chudej, ani exa mi nepadlo, vubec nic pres 10c jsem jeste neprodal. Ale - droply mi vsechny 3 uniq jewelly co pro ten build potrebuju, vcetne toho co stoji 8ex ted... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: to tam asi nebude, ostatne u hracu to bylo lacinejsi vetsinu casu

BTW kdyby nekdo tapal jako ja, tak ta nova mechanika Focus se objevi sama, kdyz mate nacraftenej nejakej kus equipu co to pouziva, jsem to celej den hledal nekde hloupe... :-) Udelal jsem si hezkej Vaal Pact amulet, a myslim by to slo dobre nascitat na hromadu uzitecnejch efektu, pokud nekdo nosi dost rare itemu.
    YORK
    YORK --- ---
    Tušíte někdo, jestli jsou ve hře slevy na měnění currency, co měli původně masteři?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako nektery ty syndikati na red mapach jsou jako... meh :) ale uz mam v planu je proste cilene odmaznout, predevsim In The Fled je jako chaos offscreen instant
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam