• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: ono s mf hodne pomaha pocet lidi v parte, ne? nemeli to nahodou sdileny veci od vsech co to bezeli?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kvalitni rant
    plus to s tim 1-star leaderm na scaraba se mi stalo vcera, a byl jsem hodne nstvanej teda, 3x 3-star pod nim jsem si pripravil, a pak jsem jen ziral... navic je dost tezky leadera prohodit, protoze pokud neprijde (a ze nechodej), tak takova moznost proste neni

The critical flaw with Betrayal: Difficulty ramps up exponentially, but rewards are flat-lined. : pathofexile
    https://www.reddit.com/...hofexile/comments/a6w3hr/the_critical_flaw_with_betrayal_difficulty_ramps/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Moje pointa spis byla, ze me tohle harvestovani vubec nefunguje :-) Jsem treba dropnul dva ty nejlepsi scaraby na mapy, a videl jsem fotku cloveka co s nima behat elder channell, jak tam nadropi pul batohu map. Dobry, tak jsem si dal elder na tu samou mapu, natocil sextanty na vic potvor, vytocil beyond mapy, sextanty, fragment, abyss zana mod. A padly my tri mapy dohromady za 2 runy (tj. mohl jsem radsi prodat ty scaraby po 35c), na treti run jsem nemel scaraby a tak jsem to sel tak na pohodu, a mel jsem pet map. Proste me RNG nema rado no.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND: Ten labyrinth v hideoutu me pobavil
    EXI
    EXI --- ---
    tak zacni stremovat a zarid si otroky, ktery ti budou davat veci zadarmo :D treba na konci dostane mirror, takze uz jich ma celkem 12.. tak takhle by me to rozhodne nebavilo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to hraju proste spatne furt... :-)

[PoE] Stream highlights #238 - Printing currency
    https://www.youtube.com/watch?v=Fl83Wu_X4oo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: ted jsem to zkousel znova, schvalne jsem se pokusil spawnout nizsi zonu (komplet cele jsem to nacampil v Ossuary, kde je nejlepsi zona na manipulaci s nima), coz jako moc nevyslo, stejne jsem dostal zonu 81 :-) Takze po 3 pokusech mam splnene 2 challenge, nicmene ted konecne vim s jistotou jak udelat to s tema 30s. Dmg od sochy jsem failnul az v posledni vterine, to me nasralo. Ale skeletoni furt nevim, je nejaka faze, kdy jsou jako "trosku videt", a muzes je poslapat? Protoze jak vylezou, tak to vzdycky skonci mou smrti, i kdyz jsem si extra pro ne vzal decoy totem. Idealne odkaz na minutaz nejakeho videa kde jsou videt v te fazi, jsem dneska videl asi tri cizi videa, a nektry lidi je tam proste vubec nemaj, a splnilo se jim to samo, tak nevim...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: Prej je pošlapat než vylezou.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Mimochodem pokud by chtel nekdo celej syndicate ignorovat tak to funguje tak, ze dokud neudelate jeden encouter tak se nespusti jinej. Takze staci pockat az se objevi syndicate laboratory, nejit dolu a zadnej gank, transport ani fortification nikdy nepotkate.
    Do HC mozna dobry, ale zase prijdete o jednu z hlavnich mechanik :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jj, ten intervention se zcela cilene zjevuje kdyz neco delas co bude nebezpecny... :-) Ale bavi me to, na ctvrtej pokus jsem konecne dal uber eldera ted, ale na Mastermindovi jsem podruhy pohorel, budu muset vic nastudovat tu mechaniku, treba ty plazici se kostlivci, ty vubec nevim jak se jim branit (a ani nemluvim o tom, ze challenge je o tom, aby se vubec neobjevili).
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JANDOS: jo je to drsný, možná proto mě to baví :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tohle je urcite nejtezsi sezona pro hardcore. Ted na me skocil gank 2 lidi uprostred fightu s tezkou grupou a cau :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: myslis to BV+WO? Ja videl nejakej stream a tam to presentovali jako reseni na to, kdyz s BV nechces jit blizko, ale prislo mi, ze pak nemas jako uplne top dmg ani jedno, BV ma proste na dalku vaal BV - super na forty treba, hodim ho dovnitr, a beham kolem fortu nez se nabije znova, a mezitim ciham na minimape, jestli nekdo ze syndicatu hloupe osamocene nevylezl ven na zerg... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Storm brand je super na ghosty - neutečou
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ja to ted rozjel na hc a libi se mi to
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jo kazdopadne brandy vypadaji dobre, nekdy zkusim. Videl jsem i ze nekdo jede blade vortex spolecne s winter orbem v cast on channeling, zkousel jsem to chvili, a jako nevim no, ale jako samostatnej build to taky mam v planu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: plus má 5,5 crit chance oproti 5 u oos, přidrží se i bosse když nestojí na místě ,ale pro mě když jedu brandy je to nepoužitelné

GORDHART: řekl bych že záleží pro co, jestli jedeš třeba summonera, tak bych zůstal u ball lightning,
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: to nevim, zkus.. kazdopadne muzes jich udelat vic, ma defaultne delsi dobu nez zmizi, a nestoji na miste ale skace na nejblizsi zivou potvoru, takze jako win/win :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: i na curse on hit?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw Storm Brand je super nahrada Orb of Storms pro generovani power chargu, lepsi ve vsech smerech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam