• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tohle je urcite nejtezsi sezona pro hardcore. Ted na me skocil gank 2 lidi uprostred fightu s tezkou grupou a cau :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: myslis to BV+WO? Ja videl nejakej stream a tam to presentovali jako reseni na to, kdyz s BV nechces jit blizko, ale prislo mi, ze pak nemas jako uplne top dmg ani jedno, BV ma proste na dalku vaal BV - super na forty treba, hodim ho dovnitr, a beham kolem fortu nez se nabije znova, a mezitim ciham na minimape, jestli nekdo ze syndicatu hloupe osamocene nevylezl ven na zerg... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Storm brand je super na ghosty - neutečou
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ja to ted rozjel na hc a libi se mi to
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jo kazdopadne brandy vypadaji dobre, nekdy zkusim. Videl jsem i ze nekdo jede blade vortex spolecne s winter orbem v cast on channeling, zkousel jsem to chvili, a jako nevim no, ale jako samostatnej build to taky mam v planu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: plus má 5,5 crit chance oproti 5 u oos, přidrží se i bosse když nestojí na místě ,ale pro mě když jedu brandy je to nepoužitelné

GORDHART: řekl bych že záleží pro co, jestli jedeš třeba summonera, tak bych zůstal u ball lightning,
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: to nevim, zkus.. kazdopadne muzes jich udelat vic, ma defaultne delsi dobu nez zmizi, a nestoji na miste ale skace na nejblizsi zivou potvoru, takze jako win/win :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: i na curse on hit?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw Storm Brand je super nahrada Orb of Storms pro generovani power chargu, lepsi ve vsech smerech
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: az 3 bile sockety dela Vorici, kdyz ho mas v Research safehouse. Nicmene pouziti dalsiho chrome je zase smaze, takze je treba mit to ready... ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: To je urcite vysledek syndicatu.. oni delaji 1-3 linky
    GURBON
    GURBON --- ---
    JANDOS: s dvema bilejma? to je spis jeden vaal orb, ne?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ORBIT: aale jenom takova blbost, ze musis 2700x kliknout abys dostal 6-link :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JANDOS: co to ma byt za screen shot?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Bound fossil pro minion dmg a pristine pro dmg on full life.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Totalne silena zbran, jak tam typek dostal ty dva prvni mody? Jde to nejak pres kramy z delve, ale to redukovani na prave tyhle dva musi byt hrozne drahe, ne? Waggle na hc ..

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: dej jich tam najednou 6
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Funguje to, ale musíš to nejdřív jednou tradnout, i když už tu mapu máš.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Teď to zkouším a 3 deserty mi dávají Strand a nic jinýho :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam